Helgen är på väg

Jajamen. Fredag imorgon, hur skönt?
Det blir iallafall skola imorgon till två och sedan ska jag Clara & Julia umgås och lite senare blir det bio, mysigt!
Ego tror jag filmen heter, har sett trailern och den verkar väl ganska rolig och det är alltid kul att hitta på något då det inte finns så mycket annat här hemma, haha.

Nu ska jag försöka sova lite och vakna upp pigg och glad för det är fredag. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi på favoritdagen imorgon!

/Moa


darin

Godkväll på er!
Sitter just nu och pluggar in SO - orden i hjärnan, Apostel, Messias om gudstjänst hehe. Jobbar somsagt och religion och det är inte favorit hos mig om man säger så, men det ska nog gå det med.
Samtidigt lyssnar jag på Darins nya album, så himla härliga och grymma låtar. Han är helt obeskrivligt musikalisk och begåvad, bäst!
 
Tipsa gärna om ni vill att jag ska skriva något speciellt, tips eller något.
 
Slänger väl in något inlägg lite senare också, nu måste jag kolla igenom allt plugg så hörs vi.
/Clara.
 
En sak till, tack för dem fina kommentarerna jag fick på mitt inlägg om tankar! Glad tjej här :-)
 
 
 
 

Sköntorsdag

Klarade även av en dom drygaste dagarna i veckan-torsdag, vilket är skönt.
Skolan gick väl faktiskt helt okej, skönt att komma tillbaka och träffa alla i klassen osådär.
När jag kom hem så gjorde jag toast så sjukt gott och var verkligen hungrig. Eller hur Ellen? Det ända jag och hon gjorde på sista lektionen var att kolla på mat och pratade om vad vi skulle äta haha, sjuka är vi.
Efter det så träffades jag och Ellen en runda och vi gick en sväng, var skönt att komma ut lite och kände att det behövdes och lite prat skadar ju aldrig. Nu har jag kommit in och ska väl ta och försöka få plugget gjort tills imorgon iallafall, en hel del nu men som tur väl var det inte så mycket att ta igen.
 
Nejmen sammanfattar detta som en ganska "sköntorsdag" ändå. Ha det bra så hörs vi lite senare!!
 
/Moa
 
 

31 januari

Hej på er allihopa! Direkt efter skolan stack jag på Zumba, sjukt rolig träning idag men jobbigt, skithärligt ändå!. Kom hem 16.15 ungefär, gjorde ett gott mellanmål och nu sitter jag här. Jag tänkte hoppa in i duschen nu, kolla lite plugg och sen lägga mig och kolla på Oth. Ni får ha det så bra, ta hand om er.
/Clara
 

Mina tankar

And here it is..
 
 
Okej, ska försöka sammanfatta detta inlägget med mina tankar, dels vad jag tycker om mig osv.
 
Alla ska kunna känna sig vackra i sin kropp/utseénde, alla kan inte vara perfekta, det finns ingen som är perfekt även om det kan se ut så på utsidan, kanske mår den personen dåligt men inte visar det, somsagt inget har det perfekta livet.
 
Jag kan bli lite arg på vissa som är pinnsmala, då menar jag verkligen pinnsmala som säger typ "nej men gud, jag måste gå ner 5kilo". Jag läser en blogg, det är en tjej som är 15år. Hon väger kanske runt 45-50 kilo och är verkligen sjukt smal, hon har typ gått upp 5kilo på några månader och nu har hon ångest över sin kropp och vill gå ner i vikt, hon säger själv att det om hon går upp några kilo till skulle hon inte bli tjock men ändå envisas hon med att gå ner i vikt trots att hon är pinnsmal. När jag läser detta mår jag själv ganska dåligt och jag är säker på att det finns flera än jag. Eftersom hon är smalare än mig får man ju själv lite ångest över sin kropp, nej jag är inte tjock och det vet jag innerst inne men jag tänker så när hon skriver så, man mår ju skitdåligt av det.
 
Det här med att gå ner i vikt är ju upp till var och en och vad man känner för. Men egentligen är ju bara siffrorna på vågen inte värt någonting, det är ju bara onödigt med vågar enligt mig för jag vet att jag väger mycket mer än vad jag ser ut att göra så jag gillar verkligen inte att väga mig för jag mår så sjukt dåligt av det.
 
