Några timmar kvar.

Jadåå, några timmar kvar nu.
Men jag & Julia hälsar gott nytt år på er!!
/Moa
 

Dag 18: En låt som får mig att gråta.

Alltså jag vet inte direkt om den får mig att gråta, men nästan typ för den är sjukt fin och känslosam, enligt mig då. Det är iallafall "Fix you" med Coldplay.
 
 
/Clara
 

Dag 17 & 18.

Dag 17. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
 Jag heter Moa Erika Johansson
Så ja , Erika . Haha jag vet inte vad jag tycker , kanske inte jättefint men det kunde väl likaväl varit värre .
Mycket fakta på denna dagen då ja ,haha!
 

 Dag 18. En låt som får mig att gråta.
Vet inte om jag har någon speciell låt som får mig att gråta faktiskt.. Inte som jag kan komma på nu.
Men denna låten av Bruno Mars får mej att bli typ ledsen inte gråta men typ tänka på massa saker så ja.
 
 
/Moa

2012

Ja ,detta året har väl gått otroligt fort..
Men rent ut sagt så har detta året varit skit dåligt och jag är glad att 2013 närmar sig.
Visst har det funnits bra saker i det hela också , men det flesta har bara slutat dåligt.
Okej , början av 2012 började jag rida mer på riktigt och äntligen igen få rida till en ungponny , vilket jag såg fram emot. Vi utvecklades båda två och även fast jag kunde åka hem rasande arg ena dagen och andra dagen åka hem skinanade glad. Tyvärr funkade det ju inte efter sommaren vilket är riktigt tråkigt men men..
 
Min klass funkade väl inte så värst bra i början av året heller , det var tjejerna mot killarna och lärarna hatade oss verkligen. Men nu efter sommarlovet har allt ändrats och alla har mognat till sig och nu är vi som en familj nästan.
 
Sommaren i år har nog ändå så varit en av dom bästa, jag hade Delight hemma i en månad och vi hann utvecklas otroligt.
 
Det var Falsterbo med Emelie , första gången för mig . Sverige lagvinst och rysningarna som kom när Jens red felfritt och Euphoria spelades högt , ååh vad jag saknar.
 
Liseberg med Clara , aldrig haft så kul i hela mitt liv , vi åkte ,åkte & åkte hela tiden. Blöta var vi efter 1000 varv i kållerado och natthumorn var värre än vanligt när vi åkte hem. KENTA+ gent eller Kent Aaaagent? ( dock bara vi som fattar)
 
Ulrik Munthers konsert såklart en av dom bästa höjdpunkterna som jag längtat och det var mycket bättre än vad jag trodde det skulle va.
 
Österlen , standard varje sommar . Trivs så sjukt bra där nere och att bara ta det lungt sola och komma bort från denna hålan . Skåne ♥
 
Så ja sommarn var det ända bra detta året skulle jag säga. Hösten i år har varit upp och ner , både glad och ledsen. Det har varit mycket i skolan , Monika slutar , och en hel del andra saker som jag inte tar upp här.
Men nu ser jag verkligen fram i mot 2013 , och vi ska göra det bästa av det tycker jag.
Jag ska fylla 15 år , gå sista terminen i åttan , få ny ridlärare , hitta på en massa roliga saker med mina kompisar.
Så nu kör vi 2013!!
/Moa
 
 
 

Sista dagen av året

Japp ,sista dagen av 2012 idag, sjukt skönt tycker jag då jag inte tycker 2012 har varit värst bra men ja mer om det kommer i ett inlägg lite senare.
Varit nere och handlat lite nu med mamma ,och städat rummet . Ska nog äta något tror jag sen ställa mig i duschen för vid sex kommer Julia.
Jag och Julia ska kanske ta lite kort och sånt med nu , så då kanske det kommer upp lite nya bilder.
Har inte så mycket att säga .. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi väl!
 
/Moa
 
 

Nyårsafton

Hej på er! Vaknade ganska tidig idag men drog mig aslänge! Iallafall, tränade 40min på crosstrainern samtidigt som jag kollade ett avsnitt av oth. Sitter och kollar på repris av Filip och Fredrik nu och ska typ äta snart. Blir sjukt slapp eftermiddag idag, för ikväll ska vi ha gäster! Pusshej
/Clara


Kvällen

Kvällen var ju som sagt hos Julia med henne och Clara , vi hade det roligt och vi pratade typ igenom en massa olika saker, vilket är skönt ibland !
Imorgon är det nyårsafton och ja Julia kommer till mig så ska vi typ va o sen vet jag inte om vi går hem till henne lite med eller träffar Clara och dom lite på kvällen sen, vi får alltså se vad dagen har att bjuda på! Men skulle lagt ut dag 17 idag men orkar inte så jag slänger upp två dagar imon istället. Har även fixat ett litet inlägg om året , inte så värst bra men hade inte något att göra igår så gjorde ett inlägg lite snabbt!
Ne men nu ska jag lyssna lite på musik sen sova tror jag , så vi hörs senare!
/Moa


You were born to be real, not to be perfect

Godkväll!
Sitter i soffan och gör ingenting alls just nu. Kom hem från Julia nyss, pratat en massa med henne och Moa, behövs det med ibland.

Imorgon är det nyår, blir att fira in det nya året som vanligt med tre andra familjer, trevligt. Ska hinna med ett träningspass på crosstrainern också och se något avsnitt av oth! Aja, ha det bra så hörs vi!

Hoppar över dag 16 för jag har inget att skriva på den.
/Clara


Bio

Hej på er!
Kom nyss hem från bion, den var rolig och alla var så söta haha.
Skönt att träffa Ellen igen också. Nu ska jag vila ett tag då jag mår sådär men sen ska jag en sväng till Julia och träffa henne och Clara så kanske jag och Julia planerar lite tills imon!!
Men vi hörs senare ikväll!
Kram /Moa


Svar

Fick en kommentar om jag har iPhone 5, och ja det har jag fick den i julklapp, tack för kommentaren! ;)


-

Hej på er! Sjukt kass uppis idag från mig! I förmiddags orkade jag verkligen inte, var sjukt trött och nu i eftermiddag har vi varit och fikat hos mina kusiner! Har precis kört ett 40minuters pass på crosstrainern och samtidigt kollat på ett avsnitt av oth, blev mycket roligare då! Men så sjukt skönt nu efteråt. Ska nog hoppa in i duschen nu, ikväll ska jag nog in till Julia! Puss
/Clara


God morgon !

Godmorgon på er !
Idag mår jag faktiskt bättre , lite huvudvärk kvar och inte så bra aptit men så är det väl ett tag. Idag ska jag på bio med Ellen vilket gör dagen mycket bättre, och ska bli roligt att äntligen få träffa henne igen!
Nu ska jag nog ta och ställa mig i duschen vilket behövs , så hörs vi senare. Puss !
/Moa


Godnatt !

Ikväll har jag inte gjort alls mycket, bara kollat på film och vilat upp mej. Mår bättre men huvudvärken är inte alls rolig men jag är ganska van vid den så jaja.
Ne nu funderar jag på om jag ska sova då det inte finns något annat att göra ?
Så godnatt!!
/Moa


Min klass

/Clara.
 
Jag kan väl skriva lite om min klass också, dock så har vi bara gått tillsammans en termin men ska försöka skriva litegrann ändå.
 
Jag går somsagt i 7c och trivs skitbra!!
Vi är en ganska galen och glad klass, skrattar alltid på våra lektioner för vissa kommer med så roliga kommentarer så man håller på att dö ibland, haha.
Alltså vet inte vad jag ska skriva? I början var det typ att alla är med alla men nu börjar det bli typ små gäng vilket jag tycker är ganska skönt, visst det är ju kul när man är många oså också men ibland kan det bli jobbigt, enligt mig då.
 
Jag var inte ett dugg skeptisk till att börja i denna klass, fick med mig alla mina tjejkompisar som jag ville gå med och träffade massa nya, sjukt glad att jag hamnade i denna klassen!
 
