Torsdag

Hellu bloggisen!
Har suttit ungefär i en timme med min so uppsats och nu orkar jag inte mer idag, skrev ändå två punkter eller något. Har ändå en vecka på mig liksom, så det är lugnt.

Hade bara två lektioner idag i skolan för jag var hos tandläkaren i Värnamo och snackade tandställningar, jag och mamma fikade även på stan och sen åkte vi hem, på vägen hem stannade vi även på Göstas och beställde en tårta till lördag då vi ska fira mig.

Hör av mig när jag känner för det haha, imorgon är det äntligen fredag och på måndag fyller jag år!
/Clara


Let's zumbaaa

Hej! Kom hem för en timme sedan och har hunnit duscha nu och ätit ett äpple.
Det var en jobbig dag men gick okej fort ändå. Zumban var iallafall sjukt rolig!

Hinner inte skriva så mycket för ska ut till mormor nu och fira henne medans Jakob har träning.
Vi hörs senare ikväll! /Moa


Matte

Matte med bästi!


Godmorgon

Godmorgon på er!
Ska alldeles strax traska mig ner mot skolan för en låång dag. Första lektionen är det prov, men det är ju skönt för sen är det ju över!

Hörs senare idag, blir inte så bra bloggning från min sida idag!
/Moa

https://cdn2.cdnme.se/4011939/7-3/pic_512efae0ddf2b3344f1342da.jpg" class="image">


Godmorgon

Godmorgon på er!
Ska alldeles strax traska mig ner mot skolan för en låång dag. Första lektionen är det prov, men det är ju skönt för sen är det ju över!

Hörs senare idag, blir inte så bra bloggning från min sida idag!
/Moa


Hej och fiskat

Matchen slutade 1-4, tyvärr! Så kan det gå, jag gjorde målet iallafall. Men fest i bilen var det, härligt och lite Max på det! Nu ska jag sova, puss hej
/Clara


Hehwhehehe hello mates, bilder från våran fina roadtrip japp


Veckans slut

Imorgon är det redan torsdag, hur skönt? Riktigt skönt p veckorna går ganska fort ändå. Det går nog snabbt till påsklovet, men ingen provfri vecka fram tills dess.
Iallafall imorgon är det skola till tre, sen direkt efter ska jag och Ellen börja på zumba! Skit kul ju, har velat det sen i sjuan då vi provade på det. Men aldrig funnits någon bra dag . Så nu ska vi äntligen ta tag i det. Sen på kvällen ska jag och mamma ut till mormor medans min bror har träning för hon fyller nämligen år imorgon! Blir väl lite mys och sedan hem och läsa igenom spanskan sen är den dagen gjord. Så blir kanske inte så bra bloggning från mig imorgon..

Känns sjukt skönt att komma tillbaka till allt nu utan det dära äckliga gipset,hah.

Oj , blir så långa inlägg nu för tiden, men vi hörs imorgon! /Moa


Fy för musik

Usch, fattar ingenting! Fattar inte heller hur man ska plugga till det heller? Aja får gå som det går, brukar väl lösa sig på något sätt! Tänkte bara uppdatera lite även fast detta var ett väldigt onödigt inlägg.

Hörs sen! /Moa


Trött

Hejsan! Skolan gick väl ganska bra idag ändå. Är hemma och är sjukt trött och måste verkligen plugga musik tills imorgon. Lär mig låtar osånt ganska bra utantill annars men detta; klassisk musik. Hahah usch inte min grej riktigt.

Ska nog försöka komma ut och en gå en runda om en stund. Har sjukt ont i huvudet och behöver bara släppa alla tankar oså, sjukt skönt!

Vi hörs senare!/Moa


Fina vänner


Chill

Helloo bloggisen!
Har precis kommit hem från skolan, bytt om till myskläder och lite sånt. Ska åka i det till fristad, skönt. Och ja, jag ska vara med på matchen, samling om en timma ungefär. Matchen börjar halv 7 så jag är hemma sent, hade egentligen behövt plugga lite kemi för ska göra om en sak vi hade idag, hehe..

Höra sen puss!
/Clara


Tisdag

Hej på er!
Idag har jag haft en lugn och skön eftermiddag. Började med att baka apelsinmuffins igen. Sen så bara tog jag det lugnt vid datan osådär!
Vid halv sex gick jag och mamma ut en runda. Det var så sjuukt fint ute och skönt. Vid åtta kom Nellie och hennes mamma och vi pratade om en saker!

Nu så tittar jag på mindy och maria, favoritprogrammet. Man blir ju så glad av dom, haha.
Imorgon måste jag plugga musik för har prov på torsdag!

Vi hörs väl imorgon!
/Moa

Från hemkunskapen ja


Skoldagen + veckans planer.

 
SO: Fick faktiskt en del gjort på uppsatsen och den svåraste punkten är över så nu går det prima.
 
Tyska: Hade glosförhör, sen jobbade vi lite i boken och lite sånt.
 
Bild: Jobbar med lera, vi är den enda klassen som har fritt skapande också haha, cooola. Nej men det var typ asbra lera som man kör typ koppar, skålar och vasar av och jag gör en tekopp.
 
Mat: Fläsk, gottigott.
 
Matte: Alla var helt flum, haha. Så det var kul men yeye, fick lite gjort iallafall.
 
Biologi: Var fruktansvärt trött hela biologin men det gick bra ändå, hann med det man skulle och hann redovisa ett grupparbete så det kändes bra.
 
Så nu tänkte jag planera veckan också.
 
Imorgon (onsdag): Skola till 14.50, engelska prov direkt på morgonen också. Blir nog lite träning här hemma på kvällen också.
 
Torsdag: Tandis i Vmo, kommer till skolan vid lunch tror jag. Zumba på eftermiddagen och kan hända att jag kör ett pass på crosstrainern också, annars blir det nog att gå en runda.
 
Fredag: Ingenting planerat, lite träning här hemma tror jag.
 
Lördag: Ingenting planerat där heller, städa mitt rum och kolla lite plugg kanske. Mello på kvällen.
 
Söndag: Två matcher, om jag ska vara med på båda. Första är iallafall i Bua och andra är hemma mot Borås, så japp.
 
Det var min vecka, blir nog suuper. Känner att allt rullar på och jag känner mig inte alls skoltrött vilket jag är lite förvånad över, det ända jobbiga är ju att stiga upp på morgonen men annars går det fint. Jag hör av mig lite senare. Puss! /Clara
 

10 sanningar/saker om mig

Kör på denna också! /Moa
 
1. Jag har väldigt svårt att lita på folk och berätta saker för dom oså. Den jag kan dela allt med bäst är Clara. Jag känner att hon alltid lyssnar och finns där, och det är jag väldigt glad över.
 
2. Jag trivs sjukt bra i den klassen jag går i just nu. Det är en hel del blanding, vilket gör det ganska roligt. Man kan ju dock sakna ibland att ha någon och prata "hästsnack" med.
 
3. Att rida, och att vara i stallet eller bara umgås med hästar är det bästa/roligaste som finns. Hästar har alltid varit min "grej". När jag var liten var det ända jag tänkte på, och jag utnyttjade alla chanser som fanns att rida.
 
4. Jag är inte orolig för min väg till gymnasiumet. Alla snackar om att dom inte vet vad dom vill bli eller om dom skulle välja fel eller inte våga sticka ut. Jag tänker välja ett jag tycker är roligt och samtidigt ha kvar mitt intresse i det. Passa på att göra roliga saker när man är ung och om det skulle gå åt pipan så är det bara att läsa om.
 
5.  Mitt humör styr mig ganska mycket. Ena stunden kan jag vara överlycklig och andra stunden tjurig och ibland vara ledsen.  Det är ganska jobbigt, men det kommer i perioder.
 
6. Jag bryr mig inte så mycket om vad andra tycker och tänker utan gör min egen grej. Vågar vara mig själv. Tycker även folk är jobbiga ibland som inte vågar säga vad dom tycker . Som om dom säger en sak och sen tycker man själv en annan sak så säger dom den saken man själv säger för att dom inte vågar vara sig själva. Gäller inte bara "snack" utan typ kläder osånt med.
 
7. Jag älskar klockor. Har fem stycken men använder oftast bara min silverklocka. Det som är så sjukt tråkigt just nu är att jag inte kan använda den för jag har ju den på vänster handen och just nu är den handen krokig och sticker ut (efter jag bröt den) så  just nu kan jag inte använda den för jag kan inte ha den på höger,hehe.
 
8.När jag gick i 4-6 så var idrott mitt favoritämne i skolan. Älskade när vi hade sån friidrotts dag. Tyckte även friidrott var jätte kul och var inne många gånger att börja på det. När jag kom upp till 7, var det typ: Ååh inte idrott.
 
9. Jag kan uppfattas som väldigt blyg när man lär känna mig. Men när man sedan umgås mer och mer så blir jag lite mer av den galna, konstiga , klumpiga, flummiga  Moa typ. Som när jag är med Clara, Julia eller Ellen så kan det bli lite för flum.
 
10. Jag är en person som oftast alltid har koll på tiden. Försover mig typ aldrig till skolan, förbereder kläder osånt dagen innan för att slippa stressa. Gillar att mer ha tid på mig än att stressa. Kommer alltid för tidigt till saker oså, men det känns bättre än att komma 10 minuter för sent liksom.
 
 
 

Workout

Tjena bra uppdatering!
Har iallafall kört ett ganska hårt pass på crosstrainern, körde 49minuter för att vara exakt. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen är det dags för mig att ta tag i allt pluggande! Jag hör av mig när jag har tid över, puss!
/Clara


Smet<3333

Muffinsarna är i ugnen nu och jag äter smet, fy vad gott! Tack till chokladen, hehu. Hörs efter jag har tränat!
/Clara


Tisdag i all ära

Haha vilken ful rubrik.