Jag är själv inte helt nöjd med min kropp, jag gillar min mage men kunde önskat att mina ben var lite smalare (jag säger inte att dem är tjocka men kunde ändå önskat att jag hade lite smalare ben). Det här med att jag fick ångest för min kropp började mer när jag började högstadiet, när jag gick på mellanstadiet så var man ju ändå äldst på skolan osv. Men nu är det så eftersom jag går i sjuan och är då yngst på skolan så brukar jag typ ha ångest för min kropp för om man ser en som går i nian och är såhär snyggt smal känner jag bara, varför kan inte jag se ut så?
Tumblr_ma19b0m4wc1rwd3tko1_400_large
 
Och till min kropp, jag är tidigt utvecklad och det har jag alltid varit med allting. Om man ser det såhär så är min kropp egentligen några år äldre än vad jag är, och jag är inte såhär pinnsmal, jag är inte tjock, jag är smal men samtidigt kurvig, det jag menar är att jag har höfter osv. Jag försöker äta så nyttigt som möjligt men självklart får man ju unna sig också, jag tränar väldigt hårt nu och det känns bra för man håller igång och är i form samtidigt som det är så sjukt kul. Till sommaren har jag som mål få en snyggare kropp, och jag är envis så om jag bara vill kommer jag lyckas med det. Jag blir så inspirerad när jag går in på weheartit och kollar på träningsinspiration, träningsbilder, nyttig mat, frukt osv
Dreams of 2013linncarolinaInspiredFemaleFitnessFacebook
 
Okej, min sammanfattning av en tanke jag har. Ni läsare får tycka vad ni vill om detta, jag kände bara att jag ville dela med mig av mina tankar och jag tror att jag inte är den enda som tänker såhär. Somsagt, man ska känna sig fin i sin kropp oavsett hur den ser ut för alla kan inte vara perfekta, jag är ju sådär nöjd med min kropp men jag ska se till att fixa till det. Haha nej men, jag ska börja äta mycket nyttigare och absolut inte småäta, ta en frukt istället liksom
 
/Clara
 
9068_309082895872155_1825223035_n_large
 

Sleep tight

Ska försöka sova snart, tänkte bara säga att vi ses imorgon. Och till dig Clara - lägg upp ditt inlägg det var riktigt bra, och vår blogg kan behöva lite variation! :-)

/Moa


just because meine Freundin did it.

Snyggt med engelska och tyska där va, huehuehue. Men kör på den lite halvroliga (haha) som Moa gjorde iallafall, något att läsa liksom.

Namn: Clara

Ålder: 13, fyller dock 14 om 33 dagar om jag inte har fel.

Längd: 1.64
Sko – storlek: 39
Gör just nu:  Svarar på denna frågan

 

Allmäna frågor:
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Snäll, omtänksam och....? haha kommer inte på något!
Namn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Skitdåligt självförtroende, måste verkligen öva upp det, kommer inte på något mer här heller.
Vad är du rädd för? Döden och typ sjukdomar.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag kan säga vad jag tycker och tänker, att jag liksom inte dras med av någon och måste tycka och tänka likdant.
Det roligaste jobbet du har haft/har: no job
 
När grät du senast: Idag
När skrattade du senast: Idag.
Vad har du alltid i din väska: Handväska så är det pengar, mobil och lite småsaker typ
Har du varit utomlands någongång: Ajjemensan
Största stad/städer du varit i: Säger Stockholm men har ingen aning, hehe
Har du piercing eller tatuering: Öronen
 
Antingen – eller frågor:
Storstad eller landet: Mitt emellan typ, inte för lantigt och inte för storstadigt.
Hambugare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Hund.
McDonalds eller MAX: Donken
Sverige eller utlandet: Båda
Sport eller nyheter: Sport
Fotboll eller hockey: Fotboll.
Ljushåriga eller mörkhåriga killar? Båda
Sommar eller vinter: Sommar
Höst eller vår: vår
Flyg eller tåg: Tåg, tänker typ "tänk om planet kraschar" när jag flyger, usch
Bil eller buss: Bil.
 