Alltså vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, isåfall får ni väl fråga haha!
7c ♥
 
 

Min klass

Fick en kommentar om vi kunde skriva lite om vår klass och det kan jag göra iallfall! / Moa
 
Jag går då i klass 8b.
När jag skulle börja sjuan var jag ganska onöjd , trodde att klassen skulle bli riktigt dålig .
Men där kan jag helt ändra mig nu. Min klass är nog den mest konstigaste klassen någonsin haha.
I sjuan var det tjejerna mot killarna, så fort någon sa något kom någon och kommenterade något dåligt.
Och efter idrottslektionerna var det inte lätt för lärarna att ha lektion med oss , då var det typ krig ,haha.
Nu när vi började åttan , hände något och det blev helt annorlunda. Alla har nog mognat lite , och nu kan alla i klassen sitta tillsammans på rasterna och prata osådär.
Sen är det väl fortfarande lite uppdelat ,dock inte hos tjejerna då vi är bara 7 tjejer , vilket faktiskt kan vara ganska skönt ibland. Killarna är väl 15 st och där är det mer uppdelat , de pratiga, de tysta ,de sportiga , datanördarna typ.
Men när alla är tillsammans har vi riktigt roligt , alla kommentarer i klassen är ju hur roliga som helst.
Även fast vi blir riktigt trötta på varandra ibland brukar det gå över. Hade jag inte gått i en sån rolig klass hade skolan varit skit tråkig och jag kan ju inte mer än säga att jag saknar den otroligt mycket just nu!♥
 
 
 
 

Dag 15 & 16

Dag 15. En bild på mig och min bästa vän/vänner.
Har typ inga bilder på min dator och har lagt ut alla dom innan ,haha men aja!
Clara & Julia
Ellen!

 Dag 16. En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Oj , har nog inte någon riktig dålig vana eller jag vet inte ,haha biter typ på naglarna fast knappast längre!
Men annars vet jag faktiskt inte!
/Moa
 

 

Lördag

Hej på er!
Vaknade halv 10 idag vilket är lite ovanligt för att vara jag, hehe. Iallafall, jag tränade i typ 20minuter på Crosstrainern för jag mådde verkligen piss, trodde att jag skulle spy flera gånger, (eftersom Moa har haft magsjuka oså nu). Men mår iallafall bra och hoppas verkligen jag slipper det. Ska nog ner och duscha nu, har inte orkat. Har kollat på "Tack för musiken" istället, hehehe.
 
Har inget mer intressant att skriva just nu så jag hör av mig lite senare!
/Clara
 
En liten smygtitt på min nyårsklänning får ni där också, bättre bilder kommer på nyår!

Sängen

Hej !
Mår lite bättre idag iallafall och inte spytt något mer sen igår vilket är skönt dock mår jag ju fortfarande illa.
Blir väl att ligga i sängen hela dagen o inte göra någonting är typ redan uttråkad haha. Men ni får ha det bra så hörs vi!

/Moa


Jgt

/Clara


Lever, nästan!

Japp, blir ingen dag 15 för mig idag eller något visande på vad jag köpte, har fått magsjukan nu .. Hela tiden i Halmstad var det bra dock inte så hungrig men vi åt på donken o sen så skulle vi fika fast jag åt typ ingenting sen hela vägen hem och kvällen hos Julia så hade jag ont o magen o kände att jag behövde spy . Så haha nu vet ni hur det ligger till iallafall!
/Moa


Dag 15. En bild på mig och min bästa vän/vänner.

 
ooops, glömde bort att göra dag 15.
 
Herregud vad jag såg lång ut jämfört med Ida haha, det är ju inte så på riktigt haha.
 Där såg jag också himla lång ut, haha tur man kan vara det på bild iallafall..
//Clara
 

shopping

Så urkassa bilder men så får det bli när man är på flumhumör, helt själv dessutom (?)..
 
 
 
 
 
Munktröja/jacka från Cubus 200:- (ej rea), asskön halsduk från Ginatricot 74:- (rea), en blus/tröja från VeroModa 65:- (rea), linne från Monki 40:- (rea). 
 
Känner mig ändå ganska nöjd med dagens shopping, inte fördärvat allt för mycket pengar för på fredag blir det shopping igen med Idisen!
 
Är skittrött nu verkligen, ont i fötter och mage och allt jobbigt. Funderar på att sova faktiskt, men får se. Får se om det blir något mer halvtråkigt inlägg ikväll dåva, jaja puss!
/Clara
 
Och alla dessa "peaceposer", haha dör vad fula dem är egentligen. De där två fingrarna förstör ju bara bilden men har kommit in i något så jag gör så hela tiden,usch hahhaa.
.Väldans söt alltså, nej men bjuder!
 

Trött

Hej, försökte blogga på tåget hem men det var så dålig täckning så det kom aldrig upp. Hittade inte jätte mycket men en tröja , ett mineralpuder och ett armband , allt var på rean iallafall!
Nu blev det att vi hamnade hos Julia ikväll så nu sitter vi framför tvn.
Vi hörs!

/Moa


Godkväll

Godkväll! Är hos Julia nu! Var somsagt och shoppade i Halmstad idag, hittade fyra tröjor/linnen, ett par vantar(tappade bort min ena) och en halsduk! Köpte endel på rean så jag är nöjd, men ska ju åka ner igen om en vecka! När jag kom hem åt jag iallafall och nu är jag här! Har inget mer att berätta så ja, vi hörs!
/Clara


Tåget

Sitter på tåget nu och är väl i Halmstad runt tolv. Blir inte så bra uppdatering idag men kan väl hända att vi uppdaterar med något mobilinlägg under dagen.
Ha en bra dag!!

/Moa


Torsdag

Hejsan!
Inte gjort så mycket idag, varit lite med Clara & Julia men annars ingenting typ.
Imorgon tar vi tåget till Halmstad för shopping , nu när mellandagsrean är igång!
Ska bli väldigt roligt och är riktigt shoppingssugen , förhoppningsvis hittar jag väl något också.
Uppdateringen blir väl inte så bra under dagen då men vi hörs imorgon kväll om inte annars!
 
/Moa
 

Godnatt

Godnatt dåva! Upp 08.45 imon, fixa mig oså, vet inte ens vad jag ska ha för kläder?!? Det ordnar sig hehe. Tar tåget 10.54 till Halmstad för shopping med Moa & Julia. Ingen bra uppis imorgon, kanske något mobilinlägg under dagen! Hoppas ni haft en bra dag så ses vi imorgon!/Clara


~


Kommentar

Svar: appen heter träningspass
/Clara


Dag 14: Gamla bilder på mig

/Clara

Dag 14. Gamla bilder på mig

Ja min data är ganska ny så har inga gamla bilder men jag tog lite igår med mobilen som ni får nöja er med!!

Haha tjena fetto


Brownie!

Älskar min nya hårfärg!/Clara


Sängen

Ligger fortfarande i sängen och jag vaknade vid elva . Idag ska jag vara med Julia på eftermiddagen och ha det skoj. Imorgon blir det shopping med bästa tjejerna hela dagen, längtar!!
Ne nu ska jag nog försöka dra mig upp, eller inte ..
Vi ses!
/Moa


Weird people are simply the best

Godnatt säger jag nu. Ska upp klockan nio imorgon för att sedan vara hos frissan klockan tio, förändring. Bort med det ljusa håret nu.. Efter frissan åker jag, mamma och pappa till Värnamo, skojsigt! Vi hörs imorgon! Puss./Clara

Bästavän.<3


Seg kväll

Hej!
Åkte ju till pappa i borås idag , sen skulle jag & mamma gå lite i affärer och jag hittade jätte mycket och på rean och så, dock var det folk överallt och köerna var typ över hela affärerna så jag sparar shoppingen till Halmstad på fredag.
Ikväll har jag inte gjort någonting bara suttit framför tvn och mobilen , skit segt och klockan är ju typ bara kvart över nio nu ! Vet inte vad jag ska göra , inte alls sugen att kolla på film heller ,haha vilka problem.
Imorgon blir det nog också bara att ta det lugnt ,kanske hitta på något med någon hoppas jag.
Men jag ska inte fortsätta babbla på om massa ointressanta saker.
 
Vi hörs!!
/Moa
 

Dag 13. Något jag måste hinna innan jag dör.

Ändrar också om detta lite, det är inte ett måste att hinna ,men det är saker jag vill
 
  • Åka till Australien ,eller något varmt land med ett gäng kompisar.
  • Leva ett lyckligt liv ,med familj oså.
  • Ha en liten men betydelsefull tatuering.
  • Träna för Rolf-Göran Bengtsson
  • Åka utomlands någonstans där det finns världens största / jätte många berg och dal-banor.
 
/Moa

 


Dag 13: Något jag måste hinna innan jag dör.

Finns massor som jag vill hinna med men jag kanske inte kommer på allt just nu men ska försöka att komma på så mycket som möjligt. Fast jag typ byter ut hinna till "saker jag vill"
 
* Åka typ till Australien eller USA eller något sånt land.
* Gifta mig och skaffa familj.
* Fylla 100, haha hade varit coolt!
* Vinna massa pengar och skänka en hel del till fattiga länder.
* Kolla på Barcelona.
* Åka utomlands med mina kompisar.
 
Kommer inte på något mer men självklart finns det mer saker!
/Clara

Dagens outfit

 
/clara

Annandag jul

God eftermiddag! Har varit ute och gått en lite längre runda med mamma på 1h och 10minuter i bra tempo så har lite ont i benen, men så ska det va! Har gjort 50situps nu med, skönt! Måste ner och duscha nu och sen ska vi äta! Pusshej


Bilen

Sitter i bilen och är på väg till Borås nu. Uppdaterar mer när jag kommer hem!