Jag är iallafall hemma nu, har ätit lite. Funderade på att göra pannkakor men nej, så blev det inte. Men nu funderar jag också på att baka något, supersugen på muffins, får se. Jag ska iallafall köra på crosstrainern och se ett avsnitt av oth, väljer nog det sista för det är så sjukligt bra, hehe. Och sen en massa plugg, skippar somsagt träningen för det, och ingen match blir det imorgon eller, var dock inte bara jag som får står över, aomenn! KRAM!
/Clara


Everything we ever shared, It's just a memory in my head

Då var tisdagen avklarad. Dock en kort dag med bara fyra lektioner. Hemkunskap, kemi, lång lunchrast, spanska och engelska.
Det var också en lättnad att komma till kemin och höra att vi skulle ha provet nästa vecka istället.
Sjukt skönt,men lär ju få öva lite mer denna gången.
 
Nu funderar jag på att baka något , och sedan kolla på Top Model som jag missade igår?
Låter ganska skönt, och har ingenting tills imorgon heller så det är ju bra.
 
Vi hörs senare!  /Moa
 

Love life

Hej på er! Denna måndag har faktiskt varit hur bra som helst. Skolan var väl lite dryg men kul att träffa alla och sedan att sluta två istället för tre är ju helt okej!
Sen åker man iväg och rider för första gången på sex veckor. Det gick så jäkla bra, och trodde min hand skulle lägga av men inte ens det. Den var finemang under hela lektionen. Red ju Joy, gud vad jag saknat den tjejen. Hon var exakt samma gamla Joysan. Överpigg när hinderna kommer och tjurig och stoig ena sekunden.
Somsagt hoppade vi och den övningen var sjukt rolig. Mycket markarbete och dressyr i det samtidigt. Enkel men rolig.

Nu ska jag ta och sova. Känner mig förtjänt det och imorgon är det kort skoldag med prov. Åååh orkar inte bry mig om det längre. Kommer gå skit men jaja. Efter skolan ska jag bara ta det lugnt kanske baka lite? Antar att jag kommer ha liiite träningsvärk imorgon.

Hörs imon!
/Moa


Tröttis

Godnatt allihopa! Tröttis här. Helt okej skoldag imorgon ändå, blir somsagt ingen träning, massa plugg istället. Kan hända att det blir ett pass på crosstrainern eller att jag går en runda.

Godnatt! /Clara


Måndag kväll

Hello bloggisen!
Har precis satt mig i soffan för att kolla på familjen annorlunda, kuligt. Efter skolan fixade jag lite mat och sen var det träning, helt okej träning idag. Blir match mot fristad på onsdag också.

Imorgon tror jag att jag skippar fotbollen för har engelskaprov på onsdag och lite andra små läxor, så får det bli. Hör kanske av mig lite senare, pussar!
/Clara


Äntligen

Har hoppat i ridkläderna nu och ska alldeles strax åka. Känns riktigt kul att komma i kläderna och åka iväg att rida.
Något som inte känns så kul är kemiprov imorgon, usch känner inte att jag pluggat så bra i eftermiddag.
Men jag och Ellen kör väl på gamla kunskaper som vanligt!

Ha en bra kväll så hörs vi!
/Moa

Haha typiskt oss


Dagens

 
Ni får lite bilder på dagens outfit. Tog faktiskt fram kameran idag för en gångs skull. Just idag när jag verkligen inte har tid för detta, så blir det alltid. Men allt är roligare än kemi.
 
Baggy Boyfriend Jeans: Ginatricot
Stickad tröja (kabelstickad fram) : Klädhörnan / Veromoda.
/Moa

Ännu mer

Vet att det är lite mycket av "Ulrik fronten" nu från mig Moa. Haha... men satt idag i matsalen och såg att hans musikvideo kommit ut från Tell the world I´m here. Men såklart funkade inte den från mobilen.
Kom hem och satte på datorn direkt. Så japp, tänkte dela med mig av den. Helt okej, och det är ju inte fel att kolla på han?
 
 
Sedan så har han också spelat sin nya låt Glad i found you ( som kommer ut i mars). För någon grej på Melodifestivalen.
Brabra,  gillar han mer med gitarren!
 
 
 
/Moa ( den beroende av Ulrik,heheh )

Ny vecka

Måndag imorgon ja, alltså ny vecka.
Känns skönt med ny vecka ska försöka komma igång med gamla "rutiner" nu när handen funkar helt okej. Men blä vad den är ful och värker fortfarande.
Jaja snart så är jag väl bättre, hehe.

Iallafall skola imorgon tills tre. Sen hem och då mååååste jag plugga kemi. Har liksom prov på tisdag, och om någon är sämst på kemi så är det jag. Ännu ett onödigt ämne (tycker jag) som man måste kunna tydligen.

Det bästa med måndagen imorgon är att jag ska äntligen rida(!!!!)
Det är dock hoppning imorgon, jag ska iallafall rida och kolla av läget lite hur min hand klarar det. Vet dock att jag säkert kommer hoppa med för vet ni vad som är så sjukt kul just imon? Jag ska rida Joy! Asså har inte ridit henne sen i somras och det är allt för längesedan. Hästen som har gett mig självförtroende och inte minst har haft sjukt kul med. Paret som passade så sjukt bra ihop. Åh vad jag saknar den tjurpuppan.

Nu ska jag sova för att orka morgondagen!
/Moa


10 sanningar/saker om mig.

1. Jag har breda fötter och har lite svårt att hitta skor ibland. Särskilt fotbollsskor.
 
2. Jag tycker det är grymt kul att skriva, alltså blogga eller vad som liksom. När jag var liten skrev jag ofta berättelser osånt och jag ville ha extra läxa i 2:an så att jag fick skriva mer, haha.
 
3. Mitt favoritämne i skolan är tyska, jag är en språkmänniska och älskar att lära mig nya saker inom "andra språk", detsamma med engelska jag gillar det mycket också.
 
4. Jag hatar att le med öppen mun eller skratta inför folk som man inte känner jättebra, jag tycker mina tänder är fula och jag tycker att jag har sne mun. Men jag ska snart får tandställning så hoppas på att det blir bättre, dock så tror jag bara att det är jag själv som tänker såhär.
 
5. Jag fick glasögon när jag var 4år, och jag har fortfarande det. Dock så använder jag mest linser, har typ bara glasögon hemma.
 
6. Jag trivs jättedåligt i mitt bruna hår, det känns inte jag på något sätt. Så om någon månad ska jag slinga det ljust igen, ska dock inte lägga i så mycket slingor men lite iallafall så får det blekas när jag är i Turkiet.
 
7. Jag tycker det är snyggt med klackskor men vill inte använda allt för höga, för att jag tycker jag blir så enormt lång då haha. Är dock bara 1.64, men ändå liksom.
 
8. Jag har alltid varit tidig med allt, jag är tidigt utvecklad osv. På ett sätt är det ganska skönt för jag går igenom allt jobbigt och sen är det gjort liksom när många andra som är i min ålder kommer in i en jobbig period.
 
9. Jag är supernöjd med mina ögon. Och om det är något jag brukar få komplimanger för så brukar det vara mina ögon.
 
10. Jag har ett ganska bra minne. Jag vet ofta när folk är födda, främst kändisar. Förut var jag väldigt intresserad utav att veta allas åldrar så om jag såg en person på tv så sökte jag på wikipedia och kollade hur gammal hon/han var, det är så jag vet hur väldigt väldigt många kända personer fyller år. På vissa vet jag även datumet osv, många tycker det är sjukt men så är det. Haha.
 
/Clara.
 

Dag 6 och 7

Dag 6: En låt som betyder mycket.
Alltså jag har nog ingen speciell låt som betyder så mycket för mig, men det finns ju sådana låtar man har gråtit till ibland och lite så. En av dem är "Don't look back in anger" med Oasis, jag tycker dock den är bättre med Daniel Norberg, tycker den är så himla fin och lyssnar typ på den hela tiden..
 
 

Dag 7: En bild på en tid jag saknar.
När vi var i Skara med laget, saknar 98-99 laget något enormt, vi hade så himla kul tillsammans, skrattade och grät igenom matcher. Åh, tider♥
P99 och F00 är dock med på denna bilden, men vårat lag med och saknar det något enormt!♥
Puss /Clara

polo

Hellu bloggisen! Har nyss städat mitt rum, dammsugat och dammat så nu är det rent osv haha. Lyssnade på First aid kit också så då gick det lättare, sjukt duktiga är dem tjejerna och jag bara älskar deras låt "Emmylou", värt att lyssna iallafall.
 
Jag tog kort på mina skor som jag köpte igår när jag och mamma var nere en sväng på Klacken, lite "Dr martens" liknande men ändå inte, en nättare modell typ som man kan ha på sommaren till shorts oså också, gillar dem skarpt!
Och bara för att jag tog upp ämnet om musik så får ni en liten bild på min lilla dockningsstation, hehu. Men så bra ljud och låtarna blir sjukt mycket bättre.
Puss och kram och ha det bra sålänge! /Clara ♥

Promenix

Hejsan! Kom precis in,varit ute och gått en runda. Skönt när man kom in nu, dock blåste det en hel del.
Ska ta det lugnt nu och sen blir det väl duschen och ikväll tvmys!

Hörs senare!
/Moa

Sötispötis


Då var det vinst igen

Hejhopp!
Härligt alltså! Vinst med 5-3 mot tvååker, känner mig helnöjd med min prestation idag ändå, kämpade på bra och la många snygga passningar, hehu!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen ta och dammsuga och damma mitt rum och kanske kolla lite plugg. Känner dock att min SO uppsats kan skita sig så gör den i skolan istället typ. Men jag hör av mig senare, ska visa ett köp jag gjorde igår också! Puss och kram. /Clara

Glada tjejor efter match som fick mycke godis hihu


Sprint

Sitter och kollar på herrarnas sprint nu! Charlotte kalla och ida Ingemarsdotter kom tvåa och nu är det Hellner och Jönsson! Hinner nog kolla klart hela sen är det samling, match mot tvååker! Viktig match! Hör sen
/Clara


Morgon

Godmorgon! Vaknade vid tio idag.
Har ätit frukost och ska försöka plugga nu. Sen ska jag nog gå en runda och antingen ta ett bad eller en lång dusch med inpackning i håret osådär.