/Clara
 

sommar

 
Är på dåligt humör men istället för att ta ut det på bloggen lägger jag in lite sommarbilder!
 
Hur härliga är inte dessa bilder? Åh, saknar! Alltså, jag ska bli flitigare på att använda min kamera, det är ju så kul att fota och se resultatet på bilderna sedan, jag är själv nöjd med alla bilderna här nedan. Nu ska kameran bannemig inte bli dammig, den ska arbeta så ofta som möjligt. (Och nej, min kamera har inte dammat men den lät bra, haha)
/Clara
 
btw, tror mitt inlägg som jag tjatat om kommer upp ikväll också.

Livet rullar på

Hej, ledsen för usel bloggning. Men idag har jag mått som vanligt typ om man inte räknar  med förkyldningen då men det får jag leva med ett tag. Ska bli skönt att komma tillbaks till skolan  även fast det är mycket nu. Trodde inte åttan skulle vara såå jobbig, men där fick jag en liten smäll för det. Humöret är faktiskt bra nu, vilket är sjukt skönt känner att min ork har kommit tillbaka! Imorgon har jag även haft gipset halva tiden, tänkte först att jag inte kommer orka med detta, okej det är inte alls roligt och jag blir avundsjuk på alla andra som är ute och håller på överallt.
Men jag får ändå se det från den ljusa sidan och tänka att halva tiden gick helt okej snabbt så nu är det bara samma sak igen. Både bra och dåligt är att jag vant mig vid gipset nu, skönt för jag inte tänker hela tiden vid det och det känns inte så tungt, dåliga att när jag inte märker det gör jag väl lite för "vanliga" rörelse och kan få ont, haha.
 
Nog pratat om det. Nu ska jag sitta här och lyssna på lite glad musik och njuta lite. Sedan måste jag nog läsa igenom en hel del av plugget, inte kul men måste.
 
Vi hörs! /Moa
 
Förresten har jag inga bilder på min data så tänkte typ föra över lite från mammas till min i helgen så det blir lite roligare.
 
 

Hemma!

Hej på er! Nyss hemkommer från isaberg, har varit sjukt kul! Jag och några till stannade även kvar två timmar efter skolan så yea, skitkul!

Nu tänkte jag bara ta det lugnt till innebandyn ikväll, kanske se något oth avsnitt! Hejsvejs
/Clara


Tidsfördriv

Namn: Moa

Ålder: 14, 15 om lite mindre än tre månader! woho

Längd: Typ 165?
Sko – storlek: 39
Gör just nu:  Lyssnar på musik och svarar på denna listan.

 

Allmäna frågor:
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Snäll, omtänksam, envis?
Namn tre mindre bra egenskaper hos dig själv:  Attt vara envis är inte bara bra , att mitt humör styr mig lite för mycket ibland hehe, jag har svårt att lita på folk.
Vad är du rädd för? Döden, bli sviken osv.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Äh.. vet inte faktiskt typ att jag inte tar åt mig skitsnack?
Det roligaste jobbet du har haft/har: Haha, haft ett jobb men det var inte direkt roligt.
Har du körkort eller bil: Nej, vill ha så snabbt som möjligt dock kommer jah inte kunna köra bil haha.
När tar du ditt körtkort om du inte har men vill ha: När jag är 18, 2016?
Vem åkte du bil med senast: Mamma & jakob?
Vem åt du mat med sist: Samma som jag åkte bil med tror jag, haha..
Vem sov du hos sist: Äh, Julia?
Vem sov hos dig sist: Vet inte clara & julia?
 
När grät du senast: Typ förra veckan kanske?
När skrattade du senast: Vet inte idag kanske haha.
Vad har du alltid i din väska: Berors väl på vilken väska, men pengar, mobil,nycklar & lypsyl?
Har du varit utomlands någongång: Yes!
Största stad/städer du varit i: Vet inte haha..
Har du piercing eller tatuering: Nej, men hål i öronen och vill ha tatuering någon gång.
 