/ Moa


-

Bilden kom inte upp i förra


Min klädsel idag


25 december

Hej!
Idag så åkte vi ut och åt hos mormor och så med kusinerna. Sedan gick jag till Julia och efter ett tag kom Clara också! Clara gick hem för hon skulle bort men jag gick hem typ halv nio åt lite och nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Imorgon ska jag åka till Borås med min bror och träffa pappa osådär , sen kanske vi passar på att gå i lite affärer också. Torsdag vet jag inte riktigt vad som händer men på fredag ska jag Clara och Julia ta tåget till Halmstad och shoppa nu när mellandagsrean börjar, längtar så!! Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen , så somsagt blir inte uppdateringen jättebra imorgon heller.
Vi hörs!!
/Moa


Dag 12. Något jag ångrar

Tråkig dag då jag inte vet riktigt .. Och kanske inget jag vill skriva på bloggen direkt heller..
Men jag vet inte, haha tråkig dag!
 
/Moa
 
gammal  bild

Mina nyårslöften.

Jag tänkte skriva mina nyårlöften eftersom jag ändå inte har något speciellt för mig just nu.
 
* Sluta äta godis och andra godsaker, typ byt ut mot grönsaker och frukt. Har faktiskt redan börjat med det, skitgott att typ äta gurka, morötter och tomater på kvällarna. haha.
 
* Träna mera. Alltså har ju börjat vara ute gå nu, dock inte igår och idag men får väl skylla på att det var jul oså, men så ofta som möjligt så blir det bra. Får inte glömma och göra mina träningsövningar på kvällarna heller, har dem på en App.
 
* Sluta svära. Jag svär inte lika mycket som jag gjorde förr men svordomarna finns fortfarande där, låter ju så fult.
 
Kommer inte på något mer nu.
/Clara
† Sandrasofiaa -† Sandrasofiaa -† Sandrasofiaa -

Dag 12: Något jag ångrar.

Jag kommer inte på något jag ångrar om jag ska vara helt ärlig!
Svår dag men så får det bli.
/Clara

Dag 11: Berätta om din bloggpartner.

Alltså jag och Moa är ju ganska lika oså så Moa har nog redan skrivit det mesta men jag ska försöka iallafall!
 
Moa är nästan alltid på bra humör och skrattar väldigt mycket, hon är positiv och vill helst hitta på saker eller vad man ska säga. Jag har alltid roligt med henne förutom när vi är sura, då sitter vi typ i varsitt hörn i ett rum med mobilerna haha. Jag och Moa har så sjukt många minnen ihop.
 
Moa har en film på oss två när vi badar i Sandvik, Moa går och fryser i vattnet medans jag typ skuttar runt. Hon typ bara: Ska vi gå upp?.. Jag simmar under vattnet och helt från ingenstans kommer jag upp och bara: Jag gillar att bada helt kaxigt typ, hahahahha och Moa kollar på mig med värsta blicken. Vi måste typ ha varit runt 10 år där eller något, jag och Moa kan sitta och skratta ihjäl oss åt den videon. (Såklart är det ju inte lika roligt när man inte sett den, så ni kanske inte fattar hehe).
 
Och en gång när vi var på Liseberg så typ åkte vi Lisebergsbanan 1000 gånger om och typ vinkade till alla, då var det en pizzabagare som gav oss värsta smilet och vinkade tillbaka, shiet vad vi skrattade haha!!
 
När vi gick hos dagmamman så brukade vi alltid klä ut oss med typ bröllopskläder och så satt vi oss vid pianot och spelade. Och ibland smög vi typ upp på övervåningen, badass haha..
 
När vi var i Österlen och pratade skånska på Ica för att smälta in, hahaha söta...
 
Moa är alltid lätt att prata med om man har något viktigt att berätta. Somsagt vi har känt varandra sen vi började hos dagmamma, vilket är sjukt längesedan och vi förstår varandra väldigt bra. Jag vill verkligen att vi ska hålla ihop livet ut, bästa vänner hela livet även om vi inte alls har samma framtidsplaner eller vad man säger.
Bästa vän, jag älskar dig!! ♥
 
 
 

Juldagen

Hej på er! Hoppas alla hade en trevlig dag igår , vad ni än gjorde. Jag hade själv en jättebra och mysig dag med släkten . Nu ska vi strax snart ut till mormor igen o bara äta lite för kusinerna åker hem idag . Sen kanske jag ska vara med Julia , som sagt uppdateringen blir inte jättebra dessa dagar men jag antar att ni har det ganska fullt upp ni med? Ha en fortsatt bra dag så hörs vi! / Moa


glad tjej!!

Godkväll och hoppas ni haft en underbar julafton oavsett hur ni firat den, jag har iallafall firat den med delar av min härliga släkt! Fick mycket fint, är jätteglad även om jag visste det mesta som jag skulle få. Kan väl skriva upp litegrann.
 
* En klocka
* En dockningsstation.
* En kofta.
* En skinnjacka.
* En klänning.
* Ett par jeans.
* En pälsväst.
* Ett halsband.
* En nyckelring som man kan ha bilder i, asså typ bildspel.
* En pyjamas.
* En besticklåda.
* En chokladask.
* Godis.
* Pengar.
* En bok om fotbollsspelare.
 
Vet inte om jag har fått med mig allt men är iallafall supernöjd med allting, tack alla! ♥
 
Släkten har åkt hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik med min docka (nej inte en docka man leker med) haha, min dockningsstation för att vara exakt, och för er som inte vet vad det är så sätter man mobilen där i så kommer det musik, grymt ljud har den så njuter av musiken nu alltså! hehe, ne men ja. Jag tänker skriva dag 11 imorgon tyvärr för jag orkar verkligen inte nu och jag vill att det ska bli så bra som möjligt också.
 
Imorgon ska vi iallafall till farmor och farfar på lunch, kalkon och potatis! Så himla gott. Det gör vi alltid på juldagen, dock så blir inte så många detta året för att delar av släkten är utomlands, men så får det bli. På kvällen ska vi till familjen Wallentin, vi är alltid hos dem eller dem hos oss på juldagskvällen. Ska inte sitta här och skriva allt vad jag gör under alla "juldagarna" nu haha, vi hörs imorgon!
/Clara
 
 

Dag 11. Berätta om din bloggpartner

Jag ska alltså berätta om Clara. Skrev ju ett inlägg om henne för någon dag sedan men aja.
Clara är en mogen och jätte snäll tjej , hon är ganska blyg , men när man väl känner henne kan hon bli hel galen.
Vi är ganska lika ,vi kan hata och älska samma saker , när vi inte på humör ska man inte prata på oss , och när vi inte har fått mat i oss kan vi bli på riktigt dåligt humör. Men vi har båda otroligt torr humor , kan skratta åt små saker som bara vi förstår oss på.
Clara, har alltid så sjukt fina kläder på sig och jag önskar att jag hade hennes garderob.
Hon är sjukt grym på både innebandy & fotboll och hon är jätte duktig på fotografera också.
Som sagt, Clara är ju den första jag går till ifall det hänt något . Jag litar på henne fullt ut , och jag känner att jag kan prata allt mellan himmel och jord med henne.
Vi har ju känt varandra sen vi var jättesmå och jag är verkligen glad över att vi lärde känna varandra så bra.
Jag kan se på Clara ifall det hänt något bra eller dåligt.
Våra minnen är många och värdefulla , jag hoppas verkligen på flera och att vi inte tappar kontakten när vi blir äldre.
Du är den bästa vännen jag har & jag älskar dig! ♥
 

Merry christmas

God jul på er, ha en riktigt bra dag! ❤


God jul!

/Clara


Taggad för julafton alltså!!

Haha fin rubrik men den stämmer ju! Mamma väcker nog mig runt 10 imorgon så ska vi ut på en härlig promenix,efter det duschar jag och fixar mig oså. Vid 12 (trorjag) åker vi till farmor och farfar för lunch, julmat! På eftermiddagen fikar vi och kollar på Kalle anka, mys! På kvällen är farmor, farfar, gamlamormor, pappas moster, morfar, mina kusiner här.Mat, paket, släkt, mys! Åh, bästa tiden på året är morgondagen. Somsagt blir det nog inte så bra uppis imorgon, tror dock inte att alla sitter och nördar framför datorn, men ska försöka slänga upp ett mobilinlägg eller två! Puss och godnatt!
/Clara


Dan före dopparedan

 
Hej!
Idag , är det ju dan före dopparedan ?!
Har väl hunnit med en del ,dammat o dammsugit rummet , bytt sängkläder. På eftermiddagen bytte jag julklappar med Clara & Julia, tack så jätte mycket vänner det var jätte fina saker . Sedan fikade vi lite , och flummade som vanligt. Vid halv sex kom Ellen och vi gick runt till typ alla kompisar & bjöd på pepparkakor och julskum o sjöng lite.
Haha dom enda som uppskattade det var typ några småbarn vi träffade på vägen , men söta var vi.
Kom hem och åt lite , skinkmacka ååh så gott.
Nu ikväll har jag bara suttit framför tvn och med min Herman (iphone) .
Imorgon är det ju då Julafton ,då förstår ni att vi inte kommer uppdatera . Men har gjort dag 10 som inställt så skulle någon kolla in bloggen imon så är det väl något inlägg uppe.
Men ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi väl imorgon!
 