Vi hörs under dagen! /Moa


Ullegulle

Åh gud vad glad jag är!
Lyssnade en minut på hans låt i torsdag och va lite skeptiskt men idag så mums.
Inte gamla ulrik, men tror han kommer lyckad bättre med denna stilen i melodifestivalen. Sen på konserterna så är det väl basker och gitarr❤

Nu ska jag nog sova, trött är jag.
Imorgon måste jag verkligen ta tag i plugget, har verkligen ingen lust alls.
Men kemiprov på tisdag, och det är ju inte direkt det lättaste?
Jaja, godnatt!
/Moa


Söt mamma


Ulrik

Ulrik är i final woop! Måste erkänna att hans låt var helt fantastisk och att han har förändrats något sjukt, ingen gitarr, basker eller munspel! Men fortfarande lika bra om inte bättre?

Nu ska jag sova i min otroligt sköna säng, alltså det bästa jag vet! Skulle nästan kunna somna och aldrig vakna åh love it
Puss /Clara


GLAAAD

Omg damp har vi! Ulrik är vidare till Globen! ❤❤
/Moa


Dålig uppis

Mina småkusiner är här nu så det är full rulle! Vid halv åtta ungefär sticker jag till Moa, så ni vet läget!
Puss /Clara


Tell the world I'm here

Hej på er!
Började dagen då med en god frukost och oth. Vid tolv gick jag ut en runda, var riktigt skönt när solen kom fram ett tag. Men på hemvägen var det nästan bara motvind så då blev det lite kallt.

Har dammat och dammsugit mitt rum nu. Var nere och köpte lite gott tills ikväll också. Har även lyssnat på Ulriks låt tills ikväll. Kan bara säga att den blir bättre ju mer man lyssnar på den, hoppas det går bra för han.

Tänkte kolla klart på oth och sedan ställa mig i duschen. Ikväll kommer ju Clara så ska fixa i ordning maten innan hon kommer med.

Ha det bra! /Moa


Godmorgon

Godmorgon! Ska dricka min smoothie till frukost nu samtidigt som jag kollar på one tree hill. Efter det ska jag nog gå en runda!

Hörs senare!
/Moa


Fredagskväll

Hej! Ikväll har jag varit hos Julia en stund och hon var även hos mig lite tidigare! Kom hem för en stund sedan för var eller är så sjukt trött! Tänkte kolla på oth nu, men tror nästan inte jag orkar. Är verkligen jätte trött.

Imorgon ska jag iallafall sova ut, kanske gå en runda och på kvällen kommer Clara! Blir nog en bra lördag.

Blir nog sista för idag, men vi hörs väl!
/Moa


13-1

Matchen vann vi med 13-1!!
Nu sitter jag i soffan med godis, livet<3
Pusshej


Mot Tranemo!

Match mot Tranemo i tredje serien!! Tagga!!
/Clara


Äntligen fredag

Woho! Äntligen fredag, superduper skönt. Efter skolan så gick jag Clara och Julia hem till Julia. Vi gjorde kladdkaka, ja riktigt kladdig var den. Sen flummade vi bara som vanligt. Gick hem nu och väntar på att mamma ska komma hem så ska jag följa med henne ner och handla tills imorgon.

Ikväll så ska jag nog vara med Julia en stund till annars tänkte jag bara kolla på oth som jag inte gjort på hela veckan.
Sjukt skönt med helg.
Hoppas ni får en fortsatt bra fredag så hörs vi senare!
/Moa


Matte

Matte nu i lilla rummet med tjejerna!
Fyra lektioner kvar, sen helg! Woho.

/Moa


Sleep tight

Imorgon är det äntligen fredag! Hur skönt som helst. Dock har ju veckan gått otroligt fort. Helgen ser lugn ut, imorgon ska jag vara med Julia och på lördag kommer Clara hit och vi kollar på melodifestivalen och röstar lite på min man. På söndag har jag inga planer. Ska bli riktigt skönt, att bara sätta på några avsnitt av oth och sova länge på morgonen.

Nu tänkte jag faktiskt sova för så trött jag var igår som jag fortfarande är idag så är det skönt att gå och lägga dig tidigare.
Vi hörs imon! /Moa


Kväll

Hejsan!
Det blev en promenix med mami ner till samhället och tillbaka innan, skönt. Hämtade även ut ett paket med mitt specialschampo på kindbloms också.

Nu har jag gjort min läxa också, vet dock inte om jag kan orden men orkar inte öva mer haha, det får gå som det går. Ska ta någon frukt eller något nu, pussokram!!
/Clara

Det här skulle publiceras för en timma sen ungefär, om någon ville vete haha


Dagens

Jeans: Ginatricot
Långärmad med volang: Bondelid (lager157)
Sjal/tub : lager 157

Kass bild, men får duga!
/Moa


Hehu

Blev crosstrainer en liten stund, kände typ att jag blev snurrig och fick ont i halsen så det sket sig. Har lust att gå ut och gå en runda men det blir nog plugg istället! Måste sätta igång nu men orkar verkligen inte, lyssnar iallafall på lite härlig musik så det är prima! Skriver ikväll puss!!
/Clara


Planerad kväll

Har kommit hem från Zumban och ätit lite! Nu ska jag ner och crosstraina en stund, kör dock inte 45min tror jag inte, får se! Efter det duschar jag och sen plugg. Har inte ens kollat på veckans orden till SO:N o alla säger att dem är skitsvåra, aja få se hur det går! Puss finisar!!
/Clara


Amigos

Hejsan hoppsan!
Kom hem för ungefär 40 minuter sedan eller något sånt.. Skoldagen gick väl helt okej, musikprov första timmen, haha gick sådär men godkänd är jag nog förhoppningsvis.
Sju lektioner som inte ör så värst roliga, men gick ju igenom dagen för jag är ju hemma nu? Haha...
 
Nu ska jag försöka få lite plugg gjort, spanska och so tills imorgon. Som tur väl bara läxor. Men de måste ju göras det med tyvärr. För att se det från den ljusa sidan så är det snart helg och på måndag ska jag nog försöka rida om min hand inte gör lika ont då. Sedan är det bara att köra igång med ridningen igen, superduper kul.
 
Nejmen, vi hörs senare!
/Moa

Nonono

Lägger mig dirr istället! Trött liten tjej, hehu. Asså kul inlägg hejdå och godnatt
/Clara


Hejhopp

Hej på er!
Har precis lagt mig för natten, ska dock kolla på "Mia på grötö" när det kommer ut på tv4play. Imorgon blir det helt okej skoldag, zumba och sedan ska jag crosstraina lite. Har även tyska, engelska och so läxa som måste göras men det fixar vi, positiv just nu hihi!

På fredag tror jag det blir match mot Tranemo, jag och två till "stora", resten 00-01, blir nog bra iallafall. På lördag kommer mina små kusiner från Västervik och hälsar på, och på kvällen blir det melodifestivalmys med moa!

Avslutar veckan med en match till. Då mot tvååker, i våran viktigaste serie så nur det bara att tagga till och kör järnet! Det här med att träna och spela match verkar vara min vardag, men det bästa som finns!!
Godnatt finisar!
/Clara

Emil hade lite kul och målade på sig, hihi sötnos!!


Trött

Är så sjukt trött just nu. Har varit helt slö hela kvällen och bara velat lägga mig i sängen. Men har iallafall läst igenom musik häftet en gång nu.. Haha jag och Ellen går på gamla kunskaper som vanligt.. Har ju funkat helt okej hittills men lär väl ta stopp nu..

Imorgon är det då torsdag, lång dag igen. Sedan är det bara hem och börja med nästa plugg. Jaja sen är det ju snart fredag och helg.
Nästa torsdag tänkte nog även jag börja på zumban som Clara och dom går på. Tänkte även se om jag fick med mej någon mer men det märker vi.
Ha det gött, det ska jag ha för jag ska sova!!

/Moa


Blää

Skolan gick bra idag, bara lite dryg med två timmars rast typ. Dagarna rullar på och det är redan torsdag imorgon.
Musik prov imorgon. Kul? Nej verkligen inte. Sjukt ointressant också för den delen . Men tror ju inte jag har något speciell nytta av det när jag är stor.
Aja ska inte klaga för mycket hehe.

Men har läst igenom pappret någon gång nu. Får gå som det gör.
Ska alldeles strax äta tror jag. Sedan blir det att ta det lugnt, kolla igenom läxorna och musiken då. Har inte så mycket att säga mer än att detta bar ett ointressant inlägg.
/Moa

Hahah så jag. Tvärt emot Claras haha!


Träning

Imorgon ska jag äntligen komma igång med träningen, äntligen säger jag bara! Jag har inte tränat på en vecka och det känns konstigt! Imorgon blir det zumba pass och även crosstrainer pass vilket känns prima!! + att jag även gör massa magövningar.

Har skrivit ett schema hur min träning oså ser ut, beach 2013 here I come! Hihu
/Clara


Tillbaka

Hej på er!
Nu är jag tillbaka som vanligt vilket känns skönt. Var i skolan idag med som vanligt, dock jättejobbig dag men har inte missat mycket iallafall. Nu ska jag och Julia kolla sista avsnittet på oth för det var så sjukligt bra hihi, sen ikväll ska ja kolla på träningen!
Puss /Clara


Rooftop

När jag satt i skolan och kollade runt på facebook så såg jag att Ulrik Munthers teaser på en låt från albumet Rooftop hade kommit ut.
Alltså bara en bit på själva låten som komer ut i mars, även albumet.
Sjukt bra, asså innan var han ju jättebra men nu då? ÄNNU BÄTTRE. Känns mer som en låt.
Tycker ni borde lyssna, det är bara en minut och tänk då om melodifestivalsbidraget är minst lika bra?
 
/Moa
 
 

Skolan

Dagen börjar med spanska..