Antingen – eller frågor:
Storstad eller landet: Klart båda.
Hambugare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: Köttkött!
Hund eller katt: Hund.
McDonalds eller MAX: Äeh inte så förtjust i något för tillfället men donken.
Sverige eller utlandet: Bååda
Sport eller nyheter: Berors vad det är för sport, men vet inte haha, sport?
Fotboll eller hockey: Fotboll..
Ljushåriga eller mörkhåriga killar? Spelar ingen roll 
Sommar eller vinter: SOMMAR ♥
Höst eller vår: Just nu vår.
Flyg eller tåg: Ähm, tåg.
Bil eller buss: Bil!
 
/Moa

Tråkblogg

Hej! Känner att jag inte bloggar om något roligt alls men har ingen aning om vad jag ska blogga om heller? Varje dag är samma visa skola , plugga , kolla på oth, ätit , bla bla.. Har väl alltså bloggtorka.. Men ska se imorgon om jag kan hitta på något roligt till bloggen då jag mår mycket bättre faktiskt, skönt!

Iallafall ikväll har jag kollat på svenska Hollywoods fruar, bästa programmet och jag älskar ju verkligen Maria! Störtskön människa så nästa tisdag måste man ju bara kolla på Maria och mindy best friends forever, haha åh va roliga! Nog tjatat om detta nu ska jag försöka sova lite, vi höres imorgon!!

/Moa


Åh

Skit också! I paketen var en klänning som jag beställde i helgen, och den var ganska mycket för stor och den storleken jag ska ha finns inte, är skitarg på allt nu, ska gå upp tio kilo i vikt för det, eller inte
Hejdå från surpuppan
/Clara

Den hade försjutton varit perfekt till sommaren men nej, finns i beige men vet inte nu..


Paket

Woopwoop
/Clara


Beroende

Mår faktiskt ganska bra idag, men stannar hemma imorgon med då det bara är friluftsdag så missar inte så mycket. Idag har jag bara kollat på oth och försökt bli frisk. Har även hunnit göra min bokrecension vilket känns skönt.

Nu ska jag fortsätta kolla så hörs vi senare!

/Moa


Mot gislaved!

Träning ute på konstgräs i gislaved idag, blir nog super!! Hörs ikväll
/Clara


Godmorgon

Godmorgon på er, antagligen sitter ni ju i skolan nu vilket jag hellre hade gjort med.
Vaknade halv tio idag vilket nog var ganska bra för just nu mår jag mycket bättre. Dock kan jag inte prata eller något, haha.. Men tur att jag är på bättringsvägen.
 
Nu ska jag ta och göra mig lite frukost, magen min kurrar medans min hals inte är lika sugen på frukost.
Ska nog titta på något avsnitt och sedan ska jag försöka plugga lite, har en hel del.
Vi hörs senare!
 
/Moa
 

Godnatt

Ska försöka sova nu, mår inte alls bra just nu men får hoppas det blir bra snart. Vi hörs väl imorgon , ska försöka uppdatera lite bättre.
Puss /Moa


Framför tvn

Hej på er! Kom hem från innebandyn för 45 minuter sen kanske! Åt lite och pratade en stund med mami, har precis kommit ut ur duschen och läst igenom tyska glosorna tills imorgon. Nu taggar vi familjen annorlunda! Haha, nej men grymt program!
Hörs sen
/ClAra


Trött

Hej! Dagen har bara gått ut på att ta det lugnt, har sovit en hel del och bara kollat på tv hela dagen.
Hatar att vara sjuk, hade hellre varit i skolan faktiskt. Men stannar hemma imorgon med då jag inte mår så värst bra. På onsdag är det ju friluftsdag med så blir väl säkert att vara hemma då med.
Om jag är lite piggare imorgon ska jag försöka få lite plugg gjort, som tur väl har jag de flesta böckerna hemma.
Ikväll så ska jag bara slappa framför tvn och förhoppningsvis kunna sova lite bättre inatt.
 
Nu ska jag inte tjata på, vi hörs nog senare!
/Moa
 

Sjuker

Blir att stanna hemma från skolan idag. Knappast sovit något inatt då jag inte hade något nässpray heller. Vaknade upp varm, dunkande huvud, hals ont och feber på det också. Skit kul, eeeeller inte. Ska vila nu och käka halstabletter. Hörs senare!

/Moa


Ny vecka på gång!