/Moa

Dag 10: det här får mig att må bra.

Träna, vänner, familj osv!

Hemskt vad tråkig dag, hahah


Dag 10. Det här får mig att må bra.

Det som får mig att må bra är ju klart mina vänner , stallet och min familj.


Julstämning

Dan före dopparedan! I förmiddags var jag och mamma ute och gick i 50minuter ungefär, så skönt! Blir nog kanske en runda imorgon på förmiddagen också! Nu i eftermiddag har vi bytt julklappar, tack för dem fina presenterna! (Ja vi öppnade dem idag) och sen fikade vi lite gott och pratade massa! Hör av mig ikväll, puss!
/Clara


God middag!

Hej på er! Testar nu att mobilblogga lite vilket verkar funka kanon. Ska fortsätta städa i ordning på mitt rum och slå in lite julklappar. Runt tre ska jag byta julklappar med Clara och Julia så då träffar jag dom en stund . Ikväll ska jag och Ellen fixa en sak och sen blir det väl hem kolla på tomtetåget som brukar komma och uppersittakväll! Men ha det bra så länge ! /Moa


Gonatt

Säger godnatt nu för kommer ändå inte blogga mer idag! Sitter och smsar lite med Moa nu, hon har fått sin Herman (iPhone) hehe! Är skittrött så ska nog faktiskt dra och sova ganska snart, skönt. Imorgon ska jag ut och gå med mamma, tror det blir Skeppshult och tillbaka, på eftermiddagen ska jag, Julia och Moa byta julklappar mys!! Puss och godnatt!
/Clara


LÖRDAG

Hej på er.
Var som sagt i Ullared idag. Blev lite saker ,mest julklappar och sånt vilket var bra.
Såklart mycket folk så är hur trött som helst. Ikväll gjorde jag rocky road och jag lyckades ännu en gång med mina bak, haha. Fick även en för tidig julklapp idag så min kväll har bara gått åt , åt lilla den!
Imorgon ska jag städa mitt rum ,byta sängkläder , byta julklappar med Clara & Julia , fixa en riktigt rolig sak med Ellen ,haha så var beredda imon  kväll! Och sen blir det väl lite uppersittarkväll & mys.
Imorgon ska jag försöka hinna uppdatera lite bättre, men det är väl såhär lite fullt upp innan jul.
Men nu kan jag mobil blogga bättre, för jag har min lilla Herman !
I mellandagarna ska väl jag Clara &Julia även shoppa, längtar att spendera pengar ,hehe!
Ne men nu ska jag forsätta vara lite social mot mina kompisar & titta lite på tv.
Ha en fortsatt bra kväll!
/ Moa
 
 

Dag 9: mitt största intresse

Måste säga innebandy! Innan var det lätt fotboll men har ändrat mig helt, innebandy är snäppet roligare! Iallafall, har ju spelat innebandy sen jag var 10 och jag älskar det! Skillnaden mellan fotboll och innebandy är ju att innebandy går så sjukt mycket snabbare vilket är skitkul! Vet inte vad jag ska skriva mer egentligen, men innebandy är mitt störst intresse iallafall! Skittråkigt inlägg men så får det bli hehe, puss!' /Clara


Juletid

Godkväll!
Sitter i min säng nu, vi har nyss ätit julmat, skitgott! Granen är också klädd och allt är supermysigt! Kan knappt vänta till måndag, en hel dag med nära och kära, maten, Kalle anka, skratt, stämningen, julklapparna osv! Imorgon ska jag iallafall städa mitt rum, ut och gå en runda med mamma (skithärligt om man har bra tempo, hehe) och måste även hinna att byta julklappar med Moa och Julia, får försöka klämma in det, får fråga dem! Skriver dag 9 lite senare, puss!!
/Clara
Två senaste bilder från instagram!


Dag 9. Mitt största intresse

Tror ni alla vet att mitt största intresse är ridning.
År 2006 (tror jag) startade ridskolan Gark upp igen som ligger  i mellan Gislaved & Anderstorp.
Enda sedan jag var mini liten hade jag velat rida, så ja det har väl alltid funnits i mitt blod att jag gillat hästar.
Så en dag kom jag ihåg att jag var hos Clara då kom mamma och skulle hämta mig , då frågade hon om jag ville börja rida ? Tvekade inte en sekund ju ,svaret var ju lätt ja.
Så ja ,sen den första gången på ridskolan har jag alltid ridit. Har bytt grupper hit och dit och nya ridlärare.
Sedan så kom jag i en jättebra grupp & fick då börja rida för Monika. Monika har verkligen hållt ihop ridskolan så sjukt bra, men nu ska hon börja läsa så nu kommer vi få en ny ridinstruktör & ridskolechef , vi får hoppas det blir bra.
2007 , hade jag väl bara ridit i ett år så då hade mamma en jobbakompis och hon undrade om jag ville börja rida hennes ponny Beuty. Jag & Beuty kunde ju knappast någonting men vi båda lärde varandra utan & innan.
Utan Åsas & Beutys hjälp tror jag inte jag varit så bra & tuff som jag är inom ridningen nu.
Men man växer och min och Beutys tid tog slut . I början av 2012 så började jag rida Delight ett 3-4 årigt d-ponny sto . I somras fick jag även ha henne här hemma , åh vad jag saknar det som vi utvecklades älskar att titta på bilder som man ser skillnad på bara någon månad.
Tyvärr så blev det inget mer mellan oss p.ga av  privata själ.. Väldigt tråkigt då jag trivdes med Delight.
Nu rider jag bara på ridskolan , men vi får se hur det blir nu till våren har lite på gång.
Men ja som sagt ridningen är mitt största intresse, vet inte varför man fastnar för det ,men tror ändå att det är passionen att kunna få ett samspel med ett levande djur, det är stort.
/Moa
liten till stor

Alla har vi varit små

 
Vi bjuder ,haha / Moa

Dagens

Fin turban på huvudet med dåja eller vad det heter, haha!
Blus från Only, jeans från bikbok, halsring från ur&penn och armband från Åhléns
/Clara


Promenix

Varit ute på promenix med mamma! Super härligt, gick en runda på 40 min och ska försöka göra det så ofta som möjligt! Iaf, måste duscha nu! Sen ska vi till farmor och farfar!
/Clara


gekås!

Sticker till Gekås nu . Kommer ett inställt under dagen med någon bild ,annars så hörs vi när jag kommer hem!
/Moa
Byxor från Bikbok , Skjorta från Cubus.
 

rubrik

Godkväll!
Idag har jag varit med min fina vän Ida. Vi kollade film, flummade lite som vanligt, och pratade. Resten av kvällen har jag bara slappat och tagit det lugnt. Ska kolla lite bloggar och sånt nu innan jag drar och sover, supertrött.
 
Tre dagar till Jul och jag längtar ihjäl mig, det mysigaste som finns! Imorgon ska vi klä granen och lite sånt mysigt. Kanske blir att jag springer en runda också, får se. Hoppas ni haft en fin fredag, (utan en undergång).. Hahha, var ganska rädd igårkväll även fast jag typ inte trodde på det men vi lever, woopwoop hehe! Vi hörs imorgon.
/Clara
 
Väldans vad söt man var här då, eller? Haha nej men bjuder. Den där utväxten är gräslig, har den just nu och på torsdag ska den skiten bort! Hatar den..
 

Dagen

Började med att åka ut till mormor idag runt elva. Först var vi ute och fixade en hel del saker. Sedan gick vi in och höll på lite , hjälper henne lite nu innan jul. Gjorde klart mina pepparkakshus , oherregud höll på & ge upp en gång då mitt humör är upp och ner hela tiden idag.. Men till slut blev dom faktiskt helt okej ändå som tur väl va!
När jag kom hem tittade jag på film , var sjukt trött & är faktiskt fortfarande. Åt lite senare & nu sitter jag i sängen med datan igen , som vanligt .
Imorgon ska jag åka till Ullared en stund ,fixa dom sista julklapparna & paket till julklappsspelet , konstigt att jag alltid är ute i sista sekund? Sen på kvällen hade jag tänkt och baka rocky road eller om jag gör det på söndag, beror lite på hur trött jag är , vet ju att jag brukar bli slö efter några timmar i Ullared .
Så uppdatering blir väl heller inte på topp imon , då mitt internet inte funkar på min mobil just nu, men efter jul så kommer jag uppdatera mycket mer via mobilen. Men jag ska försöka slänga in något tidsinställt .
Ne nu får jag sluta tjata. Hörs!
/ Moa

Qoutes

/Clara


Dag 8: Sporter jag gått på genom tiderna.