/Moa


Duktig

Hej! Känner mig faktiskt ganska duktig.
Har skrivit min deckare idag, skrev först fem A4 papper och sen var jag tvungen att ren skriva så fyra stycken till. Så min hand är ganska trött nu om man säger så. Tur att jag skriver med högern iallafall. Nu ska jag försöka läsa igenom musiken en gång, inte för det fastnar ändå. Sedan vid nio är det ju Mindy och maria och sedan ska jag sova då min hjärna är helt överkörd. Eller ja hela jag är sjukt trött så blir skönt.

Vi hörs väl kanske innan jag går och lägger mig. Puss!
/Moa

Haha orkar inte så ful den är, det ser verkligen ut som en död hand helt vit och hängig. Och ovanpå är den helt krokig, hahah aja


Plugg

Hej på er! Skolan gick väl helt okej. Kort dag med bara fyra lektioner så det funkar ju. Nu måste jag sätta igång och plugga. Ska ha skrivit en deckare tills på torsdag som jag inta har börjat med. Stressigt, plus musikprov på torsdag med, inte ens nödvändigt?
Aja ska försöka arbeta av högen lite så hörs vi senare!
Puss /Moa

Hade mina nya jeans idag, hur sköna som helst!!


Kärlek

Mina jeans kom idag. Muuuuuums filibaba. Älskar dom, sjukt sköna och coola. De var även snygga till kängor så det är bara att börja använda! Även ett stort plus till leveransen, beställde igår och fick idag! +++++

/Moa

Oj oj ser ni tummen? Fit for fight.. Eller ja snart


Hejsvejs

Hej på er!
Det blev ingen skola för mig idag, jag kände mig febrig när jag vaknade och jag har världens hosta, fast hostmedicinen verkar hjälpa nu iallafall.

Skulle egentligen ner och kolla på träningen idag men har ingen ork alls, får se om jag ska till skolan imorgon. Vill verkligen det för har ingen tid till att vara sjuk. Nu ska jag göra det som jag har gjort hela dagen, ha tråkigt och vila.
Hoppas ni mår bättre än jag, puss!
/Clara

Och vet ni vad som är sorgligt? Jag har sett alla oth avsnitt, Buhu! Vad ska man titta på nu liksom? Finns inget som någonsin kommer toppa oth:s nivå..

Världens sötaste logan i säsong 9, <3333


Fri

NU ÄR GIPSET AV! Äntligen, men det är ändå helt sjukt att fem veckor gått så otroligt snabbt. Iallafall hade jag tid vid två men blev inte förrens tjugo i tre då dom fått in något akut. Tog av det och herregud det kändes som handen lyftes. Sjukt äckligt, och armen ser helt hemsk ut. Fortfarande lite bucklig, blå grön lila, och väääldigt svag. Hmm.. Saknar nästan gipset. Aja nu är det bara att träna upp handen.

Skolan då. Jodå det var väl ganska skönt att komma tillbaka. Dock ser veckorna hemska ut framöver speciellt nästa. Nu ska jag ta det lugnt och ikväll åker jag upp till gark och kollar. Blir roligt. Vi hörs väl senare!
/Moa

Haha Ellen Scott med coachen!


❤❤❤

Grattis på födelsedagen världens bästa!❤

Nu traskar jag snart till skolan, och sedan åker det förbaskade gipset av!!
/Moa


Imorgon är det ingen vanlig dag..

Ne för då är det måndag! Haha.. Nej men imorgon är det inte vilken måndag som helst. Det är första skoldagen efter lovet och även Ulrik munthers födelsedag!! Woho och det firar vi med att ta av gipset(!!!!) SJUKT LYCKLIG.

Så japp, så ser dagen ut. Ska upp till ortopeden imorgon så missar en och en halv lektion i skolan. Hoppas hoppas verkligen det är så bra så jag kan börja rida nästa måndag.

Nog tjatat om det. Ikväll har jag tagit det lugnt, duschat sista gången handikappad (sjukt skönt att slippa det).
Kollat på Pa och sådär vanliga söndagssaker. Nu ska jag lägga mig i sängen och bara längtar av att vakna upp imorgon. Även fast det lär bli tufft efter en vecka ledighet.
Vi hörs väl imorgon med Moa som lär vara back on track, woho!

/Moa


Dag 4: En bild som visar hur jag mår nu.

Hoppar över vissa dagar för det finns ju ändå så sjukligt många, men yes hehe.
 
Trött
sötaste trötter hihihi
/Clara

scones

Hej på er! fy vad svårt det är att skriva på denna datorn, kan inte tangentbordet så bra för sitter inte vid min dator.
 
Innan idag var jag nere och kollade när laget spelade mot Fristad, jag var ju inte med pga sjuk. blev skitsugen när jag satt där. Vi vann iallafall med 3-2, kändes bra för det var en ganska tuff match.
 
Just nu håller jag och mamma på att baka scones, så gott! Hör av mig ikväll. puss
/Clara
 
 
finns inga bilder på denna datorn tyvärr.

Powerwalk

Hejhopp! Nu har jag och mamma varit ute i över en timme och powerwalkat. Ganska skönt faktiskt, har aldrig gillat att vara ute och gå. Men sedan jag blev gipsad blev det mitt ända val typ. Haha ne men då började jag gå mer.

Nu ska vi nog fika lite också. Tänkte även få hkk läxan gjord. Har väl en hel del läxor, men inget man orkar ta tag i nu när det vart lov.

Vi hörs senare! /Moa


Boyfriend Jeans

Dessa boyfriend jeans beställde jag från Ginatricot för 399:- !!
Blir snyggt till våren med ett par vita converse och en snygg topp.
 
/Moa
 

Bränner

Det ska stå bränner ifall ni undrar i inlägget nedan


Sick

Hej från sjuklingen! Mår inte bättre idag, det brätter som f*n i min hals när jag sväljer, skitjobbigt! Även ont i öronen och har spytt en gång, tror dock det beror på min feber! Ingen innebandy för mig imorgon alltså, jag vill inte prata med någon heller för den delen, hör ibland inte själv vad jag säger! Hörs imorgon
/Clara


Melodifestivalen

Melodifestival mys med mig själv. Nästa vecka kommer vinnaren - Ulrik munther❤

Hör av mig senare! /Moa


Tråkdag

Hejsan! Vaknade vid tio idag. Åt frukost vid tolv sen så gick jag och la mig i sängen igen. Finns typ ingenting att göra. Sjukt tråkigt. Vid halv tre kände jag att jag var tvungen att göra något så gick ut och gick en liten runda. Inte alls långt men var tvungen att göra något och dessutom var det inte alls kallt ute.
Nu har jag kommit in och tagit på mig lite ordentligare kläder fast ändå så slappa, skönt.
När mamma kommer hem ska vi nog beställa ett par boyfriend jeans. Vill verkligen ha ett par. Hade ett par jeans chinos innan som var lite baggy/boyfriend typ. Dock så klippte jag av dom till shorts vilket inte alls blev bra så saknar dom en hel del.

Jaja ska inte tjata ut er. Hörs!
/Moa


Dröm

Jofama by Kenza 9. Hur snygg är inte den då? Hade lätt varit min om jag hade pengar. Sjukt snygg!

/Moa


Hicka

Hejsan! Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Riktigt skönt, dock så höll jag på att somna i soffan igen, haha.. Vad är det med mig?

Imorgon har jag inga planer just nu.
Tar dagen som den kommer, lite skönt.
Jag tror jag börjar på de dära dagarna imorgon också. Men nu ska jag nog sova om jag kan för jag har fått en irriterande hicka. Så typiskt.. Jaja godnatt, vi hörs imorgon!
/Moa


Sjuk

Jag har feber och jag kan typ inte prata, det låter så hemskt haha. Har även ont i bihålorna och näsan rinner!!

Mamma kom iallafall hem från Tyskland idag vilket gjorde mig på mycket bättre humör! Fick även försenad alla<3dagpresent, glad!! Hör av mig mer imorgon, pusshej


Trött

Skrev i förra inlägget att jag skulle läsa och äta godis - ta det lugnt.
Blev inte riktigt så, somnade och sovit i nästan två timmar. Ganska skönt för var dö trött. Dock var det jobbigt att gå upp.

Nu ska jag byta om och åka till stallet.
Sista dagen för denna gången som jag sköter om detta. Lite tråkigt för blivit van att åka dit varje kväll i en vecka och att öppna dörren på morgonen av glada hästar. Jaja, nu ska jag sluta tjata.
Hörs!
/Moa


Shopping

Hejsan! Kom hem för en stund sedan och har hunnit ätit nu. Köpte inte så mycket, fanns ju dock en hel del. Men inget som jag verkligen var tvungen att ha. Det blev en långärmad med volang från bondelid, och en sjal. Känner att jag ska spara lite pengar nu också då jag vill köpa en skinnjacka snart med.
Provade även att par Palladium i en affär utanför. Åh har velat ha ett par i ett år eller något nu. Men ena storleken var för liten och den andra för stor.. Hm får se hur det blir med det.

Nu är jag sjukt trött så ska lägga mig och läsa i en tidning och äta godis.
Vi hörs senare! /Moa

Orkar inte ta kort på det så tar bilder från hemsidan!


Cheap Monday

Hej på er! Jag mår sämre idag, min hals är katastrof och jag tycker det låter hemskt när jag pratar haha. Jag ska iallfall kolla på något avsnitt av oth nu, men först tänkte jag visa ett supersnyggt linne från Cheap Monday som jag också beställde förra veckan, perfekt!
/Clara
 

Dag 1: Min facebook profilbild med flest likes.

/Clara

torsdag

Hej! Kollade som sagt på oth och åt apelsin innan, det hjälpte verkligen, tack Ellen!

Nu är jag riktigt trött och ska gå och lägga mig. För imorgon blir det att gå upp sju igen, ut till hästarna och allt det dära. Sedan hem och duscha, äta och fixa sig sen åker jag och mamma mot gällstad - lager 157. Ska väl bli roligt iallafall.