Jaapp, måndag imorgon. Denna veckan är nästan lika tråkiga som alla andra händer inget mer än skola hem plugga äta och sova typ. Fast på fredag ska jag på bio så det blir väl lite skoj. Har även gått och blivit dunder förkyld, tummen ner för det! Imorgon är det då skola sen på kvällen ska jag bara vara hemma ingen ridning för mig och vi ska inte åka och kolla denna gången heller utan jag ska bara vara hemma och försöka bli frisk. Blir väl att plugga en hel del och kolla lite på oth vilket hjälper när man är förkyld (får vid hoppas, haha) och på kvällen är det top model! Jag och mitt gips firar även två veckor imorgon! På torsdag har halva tiden gått..
Nu ska jag försöka sova så jag orkar med skolan imorgon!
Pusshej!
/Moa
Sakerna jag köpte


?

Har skrivit ett ganska långt inlägg om mina tankar kring kroppen osv nu. Jag vet inte om jag ska lägga upp det, jag tycker jag sammanfattade det ganska bra men jag vet inte om jag ska lägga upp det. Får se sedan, hörs!
/Clara

Oj

Bara så ni vet står det hoppa i i fisken där nere hahaha dog! Ska naturligtvis stå duschen, tänkte att jag var tvungen att säga det haha fail
/Clara


-

Alltså denna veckan hade jag sånt jäkla godissug varje dag, köpte godis nu i helgen och nu är det inte ens gott längre haha. Har lite kvar, funderar på att äta upp allt och sen skita i godiset ändå, men i slutändan kommer det inte gå iallafall! Ska försöka att bara köra på grönsaker/frukt istället och godis kanske någon gång ibland när man skulle göra exakt vad som helst för en chokladbit.

Trevligt inlägg där dåva. Har iallafall kommit hem från träningen och ätit lite, träningen var faktiskt riktigt bra och jobbig idag! Massa styrka och det gillar jag. Nu ska jag ner och hoppa in i fisken sen funderar jag på att skriva värsta långa inlägget om en tanke jag har typ kroppen oså, vad jag tänker om unga som går ner i vikt och sådant! Ska fundera lite på det men har sådan lust att bara skriva ut allt haha! Får se när jag har duschat
/Clara


Hemma

Hej, kom hem för en stund sedan och har ätit nu.
Köpte lite grejer, en tröja (kanske ska lämna tillbaks), concealer (fanns inte den jag brukar ha så fick ta en från loreal), en eco-tools concealerborste,primer,   rengöringsmedel, tuggummi, deo & ett skal. Tror det var allt, kom dock på nu att jag glömde en hel del som vanligt haha, men det blev bara en liten snabbis idag så åker kanske dit snart igen.
Iallafall fick en kommentar om jag kunde visa vad jag köpte och ja det kan jag, skulle göra det innan men min bloggapp krånglar just nu så det kommer upp ikväll eller imorgon!
Nu ska jag läsa i min deckare, den ska vara utläst och ha en bokrecension på torsdag så får läsa & jobba på lite nu känner jag. Sedan blir det ponnyakuten och sen tänkte jag även kolla på världscupen på datan då jag missade det.
Men vi hörs senare!
 
/Moa
 

Veckoplanering

Måndag: skola, plugga och träna innebandy

Tisdag: skola och träna fotboll i Gislaved på konstgräs tror jag det va.

Onsdag: isaberg med skolan och träna innebandy.

Torsdag: skola, zumba och lite plugg på det också.

Fredag: skola, bio på kvällen med Moa och Julia! Längtar så sjukt till den bion haha.

Lördag: slappdag tror jag, lite plugg kanske

Söndag: tror inte det är match då men vet inte, om inte blir det fotbollsträning

/Clara


Gekas

Åker till Ullared en sväng!

/moa


Söndag

Hej på er!

Vaknade vid tio tiden idag, har inte gjort alls mycket förutom jobbat lite med tyskahäftet vi fick, dock så har jag lite kvar. Vi ska väl snart äta oså, kanske gör lite till efter maten.

Ikväll är det iallafall fotboll!
/Clara


Sängen <3

Godmorgon! Vaknade vid åtta och mådde piss. Mådde lilla och hade jätte ont i halsen och näsan rann. Somnade om till elva och nu har jag ätit frukost. Orkar verkligen inte vara förkyld också, för sjuk tänker jag inte bli då det är jätte mycket i skolan nu.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på , måste göra massa läxa men blä vad tråkigt. Men vi hörs väl under dagen!