Gymnastik: Gick på det när jag var väldigt liten och tyckte typ det var jättekul. Typ lekte massa lekar osånt skoj haha, men sen typ var jag med på någon uppvisning med har jag för mig? Aja.
 
Showdance: Gick på det i 1:an, tyckte verkligen det var skitkul och blev typ sur när det slutade, kommer ihåg att vi hade Grease och typ "my number one" av Helena Paparouzzo eller något. Har kollat på den videon flera gånger hemma hos Ida, så gulliga!!
 
Friidrott: Tyckte det var jättekul. Var hyfsat bra på typ höjd, längd och kula också så vet inte varför jag slutade men tröttnade väl. Var med i några tävlingar också.
 
Ridning: Gick på det i 2år? Aja, något sånt var det iallafall. Kunde typ rida när jag började på ridskola för jag hade ridit med Moa innan och hon hade lärt mig eller så, tyckte det var jättekul men tröttnade på det också..
 
Fotboll: Spelat fotboll sen jag var åtta så det är ett tag. Började spela med 98:orna när jag började, sen spelade vi med 00:orna och två år själva tror jag, och detta året med 98:orna igen. Spelar fortfarande och det är superkul, spelar back nu. Förut var jag topp men typ tröttnade och kände att jag inte passade in där mer eller något haha.
 
Innebandy: Spelat innebandy sen jag var 10 och det är lätt den roligaste sporten som finns, älskar det! Spelar topp där. Vi spelar serie för första gången detta året och det går verkligen sjukt bra, ligger tvåa i ena serien och fyra i andra. Har även spelat Warbergsspelen två gånger, sjukt rolig cup!
 
Aja, det var väl det tror jag! hehe,
/Clara
 

Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna

Ja ni..
Fotboll : Det började jag väl på direkt när man fick börja  , alltså man spelade killar & tjejer tillsammans.
Dock så fastnade jag inte riktigt för det, tyckte inte det var kul. Just nu , kan jag tycka det är kul ibland . Typ på sommaren om man spelar lite halvt oseriös fotboll med sina kompissar är det ju jätteroligt men annars i skolan , på idrotten tycker jag inte det är så värst roligt. Så ne fotboll fastnade jag inte för.
 
Gymnastik: Kallar man det sport ? Aja ,det gick jag med på när man var mindre sån där gympa alla gick på typ haha.
 
Showdance : Vet inte heller om jag kan kalla det sport? Men det tyckte jag var riktigt roligt ,synd bara att de typ la ner det.
 
Ridning: Vet att många inte tycker det är en sport. Men liksom säg då vad det är istället? Ridit  , har jag gjort i ca 7 år och jag har aldrig tröttnat på hästar & att rida. Har tyvärr aldrig haft en egen häst , men jag har ridit på ridskola alla mina år . Sedan har jag ridit in en b-ponny , och detta året red jag till en d-ponny på fyra år. Tyvärr funkade inte det riktigt mellan oss & dom som ägde Delight . Jag vet att jag inte kommer kunna få/köpa en häst innan jag blir 18 typ , men just nu skulle jag nog inte hinna med en egen häst ändå. Men det händer att jag hjälper till med olika hästar som vissa behöver hjälp. Nu 2013 får vi se hur allt blir , då vi får ny ridlärare men jag ska ge henne en chans även fast ingen kommer kunna ta Monikas grymma plats. Men ja , ridning är verkligen det jag fastnat för och jag kommer aldrig tröttna kan jag säga! ♥
 
Sen ett tag ,var jag inne på att börja på innebandy & friidrott vilket jag ångrar att jag inte började på något av det då jag tycker det är sjukt roligt!
/Moa
 
 

Hplyrikz


Fredag

Godmiddag på er allihopa! Vaknade tidigt idag, klockan åtta. Låg och drog mig en stund och kollade sedan på julkalendern, har segat hela förmiddagen men nu väntar jag på att Ida ska komma! Ha en fin dag fredag så hörs vi!
/Clara

Tröja från new yorker och jeans från bikbok tror jag!


Godmorgon!

Godmorgon på er!Vaknade redan runt åtta idag, så gick upp och fixade i ordning lite,tittade sen på julkalendern på datan. Nu sitter jag och äter frukost och sedan åker jag ju till mormor! Har lagt in ett tidsinställt inlägg, och så uppdaterar jag när jag kommer hem. Ha en bra dag!! /Moa

Nighty night

Slänger in ett inlägg här nu på kvällskvisten! Har bara tagit det lugnt hela dagen, inte gjort något alls men det är skönt det med. Imorgon ska jag iallafall umgås med min fina vän Ida, skoj! Ska fixa mig för natten nu och sedan sova, hörs imorgon!
/ Clara


Lovstart!

Så, nu hinner jag sätta mig och skriva lite.
Som sagt, städade idag på eftermiddag måste man väl säga haha då jag började runt ett , men aja.
Duschade lite snabbt ,sen hängde jag med mamma ner och handlade lite. Åt , och sen runt åtta började jag göra godis, idag fick det bli twix. Det gick faktiskt bra för en gångs skull ,brände mig bara en gång ,haha!
Nu står de i kylen och håller på att stela lite. Imorgon ska jag åka ut till min mormor och hjälpa henne lite nu innan jul & allt. Blir nog mysigt , men det innebär att uppdateringen inte kommer vara så bra. Kan hända att jag slänger upp något inställt inlägg under dagen. Annars tror jag nog ni klarar er med Claras uppdatering!
 
Nu ska jag planera lite saker med Ellen min fina vän , och sen titta på någon film tror jag!
Vi hörs imorgon!!
/Moa
 

Bakar för fullt!

Rubriken stämmer , är lite upptagen för jag bakar Twix.
Men jag uppdaterar mera ikväll!
 
/Moa

Dag 7. Min närmsta vänner.

 
Alltså jag har verkligen sjukt många bra vänner men jag tänker bara välja tre här och det är mina allra bästa vänner!♥
 
MOA
Jag och Moa har känt varandra sen vi var små knottar, haha. Vi gick iallafall hos samma dagmamma och blev typ bästa vänner direkt. Vi var typ varje dag. Vi har också skitkul ihop och skrattar jämt.
Vi delar inte samma intresse men det gör ingenting. När hon började 7:an förra året gled vi typ ifrån varandra lite och varför vet jag inte men nu när jag började 7:an har vi börjat va mycket mera igen.
Hon är ärlig, omtänksam, snäll, rolig osv. Hon har världens sämsta humor men jag kan inte låta bli att skratta åt henne ändå, (kan bero på att jag har lika dålig ..).Hon rider och är verkligen grym på det!!  Jag och Moa har så jädra många minnen ihop och hoppas på en massa fler! Moa vet exakt allt om mig och om jag har något problem hör jag oftast av mig till henne i första hand, hon får mig på bra humör då och tröstar mig om det har hänt något!
Vill aldrig förlora dig, vänner livet ut, love you! ♥
Två söta gamla bilder hittade jag också!!
 
IDA
Jag lärde känna Ida när vi började förskolan för då började vi i samma klass, dock så blev vi inte bästa vänner då, (tror jag inte) haha. Vi blev bästa vänner i 3:an, jag kommer ihåg exakt. Vi skulle gå och bada med skolan så hade jag och Ida bestämt att vi skulle gå, sen helt plötsligt sa någon av oss "Ska vi bli bästa vänner?" eller något sådant, haha gulligt! Så vi har hållt ihop väldigt mycket sen 3:an trots att vi inte gick i samma klass 4:an, 5:an och 6:an.
Vi delar samma intressen och har alltid roligt ihop. Vi båda har världens sämsta humor, vi kan liksom skratta åt ingenting. Hon finns alltid där för mig och lyssnar alltid när jag har något viktigt eller kanske något känsligt att berätta, jag kan berätta vad som helst för henne utan att hon sprider vidare det och jag litar på henne upp till 100%. Hon är också den jag berättar allt för först om jag har något problem!
Hon är grym på att baka och en dag ger hon nog ut en bakbok, hihi!
Ett plus är att hon alltid är positiv, är inte ofta man ser henne negativ.
Vill aldrig förlora dig, vänner föralltid!! Love you ♥
 
JULIA
Jag lärde känna Julia genom att vi bor grannar. Vi va nog ganska mycket när vi var små, men inte lika mycket typ när vi gick på lågstadiet. Vi började samma klass när vi började 4:an och det var nog då vi blev bästa vänner på riktigt faktiskt, började va mer osånt.
Julia är sjukt rolig, hon kan liksom säga ett helt vanligt ord i någon konstig dialekt och så skrattar man ihjäl sig, haha.
Jag litar på henne och kan berätta allt för henne, hon är som både Ida och Moa, en av dem första jag berättar saker för liksom. Hon har sjukt dålig humor hon också, jag skrattar åt henne men hon skrattar inte åt mig, haha, har nog lite sämre.. Vi hänger ihop ganska mycket och tjaffsar endel men det går över sen, det är väl så riktigta vänner gör? Hehe. Julia vet nog också allt om mig, och hon sprider inte det som jag berättar för henne vidare, så jag litar på henne.
Vill aldrig förlora dig, en gång vänner, alltid vänner! Love you ♥
 
 
 
Så glad att jag har er vid min sida allihopa, ni är guld världa! Puss på er! ♥
/Clara
 

Dag 7. Min närmsta vänner.