Såg att Clara ska göra "100 dagar" tänkte att jag med kanske börjar med den eller någon annan, får se.
Vi hörs väl imorgon men det blir nog inte så bra uppdatering från min sida på förmiddagen/eftermiddagen.

/Moa


100 dagar

Tänkte köra på 100 dagar, haha kanske lite överdrivet många men jaja! Bara att köra på, kan dock bli så att jag hoppar över vissa som jag inte vet vad jag ska skriva på osv, eller om dem är tråkiga och ja ni fattar.
/Clara

Dag 1: Min facebook profilbild med flest likes.
Dag 2: En bild på personen som vet mest om mig.
Dag 3: En viktig person i mitt liv.
Dag 4: En bild som visar hur jag mår nu.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: En låt som betyder mycket.
Dag 7: En bild på en tid jag saknar.
Dag 8: En gammal och en ny bild på mig själv.
Dag 9: En bild från min förra sommar.
Dag 10: Bakrund på mobilen.
Dag 11: En bild på mig när jag va liten.
Dag 12: Några favorit citat.
Dag 13: En bild jag tycker visar kärlek.
Dag 14: En bild som får mig att le.
Dag 15: En bild på mig och en kändis.
Dag 16: En bild på mig och någon i min familj.
Dag 17: Min mobiltelefon.
Dag 18: Bilder på mitt/mina favorit klädesplagg.
Dag 19: Något jag önskar mig från tomten.
Dag 20: Min nuvarande profilbild på facebook.
Dag 21: En bild på mig från min förra julafton och en från iår.
Dag 22: En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 23: En person jag vill träffa just nu.
Dag 24: Min favorit årstid och varför.
Dag 25: Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 26: Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
Dag 27: Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 28: Bild på mig och min bästa vän.
Dag 29: En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 30: Någonting jag oroar mig för.
Dag 31: En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 32: Smink jag använder.
Dag 33: En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 34: Någonting jag ångrar.
Dag 35: Innehållet i min väska.
Dag 36: En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 37: Min dator.
Dag 38: En bild på det jag köpte senast.
Dag 39: Min favoritfilm.
Dag 40: Bild på mig och dom jag brukar vara med.
Dag 41: En person jag älskar.
Dag 42: Min familj.
Dag 43: Vad jag gör på fritiden.
Dag 44: Min favorit outfit.
Dag 45: Min favorit låt.
Dag 46: 10 saker jag gillar.
Dag 47: 10 saker jag inte gillar.
Dag 48: Mitt rum.
Dag 49: Favoritsak/grej i mitt rum - och varför?
Dag 50: Något jag vill göra.
Dag 51: Berätta om mig själv.
Dag 52: Staden där jag bor.
Dag 53: Mina kompisar.
Dag 54: En person jag ser upp till.
Dag 55: Skolan jag går på.
Dag 56: Bloggarna jag läser.
Dag 57: Vem är den roligaste jag vet?
Dag 58: Bild på min garderob.
Dag 59: Min kamera.
Dag 60: Hur ser min framtid ut?
Dag 61: En bild på någon jag saknar.
Dag 62: En bild på mitt rum som det ser ut just nu.
Dag 63: Ett kort någon annan tagit på mig.
Dag 64: Min högsta dröm.
Dag 65: En person/kändis jag önskar att jag träffat.
Dag 66: Detta gör jag på helgerna.
Dag 67: Hit vill jag åka innan jag dör.
Dag 68: Favoritstad - Och varför?
Dag 69: En vän som bor långt bort.
Dag 70: Bild på det jag köpte senast
Dag 71: Favorit ställe/plats.
Dag 72: En tv-serie jag älskar.
Dag 73: Något jag ritat.
Dag 74: Snyggaste kill/tjejskådisen.
Dag 75: Detta är jag beroende av.
Dag 76: Något jag vill ha just nu.
Dag 77: Mitt framtida bröllop.
Dag 78: Min idol.
Dag 79: Detta åt jag till frukost.
Dag 80:Fem bra saker som hänt.
dag 81: Bästa bok jag läst.
dag 82: Mina 4 närmaste.
dag 83: Min favoritdricka.
dag 84: 5 olika outfits.
dag 85: Den här veckan.
dag 86: 5 saker jag ser fram emot just nu.
dag 87: Mitt favoritgodis.
dag 88: Mitt stjärntecken och om det passar med min personlighet.
dag 89: Hiss o diss den senaste månaden.
dag 90: Min dag.
dag 91: 10 snygga kändisar.
dag 92: Det här får mig att gråta.
dag 93: Mina rädslor.
dag 94: Vädret just nu med bilder, och ditt humör just nu.
dag 95: Favoritaffär.
Dag 96: Husdjur.
Dag 97: Vad jag lyssnar på för musik.
Dag 98: Mitt favoritband.
Dag 99: En person som gjort mitt liv bättre
Dag 100: 5 saker jag stör mig på.


sisådär

Mitt humör är verkligen inte alls på den bra sidan nu. Allt suger seriöst. Blev även klämd mellan hästen och boxdörren eller ja, min brutna handled rättare sagt innan så mitt humör blev ju inte direkt bättre. Nu ska jag göra som Ellen sa, bädda ner mig under en filt framför oth med en apelsin. Tack vännen, gör det nu och det hjälpte!

Hörs senare!
/Moa


Feb. 14, 2013

Hejsan svejsan!
Sitter nu och är lite social, eller ja det är jag väl inte just nu, haha.
Mamma hämtade Niklas innan och sen vid tre kom Tim också! Vi gick ut med Niklas och åkte pulka, blev sjukt sugen men riskerar inget för min hand just nu.
Kom in och gjorde våfflor, bra alla hjärtans dag fika. Helt okej dag, skönt att umgås lite med familjen ibland med.

Nu ska jag fortsätta vara lite social och sen vid sju någon gång ska vi väl till stallet. Undra vad jag ska gosa till det för dom nu när det är alla hjärtans dag?
Aja, vi hörs senare!
/Moa

Kände för lite hjärtan idag..


The perfect dress

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår sådär, jag är fruktansvärt förkyld och har himla ont i halsen. Skippade Zumban idag pga det för vill så gärna vara med på matchen på söndag om jag ska det.
 
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och sätta på en film eller något, lite "alla hjärtans dag mys" med mig själv, hehe.
 
Den här klänningen beställde jag förra veckan från Rutstore.se, jag har bara inte tänkt på att visa upp den. Jag älskar verkligen den, superfin. Den är dock mer beigeaktig i vanliga fall, kommer bli perfekt till sommaren. (Ute i god tid med sommarkläder).
/Clara
 

Glad alla hjärtans dag

Önskar er alla en glad alla hjärtans dag!
KRAMISAR /Clara


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er!

Hej, gick upp vid sju idag och åkte direkt till stallet, mockade och släppte ut hästarna. Åt frukost när jag kom hem och fixade mig, åkte sen ner och fixade mina ögonbryn och fransarna. Blev sådär, men beställde redan nu en ny tid för lite starkare färg som håller längre.
Nu ligger jag i sängen igen funderar att kolla på lite oth innan Niklas kommer för då blir det väl livat. Tror det får bli så, vi hörs under dagen!
/Moa

Saknade finisar


Lillelördag?

Hej! Ikväll har jag bara tagit det lugnt, duschat och kollat på one tree hill som vanligt.

Imorgon är det alla hjärtans dag, inte direkt speciellt med den dagen eller? Vara extra snäll mot någon kanske? Men det kan man väl vara vilken dag som helst, haha. Min dag blir iallafall att åka till stallet vid sju, släppa ut hästarna och fixa allt tills på kvällen. Vid nio ska jag ner till frissan och fixa ögonbrynen och ögonfransarna lite. Sedan vid middag kommer nog lilla Niklas hit, var såå längesedan jag träffade han. Tror även min kusin kommer hit med så hittar väl alla vi på något, får se hur det blir. Nu ska jag nog sova eller något, är trött och måste upp vid halv sju, sju imorgon. Men det är ju så jag vill leva mitt liv egentligen så det gör mig inget.
Vi hörs imon!
/Moa


Feb. 13, 2013

Hejsan! Kom nyss hem från mormor. Vi har inte gjort så mycket. Ätit, gått en runda med Viggo och sådär. Skönt att komma hemifrån lite iallafall. Nu ska jag bara ta det lugnt och sen ska vi väl till stallet, mocka och släppa hästarna.

Har inte så mycket att säga. Vi hörs!
/Moa

Sötis


Onsdag

Hej på er! Lovet bara rullar på och jag gör ingenting på dagarna förutom att träna men jaja, är det lov så är det.

Funderar på att storstäda och fixa mitt rum, brukar aldrig vara sugen på att städa men yea, haha.
Hör av mig lite senare!
/Clara


Saknar..

sommaren 2012.. ♥
 
 

Mys

Hej på er! Min dag har helt enkelt sett ut att kollat på oth, bakat, gått en runda, åkt till hästarna och släppt in dom och mockat, åkt dit lite senare och gosat och gett lite kvällshö medlite morötter i. Mys för dom. Nu ikväll har jag tittat på Maria och mindy. Blir alltid så glad efter det programmet!

Imorgon ska jag nog ut till min kära mormor en stund. Min kusin skulle även komma ner men det blev inte förrens senare. Men på torsdag eller fredag ska nog jag och mamma till gällstad äntligen. Har pratat länge om att åka dit igen så på lovet tänkte vi åka dit. Blir skoj. Men vi tar en dag i taget, så hörs vi, puss!
/Moa


Härligt humör

Tjohej! Jag är på jättebra humör nu, vet inte varför men super härligt! Träningen i Gislaved gick toppen när det inte var halt, det var verkligen svinhalt på vissa ställen men annars spelade vi grymt!
När jag kom hem åt jag och tog sedan en lång skön dusch, skulle lätt kunna duscha i en timma för jag frös något enormt. Nu har jag krypit ner i min säng och ska inte göra något alls! Nåväl, hör väl av mig laterooo
/Clara


Tittut

Jag och världens finaste vän hälsar!
Fyfasiken vad jag saknar henne och att vara liten. Aja, kass bild och man ser bara min keps. Finaste ponnyn iallafall!❤❤

/Moa

https://cdn1.cdnme.se/4011939/7-3/pic_511a81b1ddf2b34032988bc6.jpg" class="image">


Kavaj

Denna kavajen var också ett av de fynden från i lördags. Ordinarie priset var verkligen skitdyrt, men nu på på MQ outlet kostade den bara 199:-, vilket kap!!!
/Clara
 

King

Hallihallå!
Även idag så fick jag till det i köket. Var faktiskt sugen på att baka. Händer ibland och då blir det ju typ alltid chokladmuffins eller kladdkaka. Men idag testade jag att göra apelsinmuffins, dom blev faktiskt helt okej. Dock har jag inte smakat på dem, bara smeten. Men tänkte testa en efter jag ätit.