1. Clara Sandberg. Tjejen som jag har bloggen ihop med.
Jag och Clara har känt varandra typ hela livet tror jag , det började väl med att våra bröder gick hos dagmamman ihop och sen när vi båda började så blev vi också kompisar.
Clara, är ett år yngre än mej , vilket man inte kan tro då hon är sjukt mogen för sin ålder, både hur hon tänker och hur hon ser ut . Våra minnen är oslagsbara och jag skulle göra vad som helst för att inte behöva förlora henne.
Vi har aldrig haft något speciellt bråk , utan kanske mer småtjafs. Tyvärr så var vi inte lika mycket när jag gick i sjuan och hon i sexan då vi gick på olika skolor . Men nu tycker jag att vi hittat tillbaka lite mer och vi försöker vara några gånger i veckan. Det är svårt ibland att hitta tid för varandra, då vi båda har olika intressen.
Hon är sjukt duktig på både innebandy & fotboll , en riktig stjärna! Clara, vet nog allt om mig , så fort något har hänt så är Clara den första jag kommer berätta för. Jag litar på henne fullt ut , och är sjukt glad över att jag har henne som vän. Vi har hur många minnen som helst och jag skulle kunna skriva en hel bibel om henne .
Clara , du är världens finaste vän och jag älskar dej sjukt mycket !♥
 
2. Ellen Stenberg.
Oj , denna tjejen gick jag på samma skola i hela 7 år , utan att ens lärt känna.
Visst ,man visste vilka man var men inget mer . När vi sedan började sjuan , kom jag inte riktigt med någon som jag var "super " bra vän med .Alltså jag var inte riktigt fäst med någon kompis när jag gick i mellanstadiet då jag umgicks ganska mycker med Clara & Julia. Men jag & Ellen kom i samma klass . Jag kom ihåg första dagen , att det var du & jag som började va på raster och sånt . Vi hade valt samma språk och vi både såg ut som två frågetecken i början , så vi började plugga ihop en hel del . Sen bara växte det , och jag insåg att jag & Ellen är hur lika som helst, vi har sån sjukt dålig humor så det inte finns , vi är båda riktigt klumpiga och det går inte en dag utan att vi slår oss. Nu är jag & Ellen som systrar , även fast vi blir trötta på varandra ibland , kan man inget annat än sakna våra skratt. Vi har också en hel del minnen & det lär bli fler.
Ellen, jag är så sjukt glad att vi kom i samma klass ,älskar dig & jag vill aldrig förlora dig! ♥
3. Julia Carlsson
Julia , är alltså Claras granne  . Hon & Clara umgicks ju en hel del .Sen började det väl att alla tre var lite då och då . Men sen rätt va det va så blev vi som ett litet gäng alla tre. Julia är också ett ynge än mej , men det tror man inte heller , utan båda tjejerna är så grymt mogna.
Det blev mer och mer att vi tre började umgås , och vi började ta tåget till halmstad ganska ofta och hade det hur kul som helst.
Vi var inte heller så mycket förra året , då vi också gick på olika skolor . Men som sagt nu försöker vi så mycket som helst mellan alla prov & aktiviteter.
Julia , är en hur snäll människa som helst, hon får en alltid att skratta bara genom att säga små saker.
Om det ibland bara är helt tyst så kan Julia komma ut med ett ord som får en att dö av skratt , och det brukar sluta med att man ligger på golvet och skrattar.
Julia ,du är också en sjukt fin vän! Älskar dej & vill inte förlora dig! ♥
 
 
 
 
 

Städning!

Hej på er! Vaknade vid tio idag , tog fram datan och tittade på Julkalendern som jag missat. Sen så kollade jag på några avsnitt av Dieselråttor & Sjömansmöss, söt gammal julkalender.
Vid tolv gick jag upp och åt lite frukost. Nu håller jag på att städa min egna lilla toalett, inte alls roligt men det behövdes verkligen . Ska väl städa mitt rum lite sen och plocka i ordning i garderoben och i eftermiddag ska jag förhoppningsvis baka lite. Skön start på lovet , ta dagen som den kommer liksom!
Ne men nu ska jag fortsätta städa lite, vi hörs sen!!
 
/Moa
 

Frukost och julkalender

Godmorgon! Idag vaknade jag klockan 10 ungefär, sovmorgon!! Härligt. Har fixat frukost och ska kolla på dagens avsnitt av julkalendern nu, mysmorgon! Puss och kram
/Clara


Njuter

 
Oja, njuter av lovet ,hoppas jag att ni gör? Det gör jag iallfall.
Var som sagt avslutning i skolan , sen efter det innebandy niorna mot lärarna, tråkigt nog så vann lärarna.
Sen så samlades klassen och vi fick våra betyg. Slutade väl runt halv elva, då stack alla tjejer i klasser ner till Göstas och fikade, jättemysigt. Några timmar i eftermiddags spenderade jag med Clara & Julia , vi lagade mat och lite sådär. Ikväll har jag inte gjort nånting ,bara suttit framför datan , kollat lite på gamla julkalendrar och sådär.
Imorgon blir det bara att ta det lugnt och sova ut. Tror jag ska baka julgodis med,vilket nog blir mysigt!
 
Men ja , jag ska väl inte tjata på . Blir ingen mer bloggning för mig idag ,så vi ses imorgon!!
 
/Moa
 

Bästa låten i jul 2012

 
Såklart är ju Ulriks engelska version av Tänd ett ljus som nu blir Shine A Light  bästa jullåten i år ,har jag rätt så tror han gjorde den till dom i Japan eftersom han var där och försökte göra sig känd.
 
 /Moa

Dag 6: En sak jag älskar från min garderob.

Visste inte alls vilket plagg jag skulle välja här, valde två men självklart har jag mer favoriter, men detta är iallafall två snygga plagg som jag använder ganska ofta.
 
Är verkligen skitrött, ingen aning varför har ju inte gjort något speciellt idag. Ska iallafall strax äta sen blir det nog att kolla film hela kvällen och bara slappa, myyyyyyys!
/ Clara
 
jeansväst från Zara och stickad tröja från MQ

Dag 6. En sak jag älskar från min garderob.

 
Oj, vad svårt . Har nog inte riktigt något jag riktigt älskar faktiskt..
Men kan väl ta min nya gråsvarta stickade tröja med typ paljetter i som jag hade idag på avslutningen.
Köpte den i lördags , kommer från Veromoda. Men ja , älskar vet jag väl inte riktigt haha . Tycker den är snygg , man kan ha den även till fest/lite finare eller bara vanligt till vardags . Går att matcha till både svarta byxor och jeans. Den går att ha utan något under , eller något linne med lite volang nedanför tycker jag är snyggt.
Idag så körde jag på ett svart linne under med en sån krage där uppe , tycker det blir ganska snyggt i halsen , dock så var inte linnet så långt så att "volangerna" syntes.
 
/Moa
 
 
skitfula bilder och tröjan gör sig inte rättvis på bilderna , men ni står nog ut!

Dagens jag

Jullov nu dåva!
Var i torghuset på morgonen och lyssnade på rektorn, folk som sjöng oså! Efter det stack vi till sporthallen för att se personalen mot 9:orna, personalen vann typ med. 5-3 tror jag, efter det fick vi betygskuvertet, slutade typ kvart över 10. 5 dagar till julafton, längtar som sjutton! Ska ta och fixa dag 6 tror jag, puss hej!
/Clara
Tröja från veromoda, jeans från cubus och smycken


jullov!!

Äntligen jullov, lite dålig uppdatering men var nere och fikade med tjejerna i klassen innan. Jättemysigt! Men nu är jag med Clara och Julia så uppdateringen blir lite dålig i eftermiddag ,men nu när det är lov hoppas vi att det blir bättre uppdatering. Ha en bra dag, så hörs vi ikväll!!



Teenager posts

 

Dag 5: Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.

Detta är nog en av dem svåraste "dagarna" på listan om jag ska vara ärlig, finns så himla mycket men ska försöka välja ut något iallafall.
Punkt 1: Liseberg med klassen och andra klassen helt klart, gud vad kul det var! Först Fångarna på Älfsborgs fästning och sen Liseberg, Började dagen med massa tävlingar på Älfsborgs fästning, sjukt kul för det var verkligen som på riktigt typ haha, efter det Liseberg, gick runt i parken och åkte allt, flummade som aldrig förr och hade så sjukt kul. Hemresan med, åh bästa!! ♥
 
Punkt 2: Skara cupen! Bästa cupen inom fotboll som jag varit på hehe, grymt bra matcher spelade vi och hade så himla roligt tillsammans allihopa. Gick även på Skara sommarland en dag, fy vad skoj! Träffade en massa nya folk och bara levde livet liksom, saknar verkligen detta!!
 
Punkt 3: Liseberg med Moa, skitskoj. Åkte allt tusen gånger om, skrattade som aldrig för och bara hade det för himla roligt. Kållerado tusen gånger om = dyngsura och massa sånt, måste göras om!!
 
Punkt 4: Marknadsdagen och kvällen på torget. Hade verkligen skitkul med alla mina fina vänner, gick på markaden en liten stund bara (sämsta ever) haha, på kvällen käkade vi på Alex och skrattade som aldrig förr, har nog aldrig skrattat så mycket haha. Kollade på någon föreställning, snackade och hoppade i hoppborgar! Så himla roligt, måste verkligen göras om!
 
Fyra saker jag valde ut men självklart finns det tusen andra saker, det var det iallafall. Hörs senare puss!
/ Clara
 
Bild 1: Liseberg
Bild 2: Marknadsdagen
Bild 3: Sofia o Carro i bussen mot Skara
Bild 4: Hilda, Moa och jag i Skara

Nya jeans

Mina nya jeans från veromoda, älskar dem!!


Tisdag!

Då var Tisdagen avklarad!
Dagen gick väldigt snabbt , hade bara fyra lektionerna och vi tittade på film på varje lektion.
Sjukt skönt, och imon är det väl bara två timmar i skolan sen lov!!
Idag så blir det väl bara att ta det lugnt , har ingenting planerat . Men sånna dagar behövs ibland också.
Har inte så värst mycket att berätta ,dag fem har jag redan lagt ut så ska nog ta och sätta på en julfilm nu eller något ,hur mysigt?
 
Men vi hörs väl mer ikväll!
/ Moa
 
 

Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.

 
Oj, vad svårt .Finns så sjukt många tillfällen jag skulle vilja uppleva igen och kanske ändra på en hel del saker som man inte gjorde eller så , men ja.
Vet inte riktigt om  jag skulle kalla det tillfälle , utan mer som upplevelse kanske..Så jag ändrar lite på denna och skriver mer upplevelse för tillfälle vet jag inte riktigt ..
Men okej upplevelse , lätt i somras. När jag var på Ulrik Munthers konsert i Gnosjö . Jag hade längtat så att få se han & höra han sjunga , hade inte sett han i verkligheten innan så det skulle ju självklart bli sjukt roligt.
Ååh det var så sjukt bra ,han var ju lika bra live och sen när man fick träffa han efter och han skrev autograf . (Självklart skämde jag  ut mig också) Jag ångrar dock att jag inte stannade kvar längre på kvällen ,för det var en hel del som hade gjort det och dom hade fått prata med han och ta bilder när han skulle åka iväg. Men det var ett bra slut på sommarlovet , och jag kom ihåg att flera dagar efter konserten satt jag bara och lyssnade på hans musik ,haha!
 
Svårt att beskriva , men det får bli detta !
 
 
 
 

Sista lektionen

 
Kom precis hem från Gark. Red som sagt Lee och vi hoppade bana. Gick riktigt bra dock vägrade hon på ett hinder då vi fick in lite ojämna galoppsprång men attans vad nära det var jag trillade av, men på något sätt lyckades jag kravla mig upp igen , haha.
Var lite jobbigt efter lektionen när vi sa hejdå till alla & speciellt Monika , kommer sakna henne så!
Men men , lär ju träffa alla sen ändå men det är ju alltid jobbigt att säga hejdå.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen , sen blir det bara softa lite och njuta av läxfriheten.
Imon kör vi på sista skoldagen , kort dag med bara fyra lektioner.
 
Nej nu ska jag sluta snacka, men kommer inte blogga mer idag ,så vi hörs imon!
 
 

text i massor

Hej allesammans.
Träningen idag gick helt okej, många var helt flum men kul var det iallafall, sista träningen för detta året, börjar typ på onsdagen innan skolan börjar nästa år, menmen.. Har fått i mig lite mat och ska nog gå ner och duscha nu, känner mig inte så fräsch precis. Ser ändå fram emot skolan imorgon, sjukt kul skoldag med bild och allt, bästa!! Julmusik och julpyssel, så himla mysigt i bildsalen, men jaja nog om det nu. Nej men nu måste jag kila ner och duscha, får se om det kommer något mer inlägg lite senare här på kvällskvisten, haha lät lite roligt men måste sluta babbla på nu, blir så när jag sitter här, skriver en massa tråkigheter men så får det bli, inläggen kan bli lite långtråkiga då mendet får ni tåla! Ska sluta skriva nu så hörs vi av ikväll eller imorgon eftermiddag. Ska umgås med min fina vän Ida, var ett tag sen nu men ska bli skojigt! men puss och hej!!
/clara
 
Känner att det kanske inte blir så hmla roliga bilder här men det blir bilder iallafall och det är väl huvudsaken? Tänkte lägga ut en bild på mina nya jeans som jag köpte i fredags på VeroModa också, love them!! Får se om jag gör det ikväll eller imorgon, får se om jag orkar! Tror det är tredje gången jag säger det nu men nu måste jag dra från datorn en stund och hitta på något annat, återkommer kanske senare men något intressantare haha! Puss igen ♥
 

Dag 4: Såhär ser jag på mig själv.

Ganska svårt att beskriva sig själv enligt mig men ska göra mitt bästa.
Jag ser mig själv som en snäll och omtänksam person som alltid låter alla vara med och jag försöker alltid gå runt med ett leénde på läpparna för jag vet att det smittar av sig.
Jag är ganska blyg för folk som inte känner mig, men sen blir jag helt galen, fråga bara mina kompisar haha. Jag är feg också för den delen, hahahaha..
Jag är pratglad och både pratar och skrattar mycket, men när jag är sur så vill jag typ inte ha med någon att göra haha, typ i skolan när alla frågar massa och man inte är på humör vill man typ bara skrika TYST! rakt upp i den personens ansikte haha, men oftast är det inte så.
 
Ni får nöja er med detta för jag vet verkligen inte vad jag ska skriva mer. Nu ska jag iallafall kolla på "Julens hjältar", sjukt bra Julkalender som jag kollade på skitmycket när jag var liten, ska nog ta och se Dieselråttor och sjömansmöss, bästa julkalendrarna alltså, dem var mycket bättre typ för 10 år sedan än vad dem är nu, aja, hejsvejs!!
/clara

Dag 4 : Såhär ser jag på mig själv.

Jag ser nog mig själv som en ganska snäll person , som alltid försöker göra sina vänner glada .
Alltid när någon vill prata eller behöver säga något så lyssnar jag alltid på dom , får jag hoppas.
I början när man lär känna mig kan jag vara ganska blyg men när man sen känner mig väl , så är jag väl som de flesta, galna pratglada osv.
Jag har alltid varit mig själv och inte brytt mig så mycket om vad andra tycker & tänker . Liksom jag rider , vilket många tycker är fjantigt , jag konfimerar inte mig , inte för jag inte gillar kyrkan , men jag tycker inte det är roligt och jag gör hellre roligare saker och har mer tid till annat liksom.
Jag är väl för det mesta glad och skrattar åt det mesta och har världens torraste humor , men när jag inte är på humör så är jag inte så värst rolig att vara med , speciellt inte på morgonen!
 

Vanlig måndag

Hej på er!
Hemkommen från en dag till 14.50 i skolan, gjorde ett fysiktest och fick även reda på ett prov och ett helheltsbetyg. Bara morgondagen i skolan också, + en liten stund på onsdag, sen lov! Nu tänkte jag fixa något att käka eftersom det är träning lite senare, när jag ätit slänger jag nog upp dag 4. Ska inte babbla på mer nu för då blir det bara en massa ointressanta saker som inte är roligt att läsa om, hellre korta och intressanta än långa och tråkiga, haha. Men somsagt, vi hörs.
/Clara
 

Måndag!