Nu har jag varit ute och gått i typ en halvtimme, blev inte så långt men var mest ute efter lite luft. Börjar få lite dålig fantasi vart jag ska gå för någonstans.. Aja, vi hörs senare!
/Moa


Dagens

/Clara


Trööött

Godmorgon! Sa att jag skulle ut och gå idag på morgonen meeen min säng var så mycket skönare och varmare. Så blev frukost framför oth istället. Kanske händer att jag går en runda sen istället.
Idag händer inget annat speciellt, skulle dock behöva städa min garderob, får se om det finns någon ork till det sen.

Har inte så mycket att säga, utan jag uppdaterar mer senare!
/Moa


Good things

/Clara


Night

Jag ligger i sängen med min kära mobil och lyssnar på världens bästa grupp, westlife. Får aldrig nog av dem, så himla fina röster.

Imorgon sover jag ut, sedan blir det lunch hos farmor och farfar, alltid lika gott. På kvällen är det fotbollsträning, tror det är på konstgräs och det gillar vi! Hör av mig mer imorgon, hejsvejs!
/Clara

Skara med världens bästa lag, saknar så grymt mycket!!


Feb. 11, 2013

Tjodilo! Var ju uppe på gark innan, var ju teori men det var väldigt bra och viktiga saker vi tog upp. Superduper. Sedan så åkte vi till hästarna här hemma så gav jag dom lite mer hö.
Fy vad jag saknar allt detta. En vecka kvar, dock tycker inte mamma jag ska rida samma dag som jag tar bort gipset. Hm.. Får väl stå ut. Vill ha vår med. Trött på snön nu.

Imorgon blir det nog en promenix på morgonen igen, jätte skönt och börja dagen så då jag inte springer nu när jag har gips, saknar faktiskt det med. Annars ska jag försöka städa min garderob och kolla lite avsnitt som vanligt. Är lite halvtrött nu så ska lägga mig i sängen och lyssna på musik- som vanligt. Vi hörs imorgon!
/Moa


Happines is not a destination, it's a way of life

/Clara


Träning

Innebandy
/Clara


Mästerkock

Hejsvejs!
Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt, vilket känns skönt! Kollat på one tre hill hela dagen och även gjort mig lite pastasallad till lunch, hur gott? Alla som tvivlar på mig i köket har ju bara fel, kanske borde satsa på att bli kock? Haha hm.. Nej.

Nu ska jag iallafall ta på mig lite andra kläder. Sedan åker vi först ut och mockar och tar in hästarna och ger dom lite mat. Sedan åker jag till gark för lite teori, och sedan hem och ge hästarna lite mer mat. Ikväll blir det en skön dusch och mys framför top model!
Förresten så är det bara en vecka kvar med mitt älskade gips idag. Känns lite sorgligt att vi ska skiljas åt snart, eller inte. Ska bli hur skönt som helst!

Vi ses!
/Moa


Bondelid

Den här skjortan är också ett av de tre köpen jag gjorde i lördags, från MQ. Ordinarie pristr var 499:- men nu kostade den 50:- på rean, snacka om glad tjej! Trodde inte att den skulle vara snygg på men det var den, nöjd tjej!
/Clara

-

/Clara


Morgonpromenad

Godmorgon! Vaknade vid tio idag, vid halv elva gick jag ut och gick en runda, jätte skönt! Nu har jag fixat lite smoothie till frukost , så ska ta och njuta av den framför två avsnitt av oth.

Ikväll blir det gark då det är teori, så då kan jag vara med. Sedan blir det som vanligt att släppa in hästarna.
Ha det bra så länge så hörs vi!

/Moa


We❤it

/Moa


Hejho

Hej, usel uppdatering från min sida idag. Men har typ inte gjort någonting. Kom nyss hem då vi åkt en liten runda oså, nu sitter jag nerbäddad i min säng och kollar på lol, har sätt den innan men Kyle i filmen är ju så snygg, hehe!
Ikväll blir det ponnyakuten och släppa in pollarna. Vi hörs senare!

/Moa
Känner att det bara blir massa "filmbilder" haha..


new

Två klockor, guldsvarta för 80:- och den silversvarta för 129:-, Klockor är så jäkla snyggt, köper hellre många billiga än att ha typ en dyr, har fem stycken som jag kan variera mellan nu.
/Clara.

Hellu mates

Sitter i soffan och kollar på något ointressant på tvn. Har nyss ätit oså med, taggar match mot Laholm ocksåå, wooho! Känner mig dock inte jättetaggad än men det kommer. Jag hör av mig sen
/Clara


Just nu

Uppe tidigt idag med och släppte ut hästarna. Nu har jag kollat två avsnitt av oth, och ska fortsätta såhär!

/Moa


Mys

Kom hem för en liten stund sedan. Har haft det super mysigt och roligt! Man kan ju inget annat än att flumma runt med Ellen. Kommer sakna dig super mycket vännen!
Nu sitter jag bara och lyssnar på musik som vanligt, skönt. Funderar på att kanske kolla något avsnitt av oth eller bara sitta vid datan. Imorgon ska jag ju upp vid åtta igen till hästarna.

Håller med Clara, har ni några tips så bara skriv. Min bloggning känna helt kass, så fritt fram!
Puss!
/Moa


Tips?

Hejhopp!
Skulle gärna ta emot en massa tips om ni vill att jag ska skriva om något speciellt, visa något eller bara vad ni vill att jag ska skriva om i bloggen?! Tror nog Moa också vill det, hehu. Det är fritt fram med tips, skulle bli jätteglad om det kom något!
/Clara


Peak Performance

Ett av det tre plaggen jag köpte var den här tröjan från Peak Performance, första prsiet var 800:-, men nu kostade den 399:-.
/Clara
 

Saturday afternoon

Hej på er! Hur är det med er? Med mig är det toppen. Jag och mamma har varit i Ullared en sväng idag. Fyndar tre plagg på MQ, sjukt billigt och tre riktiga kap. Inne på gekås köpte jag två klockor, träningsbyxor och godis typ. Visar upp det lite senare eller imorgon.

Jag hör av mig lite senare, ha det så bra!
/Clara


Promenix

Halloj! Kom in för en liten stund sedan. Har faktiskt varit ute och gått en liten runda själv. Kände att jag behövde röra på mig lite och få lite luft. Det var faktiskt riktigt skönt ute även fast det snöar då..

Annars har jag bara legat framför datan och städat i ordning på mitt rum. Ska gå och ställa mig i duschen om en stund sedan bara ta det lugnt tills klockan sex då jag går till Ellen för mys. Vi hörs väl senare ikväll!
/Moa


Lördag

Godmorgon! Åkte till stallet vid åtta och släppte ut hästarna och fixade klart det till kvällen. Har ätit lite frukost nu och nu ligger jag i sängen och ska kolla två avsnitt av oth. Ikväll ska jag nog till Ellen för lite mys, vi hörs senare!

/Moa


Awesome

Har haft en super dunder awesome kväll hos Moa! Gott käk, godis, kollat roliga videos, charader, sjungit, spelat piano, kollat film och skrattar som bara den! Tack tjejer, underbar kväll!

Nu ska jag sova, imorgon ska jag till Ullared med mamma en liten sväng, ska även städa mitt rum men viktigast av allt: SOVA!!!
/Clara


Musik<3

Ligger i sängen och lyssnar på musik, gött! Är inte så jätte trött faktiskt, men blir ju att åka till stallet imorgon och ta ut hästarna så blir inte att vara uppe för länge. Dock så kommer jag gå och lägga mig igen när jag kommer tillbaka haha.
Ikväll har jag bara kollat på oth och ätit en semla. Var ju sååå sugen på det, men nu när jag åt den insåg jag att jag verkligen inte gillar semlor haha usch mådde bara illa efteråt. Så inga mer semlor för mig. Nu ska jag fortsätta chillidilla. Vi hörs imon!
/Moa

Fin var den ju iallafall..


Trött

Håller på och somna närsom. Ska gå och fixa lite mat nu och även se till att min bror hjälper den handikappade (jag). Köpte semla med, varit sugen på det länge nu, även fast jag inte gillar grädde så mycket haha. Men måste ju äta årets första semla nu liksom. Ikväll blir det bara slapp, så sjukt skönt.
Nehe nu ska jag äta, vi hörs sen!

/Moa


Woopwoop

Mitt paket från egobird har kommit!
/Clara


Livet!!

Livet är underbart, sportlov woopwoop! Slutade skolan idag med ett prov i tyska, var helt nervös men det gick super tror jag, hehe.

Efter skolan stack jag och Julia ner till samhället och fixade en sak, nu ligger jag i min säng och vilar! Ikväll är det somsagt tjejkväll hos Moa, blir superkul och en bra början på lovet! Vi hörs lite senare!
/Clara


Superduper glad!

LOV!!

Mitt humör är på den bästa sidan och har varit det hela dagen nästan. Dagen gick faktiskt bra och var ovanligt rolig även fast vi hade prov, gick sådär haha, aja nu finns det inget att göra åt det. Spanskan var också soft idag för första gången typ, fick klubba och kollade på några klipp, skit soft.
Nu är det äntligen lov, som jag längtat!
Ska sitta här och lyssna på hög musik ett tag och vänta tills mamma kommer hem för då åker jag ut till stallet.
Vi hörs senare, njut av lovet nu!

/Moa


egobird

 
Egobird, eller ja Rut med flera som det hette innan har så sjukt snygga kläder. Beställde somsagt en klänning och ett linne därifrån och det har redan skickats, bra leverans med! Men somsagt, det är hyfsat billigt och dem har verkligen supersnygga kläder! Tänkte visa det jag beställde.
/Clara
 
 

Tack och lov att det snart är lov

Sista dagen imorgon och sedan är det lov. Hur skönt? Denna veckan har varit hemsk, prov, läxor och diagnoser. Men så ser även veckorna ut efter lovet med så antar väl att åttan ser ut såhär.
Imorgon har jag som sagt sista provet innan lovet + två läxor. Hoppas det går okej iallafall.

Imorgon när jag kommer hem ska vi åka till stallet tror jag och mocka, ser hur det går med en hand haha men mamma får hjälpa till lite. Sen på kvällen ska jag bara ta det lugnt! Har verkligen saknat att bara sätta på några avsnitt oth och ta det lugnt. Så... så kommer mitt lov se ut. Nu ska jag ligga här i sängen och ta det lugnt kolla mobilen och allt som vanligt. Vi hörs imorgon!

/Moa


New in

Varför kan aldrig kläder bli snygga när man inte bär dem på kort? Usch, haha. Nej men bilderna får faktiskt duga för jag var så lat så jag orkade inte ta på mig dem, helt okej bilder iallafall förutom att färgerna inte gör sig rättvisa men nu får det bli som det blir för jag har ingen lust att fota nya precis, jag är bara såååå trött!
/Clara
 
(byxorna fotade jag inte heller för jag tänkte att ett par skinnbrallor har ni sett förut, bilden på skjortan är verkligen skitful men jaja, nu ser ni iallafall vad jag köpte. Och blusen, i love it! Haha, nej men den är så sjukt snygg när man har på sig den, nu tycker jag den ser lite tantig ut för mig haha..)..
 
 

Trött tjej

Hej på er! Ligger just nu nerbäddad under täcket i min underbara sköna säng! Efter skolan var det zumba, härligt med träning. När jag kom hem åt jag lite och tog en snabb dusch, därefter åkte jag och mamma ner en sväng till klädhörnan, det fanns mycket fint. Med mig hem fick jag en skjorta, blus, tunn stickad tröja och ett par skinnbrallor, så nu är jag glad. Kan bli att jag visar det ikväll, annars imorgon. Och igår beställde jag en klänning och ett linne från rut med flera, (egobird), det var en snarlik klänning som den som jag beställde men inte passade så håller alla tummar på att denna ska passa.

Imorgon har jag tyskaprov, tror det kommer gå bra för jag känner mig säker, läser väl lite till lite senare.
Vi hörs lite senare
/Clara


Torsdag

Hejhopp! Slutade skolan för en timma sedan. Dryg dag och sju lektioner, hade prov sista timmen i biologi. Gick väl helt okej ändå även fast jag knappast pluggat så mycket! Men skönt att det är över iallafall.

När jag kom hem åkte jag direkt ut till stallet och kollade lite vad dom ska ha för mat osådär, ska nämligen vara "hästvakt" på lovet, kulkul. Nu ska jag äta något är vrålhungrig och sedan måste jag börja plugga matte, då vi har prov imorgon, jobbade ganska bra på mattelektionerna idag så behöver inte göra så mycket hemma. Har även so och spanska läxa tills imorgon så det är bara att sätta igång. Vi hörs ikväll!
/Moa


Eval

Har eval nu, hur tråkigt som helst! Skönt att det är sista gången iallafall, tog med biologiboken för att kunna öva till provet men somnar typ närsom.
När jag kommer hem måste jag börja öva till matteprovet imorgon, lär ju behövas då jag knappst fattar något, haha.. Aja vi hörs senare!

/Moa


Snart så!

Har kollat igenom biologin lite nu och ska försöka sova snart, går och lägger mig nu och är typ jätte trött men sen så är jag tydligen inte trött. Vilka problem jag har..

Men iallafall imorgon är det torsdag och lång dag , men bara att tänka positivt att det snart är lov. Så sjukt gött, inte för jag ska hitta på något mer än att vara hästvakt. Ska bara njuta och sova detta lovet, är skoltrött som bara den. Nu ska jag inte tjata på en massa, vi ses imorgon!

-Moa


Skoldagen

Berättar om skoldagen, har inte så mycket annat att blogga om så får bli bra.
 
Spanska: Skrev några meningar som vi läste upp och sedan jobbade vi typ bara i boken.
 
Fysík: Tror vi började på något nytt ämne, tittade på film dock kollade ju ingen haha, och sedan gjorde jag , Ellen och Emma någon spegel uppgift.. Eller jag och Ellen vet jag väl inte, haha..
 
Engelska: Läste någon text, gjorde någon grej på tavlan och jobbade med något i boken.
 
So: Dryg lekion pratade om Islam eller något och jag och Ellen verkar ju nästan vara dom smartaste i klassen som vanligt.. Eller?
 
Lunch, fisk & potatismos?
 
Bild: Bytte platser och så fick jag värsta bra platsen men där fick jag inte sitta kvar, surt. Jag och Ellen ritade och fjäskade lite.
 
Svenska: Drygaste lektionen på länge, hon stod och pratade i typ 40-45 min. Sen började vi skriva på våra deckare.
 
Japp, så ser våra Onsdagar ut, förmiddgen är ganska seg med fyra lektioner. Nu ska jag försöka övergå till biologin lite igen, får se hur det går med det.
 
Hörs!
/Moa
 
 
 
 

ripped jeans

Idag har jag gått runt min mina boyfriend jeans från Veromoda, och en tröja från Bikbok till det.
/Clara
 

Onsdag

Ligger under en filt och kollar på "livet på andra sidan". Tog hem tyskan men tror jag gör den imorgon för glömde en bok i skolan! Vill ha något gott att äta då ska ner och se om det finns något!

/Clara


Biologi

Måååste verkligen öppna boken nu eller vad vi har i biologi. Tror vi har något prov imorgon och det är ju inte direkt det lättaste om blodomloppet och allt.
Så skulle bara säga att jag skriver mer om dagen senare om jag överlever kampen mot biologiboken!!

/Moa

Hej mitt vinterland, du kan gå nu igen..


Fysik

Älsklingsfysik nu med, dock så har jag och Ellen propellern det mycket mysigare bakom skåpet!

Hörs sen!
/Moa


Bra dag

Ligger i sängen nu och är sjukt trött. Glad och trött även fast min hand värker en hel del, har typ kramp i den. Men aja.
Har varit en bra tisdag verkligen men nu ska jag försöka sova med både täcke och filt, fryser som vanligt.
Godnatt så hörs vi imorgon!
/Moa


Seg förlust

På väg hem från Borås nu! Förlust med 0-2, nästan pinsamt för vi var så jäkla mycket bättre, hade skott på mål hela tiden men deras målvakt gjorde deras lag bra, aja! Det var i våran tredje serie, som vi tagit över från Anderstorp!

När jag kommer hem ska jag bara läsa igenom kemin och sen slänga mig i sängen, dör vad trött jag är! Haha puss hej
/Clara


Supermysigt

Hej på er! Kom hem för en stund sedan och har hunnit duscha. Hade det verkligen supertrevligt och mysigt med Emelie . Vi gick till Göstas och fikade, satt där och pratade i två timmar. Så himla kul för det tar aldrig slut för oss att snacka, så nu blir det nog lite bättring på att träffas. Nu ska jag ta det lugnt tills klockan nio då Maria och mindys serie börjar, haha världens härligaste människor. Men vi hörs nog lite senare!

/Moa


Vi snackar innebandy

Mot Borås!!!
/Clara


Längtar

Längtar till 6 mars då Ulriks nya album släpps!❤❤

/Moa


Tuesday

Hej på er! Kom hem för en bra stund sedan. Har hunnit äta lite och sitter och tar det lite lugnt nu innan alla läxor. Men ska väl alldeles strax börja med dom med.

Vid fem ska jag och Emelie träffas, blir nog trevligt.
Annars händer det inte så mycket, ska duscha och sen kolla på tv typ. Lugn tisdag. Har inte så mycket att säga. Hörs sen!
/Moa

Fick bli en bild på min och Carros fina soppa från hkk idag!


Dagens

Skulle egentligen ut och ta outfit bilder men hinner inte! Ska göra mat, göra någon sida i svenska boken och lite sånt! Hörs
/Clara

Skjorta från Åhléns, stickad tröja från MQ, jeans från bikbok och lite smycken på det.


Sleep

Går och lägger mig nu, någon är trött..

Skola till 13.50 imorgon, skön skoldag. Hem och äta, packa och plugga för att sedan åka till Borås och spela match, woopwoop! Hemma sent men det får gå! Hörs imorgon!
/Clara


Happy

Hejsan hoppsan! Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag och kollar på top model Sverige. Dom red idag men det är ju alltid kul och kolla på med. Nästa vecka är det teori så då åker vi upp igen. Ser verkligen fram emot våren nu,tror att ridningen kommer bli jättebra.

Är på glatt humör och imorgon är det tisdag, kort dag med bara fyra lektioner. Sedan blir det hem att plugga en stund och vid fem ska jag träffa Emelie. Äntligen, tror inte vi träffats sedan Falsterbo så det kommer bli jätteskoj!
Nehe nu ska jag fortsätta kolla så hörs vi imorgon!

/Moa


smoothie

/Clara

Only miss the sun when it starts to snow

Rubriken stämmer? Fy vad snön gjorde min dag så mycket sämre. Trodde att det skulle bli vår, haha även fast det kanske är lite för tidigt i februari men det får gärna försvinna om typ två veckor.