Då var denna dagen avklarad och det betyder ju en sak ; bara en skoldag kvar, så skönt!
Även fast denna dagen är ganska lång så gick det fort ,och nu är det inga mer prov/tester kvar.
Iallfall kom hem från skolan för en stund sedan och nu har jag bara ätit lite. Blir att sitta här och ta det lugnt tills ridningen ikväll , ska bli roligt . Det är ju så sjukt skönt att inte ha några läxor nu.
Måste dissa vädret, så slaskigt och grått ute inte alls roligt , ska det vara snö ska det vara fin snö.
 
Nejmen , detta var vad jag hade att skriva.Slänger upp en bild på dagens outfit med, kommer även lägga upp dag 4 , får se om jag bloggar efter ridningen , tror det.  Vi hörs tills dess!
 
/Moa
 
 
Jeans: Ginatricot , Linne med volang : Ginatricot , Randig stickadtröja : H&M
 
 

Sista veckan!

Måndag imorgon alltså exakt en vecka till julafton , ganska skönt då det bara är två skoldagar kvar och sen på Onsdag är det avslutning.
Ska bli sjukt skönt med lov nu , att få sova ut o vara uppe längre på kvällarna och Jullovet är ju lätt mysigast!
Men som sagt, lång skoldag imorgon och ridning på kvällen , sista gången för detta året och sista året med världens bästa ridlärare tyvärr, men det avslutar vi fint med att hoppa bana och fika efteråt.
Nejmen , vi hörs väl imorgon så säger jag godnatt med detta inlägget!
 
Förresten , ni ser väl våran header nu ? Sjukt fin , tack så mycket Lanna , tycker ni ska kolla in tjejens blogg då hon inte bara är bra på att göra headers utan hon är hur grym som helst på att rita också! http://wazzabii.blogg.se
 
/Moa
 
 
 

Dag 3: Mitt drömresemål.

Vet försjutton inte vad mitt drömresemål är, det finns så många ställen jag skulle vilja åka till. Men precis som Moa skrev om Australien så skulle jag också vilja det, helst på vintern. Jag skulle även vilja åka till typ Kina och Japan, verkar så fränt haha.
 
Får inte glömma Hawaii, shit vad coolt det hade varit alltså. Somsagt, det går inte att välja ett drömresemål, men här är några av dem iallafall. Inte världens intressanaste inlägg men så får det bli.
 
Har ni sett nya headern? Lanna har fixat våran blogg, stiligt! http://wazzabii.blogg.se
puss / clara
 

~















Stress

Hinner slänga in ett inlägg här lite i stress. Spelat match mot tvååker, dem var verkligen skitstora och tuffa men inte tillräckligt. I första period ledde dem med 3-1, i andra period stog det 6-3 till oss tror jag och slutresultatet blev 6-4 till oss, grymt! Har tagit en snabb dusch och fixat till mig lite, ska till sporthallen igen och kolla damlaget med Ida, träffar nog Hilda där nere men, skoj! Nu måste jag tyvärr gå, mer uppdatering ikväll och förhoppningsvis ny header!

Slänger in några halvkassa outfitbilder med! Pusss
/ Clara

Tröja från bikbok, halsring och jeans från cubus, jeansväst från zara!


Dag 3: Mitt drömresemål

Ååh vad svårt!
Men jag har alltid velat åka till Australien . För något jag skulle vilja göra är att dyka bland rev och sånt där vid Stora Bärrierrevet, det är ju så sjukt häftigt och hade varit otroligt roligt. Sen finns det ju massor av olika djur och sånt där!
 
Men mitt drömresemål är nog ändå att åka till typ Spanien med några kompisar och ha det sjukt roligt.
Jag Clara & Julia , har ju bestämt att åka utomlands ihop när vi blir lite äldre och det hade ju inte varit helt fel?
Kände att jag inte fick ut så mycket av detta inlägget , men jag vet inte riktigt vad jag vill åka med ja som sagt Australien hade inte varit helt fel.
 
/ Moa
 
 
 
 
 

Godmiddag!

 
Hej på er!
Igår sov som sagt Clara & Julia här oss mig , vi hade det riktigt mysigt.
Somnade ganska sent ,efter att vi låg o pratade en bra stund. Idag vaknade vi runt tio.
De gick hem vid tolv ,så nu har jag bara städat i ordning lite efter oss och kollat på Julkalendern som jag har missat två avsnitt av. Idag blir det bara att ta det lugnt och plugga lite som vanligt på söndagar.
 
Headern som vi har just nu är bara tillfällig och förhoppningsvis kommer det en finare snart , och när hela bloggen är i ordning så kommer vi uppdatera mycket bättre & roligare.
Vi kommer även hoppa över dag två på listan , då det var ungefär samma sak som dag 1 , så snart slänger jag upp dag 3 . Ha det bra så länge!
 
 

-


Dag 1 : En bild på mig + tio fakta

1.Jag är ca 165 cm lång.
2.Jag längtar grymt mycket till jul och lovet ♥
3.Jag tycker skolan är ganska rolig , men inte läxorna/proven.
4.Jag är typ beroende av Instagram & kollar det hela tiden.
5.Mat är det bästa som finns , och jag är inte så väst kräsen som Clara!
6.Jag är livrädd för spindlar.
7.Jag har svårt att berätta saker för personer , och det är nästan bara Clara & Julia jag kan prata med allt om..
8.Jag älskar folk med humor ,jag och Clara har nog den torraste humorn någonsin.
9.Många ser mej nog som blyg , men när man väl känner mig är jag ganska... galen?
10.Ridning är det bästa som finns och jag kommer lätt välja ridgymnasium när jag börjar ettan.
 
 

Dag 1: en bild på mig + tio fakta

1. Jag är 1.64.
2. Jag tycker det är skitsvårt att komma på vad jag ska skriva här.
3. Jag är alltid skitrött på fredagar och vill bara sova hela dagen.
4. Jag blir alltid hungrig på so/svenskan i skolan, haha.
5. Jag är skitkräsen.
6. Jag älskar när man är asglad och positiv också är ens kompis det med, så himla skoj!!
7. Jag skulle vilja kunna sjunga skitbra, skulle lätt satsat på musiken då.
8. Jag drömmer typ aldrig, tyvärr!
9. Jag älskar att gå till skolan för att träffa mina fantastiska vänner, bästa!
10. Jag älskar typ citat oså som verkligen är skitsanna, grymt!
/ Clara


Lista

Vi tänkte köra på denna listan framöver.
 
Dag 1. Lägg upp en bild på dig + tio fakta
Dag 2. Tio saker du inte visste om mig.
Dag 3. Mitt drömresemål.
Dag 4. Såhär ser jag på mig själv.
Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.
Dag 6. En sak jag älskar från min garderob.
Dag 7. Min närmsta vänner.
Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna
Dag 9. Mitt största intresse
Dag 10. Det här får mig att må bra
Dag 11. Berätta om din bloggpartner
Dag 12. Något jag ångrar.
Dag 13. Något jag måste hinna innan jag dör.
Dag 14. Gamla bilder på mig.
Dag 15. En bild på mig och min bästa vän/vänner.
Dag 16. En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 17. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
Dag 18. En låt som får mig att gråta.
Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.
Dag 20. Alla mina hår färger.
Dag 21. Min favoritplats.
Dag 22. Något jag förut hatade men lärt mig att älska.
Dag 23. Något jag inte klarar mig utan.
Dag 24. Min tro om vad som händer efter döden.
Dag 25. En låt som alltid får mig att må bra.
Dag 26. Någon jag vill byta liv med för en dag & varför.
Dag 27. Någon jag älskar
Dag 28. Något som gör mitt liv värt att leva.
Dag 29. Största rädslan.
Dag 30. Berätta om ett minne från en resa

Presentation Moa

Hejsan!
Moa heter jag , och är då den andra skribenten. Jag bor också i södra Sverige , trivs väl helt okej.
Jag är 14 år och går alltså i 8an. På fritiden så rider jag , just nu rider jag bara på ridskola vilket är lite tråkigt  men vi får se vad som händer till våren. Annars brukar jag vara med vänner , plugga och något jag älskar är att shoppa.
 
Har nog inte så mycket mera att säga om mig själv , men jag ser verkligen fram imot att börja blogga lite mer på allvar nu , och speciellt med fina Clara.
Men har ni något som ni undrar över är det ju bara att kommentera!
 
/ Moa
 
 
 
 
 
 

dinner is ready






Lite om mig

Hej.
Jag heter Clara och är den ena skribenten här på bloggen. Jag är 13år och kommer ifrån södra Sverige. På min fritid tränar jag fotboll och innebandy, pluggar och är med mina underbara vänner. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska berätta mer om mig själv, ni får fråga om ni vill veta något mer om mig.
 
Ser iallafall fram emot att blogga här med Moa och vi ska försöka ha bra uppdatering eftersom vi är två också, så det blir nog bra.
 
Nu ska jag hjälpa Moa med maten (tacokväll) och hon ska nog skriva en liten presentation av sig själv. Ni får ha det så bra så hörs vi.
 
/Clara

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0