Skolan gick väl ganska bra idag ändå.
Hade fem lektioner så det var ju lugnt, även fast idrotten var dryg som den är alltid nu för tiden. Konstigt va?
Kom hem åt lite och gjorde lite kemiläxa som är tills imorgon. Har nog hkk läxa med men var ju inte i skolan förra gången så vet inte vad vi har för något.
Nu ska jag nog vila lite och försöka plugga lite till. Sedan ikväll åker jag upp till Gark. Blir kul i vilket fall som helst, men vad jag längtar tills gipset åker av får även hoppas att vädret är bättre då.
Vi hörs senare!
/Moa


Skolidol

Har idrott nuuu, som man inte kan vara med på nu. Skit arm. Två veckor kvar,woho! Nehe vi ses senare, pusshej.
/Moa


Trötter

Jajemen är ganska trött nu så ska försöka sova. Ser fram emot ny vecka även fast denna är sjukt jobbig i skolan, men det fixar vi på något sätt. Ne nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, godnatt!

/Moa

Detta ser bra ut älsklings ulrik


Ny vecka

 
Halloj. Har duschat och kollat på tv en stund ikväll. Lugn och skön söndag som vanligt.
Såg att Clara gjort en veckoplanering, funderar på att göra en men vet inte riktigt då jag knappast gör något på veckorna nu längre när jag har gipset och det bara är plugg hela tiden.
 
Imorgon är det iallafall måndag igen vilket innebär ny vecka och en vecka kvar till lovet. Hur skönt?
Det blir skola till tio i tre, har mattediagnos imorgon. Dock räknas ju inte det som prov vilket är bra.
Sedan blir det hem och plugga en hel del. På kvällen åker jag upp till Gark, kan hända att det är teori så det kan jag ju vara med på annars får jag kolla när de andra rider. Saknar ridningen mest av allt just nu, är så sjukt trött på att inte få göra det man tycker är roligast av allt.. Men imorgon är det iallafall två veckor tills gipset åker av.
 
Nehe nu ska jag inte tjata på, vi hörs väl lite senare!/Moa

Veckoplanering

Måndag: Skola (fysikprov), innebandy.
 
Tisdag: Skola, innebandymatch mot Borås tror jag.
 
Onsdag: Skola, plugga och innebandyträning.
 
Torsdag: Skola, zumba och plugga. Ska nog ner till klädhörnan och kika lite också.
 
Fredag: Skola (tyskaprov), ta det lugnt och eventuellt bort till en vän för tjejkväll med några andra vänner.
 
Lördag: Sova, plugga och bara ta det lugnt.
 
Söndag: Match mot Mullsjö borta först, sedan direkt iväg för match mot Laholm borta, dock så är Laholm matchen viktigast för om vi vinner den tror jag vi vinner 96-serien.
 
Kommer bli en sjukt jobbig men rolig vecka, är så jäkla trött nu och det kan jag förstå för har iprinsipt tränat varje dag och denna veckan kommer bli värre, men det gillar vi! Dock så har jag inte mycket tid över till kompisar oså, men yeayea!
/Clara
 
btw, glömde säga detta igår men min gamlamormor fyllde 97år igår, så häftigt!
 

oh happy girl

Happy!
Angående mitt inlägg om tankar, fick massa fina kommenterar av er allihopa! Blir så glad, trodde typ det skulle komma massa kommentarer såhär: "Palla skriva om sånt" Ahmen ni fattar liksom, blir jätteglad ska ni veta.
 
Av Anonym:
Grymt bra skrivit!
 
Av Moa Hansson:
Riktigt bra Clara! Kör bara på o bry dig inte vad folk säger varken om dig eller sig själva! :D
 
Av Annie:
Så sjukt bra skrivet tjejen! <3
 
Av Anonym:
Grymt bra skrivit! +Känner igen mig helt!
 
Av Emma:
Bra skrivit! :)
 
Av Ida:
Oh herre, assant alltihop! Bra skrivit :)
 
Av Anonym:
SÅ bra skrivit, kunde lika gärna varit jag det handlar om!
 
Tusen tack allihopa, blir somsagt sjukt glad! Massor av kramar till er!:-)
/Clara
 
Tumblr_mhngsebmnj1rcwr88o1_500_large
 
 
 

Dubbel

Hej på er!
Min uppdatering har varit kass idag men har inte haft någon tid över. Innebandy hela dagen. Spelade först match mot tygriket, en match som vi har tagit över från westbo Anderstorp. Vi vann med 3-2, tror jag det va. Ola frågade mig och evve om vi ville spela med damlaget direkt efteråt, självklart sa vi ja. Helt grymt kul var det och jag gjorde inte bort mig en enda gång, kändes super för att vara första gången, dock så förlorade vi med 3-5 men kämpade på som bara den!

Nu ska jag hoppa in i duschen, lägga mig i sängen och kolla igenom fysiken, prov imorgon! Det kommer en veckoplanering lite senare också. Ta hand om er sålänge så hörs vi
/Clara

Hello handsome


Plugg

Åååh vad jag älskar att plugga, eller inte. Kom hem för en stund sedan frös typ sönder och det var bara tråkigt idag.
Nu försöker jag plugga lite.. Men det ser inte ut att gå så bra. Har liksom lagt mig på min matta med en kudde och håller på att somna. Allt är så mycket roligare när man ska plugga?
Ska in i duschen lite senare och sen blir det Pa, och sen så bara ta det lugnt!
Hörs senare!
/Moa


Söndagsöndag

Godmorgon! Vaknade redan vid halv tio idag. Men det är ganska skönt för då har jag fått lite mera gjort och det blir skönare att sova inatt. Nu har jag faktiskt pluggat matte en liten stund, så sjukt tråkigt är detta kapitlet vi har nu och min hjärna verkar inte fatta något, haha men lite har jag nog fått in. Nu ska jag väl klä på mig och sedan blir det nog att åka ut till mormor igen. Vädret är ju helt okej idag med så man får väl passa på att vara ute. Men nu ska jag inte tjata en massa utan vi hörs under dagen!

/Moa


Love sleep

Melodifestivalen var sådär, bra programledare och den ända bra idag var ju David Lindgren! Men det ärlig bra för då kanske Ulrik har en bättre chans detta året.

Nu ska jag sova är hur trött som helst. Ställer klockan på tio imorgon så jag hinner upp en stund och plugga lite då jag nog åker till burseryd en stund imorgon också. På kvällen är det väl bara som vanligt duscha och kolla på Pa. Nu ska jag sova, puss!

/Moa


Sleepy time

Hoppas ni haft en bra dag! Min dag har varit toppen. Till melodifestivalen idag, vad tyckte jag? Jo David Lindgren slog ju lätt alla idag men jag gillade yohio också, sjukligt grym röst men udda klädstil.

Nu ligger jag i sängen, i mörkret.., haha nej men, lyssnar på Darins skiva och bara drömmer mig bort, underbart. Ska ta och sova nu så hörs vi imorgon!
/Clara


Mys

Mys med mig själv! Kollar på "livet på andra sidan", sjukt himla bra och intressant! Jag och bror har nyss ätit, äter lite godis nu och har en Budapest som jag ska äta till melodifestivalen sen, härligt att unna sig ibland asså, särskilt efter denna veckan då jag har tränat varje dag!
Ha en fin kväll, puss! /Clara


Home

Kom hem för en stund sedan! Är jättetrött och mätt som vanligt när man åker där ifrån.
Varit en fin dag och varit ute en bra stund vilket känns skönt. Skrev ju innan att jag skulle plugga idag men vem fasiken orkar plugga en lördagskväll? Imorgon skulle vi kanske ut dit igen men jag får väl klämma in plugg någonstans.

Ska vila nu en stund så jag orkar kolla på melodifestivalen ikväll. Skulle ju ladda över bilder med men min ork försvann någon annanstans..
Ha det bra!
/Moa


-

Hej!
Vaknade vid 10 idag ungefär, har pluggat en bra stund men det känns ändå ganska bra, ska plugga mer imorgon. Nu ska jag ner och duscha och sedan äta, hörs!
/Clara


Lördag

Godmorgon på er!
Vid tolv kommer mormor så ska jag ut till henne en stund. Känns ganska skönt då jag känner att jag måste hitta på något. När jag kommer hem måste jag nog plugga lite, säger alltid så men blir inget av det men idag måste jag.
 
Ikväll börjar ju Melodifestivalen också, dock så kommer längtar jag mer till sista deltävlingen där Ulrik är med!
Det blir säkert en lugn och mysig lördag.  Ska även se om det finns lite roligare bilder på mammas data, då jag knappast har några på min.
 
Ha en fortsatt bra lördag, så hörs vi senare!
/Moa
 

Mys

Hejsan! Kom hem för nästan en timme sedan. Som sagt bion var verkligen jättebra. Såg inte fram i mot den så jätte mycket utan tyckte mer att det skulle vara kul att hitta på något och jag är verkligen jätteglad att jag gick. Brabra!
Nu ska jag ta och kolla några avsnitt av oth som vanligt.

Imorgon ska jag ut till mormor en stund och måste hinna plugga en hel del med. Veckan som kommer ser inte alls rolig ut.
Men vi hörs mer imorgon!!

/Moa


Bio

Hej på er! Kom hem från bion ganska nyss, måste säga att den var sjukt grym, trodde den skulle vara bra men inte såhär bra! Se ego, det kommer ni inte ångra!

Har precis ätit upp mitt godis och funderar på att sova, imorgon ska jag upp i tid för att plugga en massa! Har fysikprov på måndag, matte som jag ska göra till måndag, tyska läxa till tisdag, och tyska prov på fredag. Har glömt lite tror jag, men fy orkar inte! Bara att bita ihop och längta till lovet.. På eftermiddagen tror jag det blir att vara med Ida och Julia, skojsan!
Godnatt läsare!
/Clara


Let her go

Favoritlåten just nu, så sjukt bra!!
 
 
/Moa

Hos Julia

Sitter hos Julia nu. Skoldagen gick snabbt och det var skönt.
Ikväll blir det bio med, så vi hörs kanske innan annars hörs vi efter!!
 
/Moa
haha åh sommarminnen <3

RSS 2.0