/Moa


Lördagsmys


Längtar

Ååååh vill så gärna ha sommar nuuuu!!
Vi satt och pratade om det igår hela kvällen typ och hade massa planer inför detta året, längtar så sjukt!

/Moa


Fika

/Clara


Städning

Har städat mitt rum nu och även fixat lite nya kort till min tavla.
Nu måste jag få i mig något att äta och sedan ska jag fortsätta kolla på oth. Känner att det är det ända jag skriver om, haha?
Skulle egentligen va med Clara och Julia idag, men är så sjukt trött och humöret är inte så jättebra just nu heller. Men skönt och bara vara hemma lite också.
Hörs sen!

/Moa


Lördag?

Godmorgon! Vaknade upp i panik idag tjugo i åtta och tänkte att skolan började om tjugo minuter. Fick tänka till en stund och kom på att det var lördag idag, haha!
Somnade om en liten stund gick upp vid tio åt lite frukost till två avsnitt av one tree hill.

Nu ska jag städa mitt rum, byta lakan och sådär, då det behövs känner jag.
Vi hörs senare!

/Moa


Godmorgon'

Godmorgon på er!
Har sovit så sjukt skönt inatt! Mamma kom hem från Tyskland igår vis 12-tiden (natten), fick världens godaste parfym och en foundation, + en massa godis! Tack världens bästa mamma!

Vaknade vid kvart i tio idag, jag har storstädat mitt rum nu och möblerat om lite. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla massa kläder på internet, så roligt! Hör av mig lite senare
/Clara


Trött tjej

Riktigt trött är jag. Låg med mobilen innan men tappade den bara i ansiktet för jag somnade haha, så jag antar att jag är ganska trött. Har iallafall haft det roligt ikväll mycket skratt och prat, skönt!
Men nu ska jag sova, lär ju somna på direkten så ja ..
Vi hörs imorgon!
/Moa


Oth night

Hej o hopp!
Nyss hemkommen från Moa, var sjukligt trött så åkte hem, nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och mysa framför oth! Det har kommit ut säsong 8 på swefilmer så är skitglad.

Hörs imorgon!
/Clara


Mys

Spelat spel och ätit gott. Nu ligger vi i soffan, kollar på tv och snackar. Mysigt!

/mo


Fredagsmys

Inte hunnit uppdatera idag. Skola och sen varit med Clara och Julia! Nu om en stund kommer dom hem till mig och vi ska ha det mys. Vi hörs senare!

/Moa


Mot Moa

Sticker till Moa strax med Julia, fredagsmys!
/Clara


Natti

Säger godnatt nu! Har kollat runt på lite olika klädsidor på internet, hittat en massa fint som jag kanske vill beställa. Nu ska jag iallafall krypa ner i min supersköna säng.

Morgondagen blir skoldag till 13.55, efter det ska jag umgås med Moa och Julia!
/Clara


Sååå snyggt


Sista för idag

Ja, sista inlägg för mig idag. Är sjukt trött och ska lägga mig i sängen nu pluggade inte så ordentligt precis men det fixar sig på något sätt. Imorgon är det skola till två sen ska jag Clara och Julia äntligen va, var ett tag sedan vi var alla tre så blir skoj.
Vi hörs imorgon då!

/Moa


Plugg

Ska försöka komma igång med plugget lite nu och sen ställa mig i duschen då jag fryser sönder!
/Moa


Zumbabalumba

Snabb skoldag idag! Efter skolan dansade jag zumba i sporthallen med nöjet, sjukt kul! Blir att gå på det varje torsdag nu framöver!

Ska ta något att äta nu och sen bara ta det lugnt!
/Clara


Namnsdags-barnet

wohoo, såg att jag hade namnsdag när jag kom hem från skolan, grattis till mitt namn, haha!
 
Kom hem från skolan för en stund sedan. Lyckades ta mig igenom denna dagen också, skönt.
Sju lektioner hade vi och jag jobbade till och med ganska bra på matten även fast det står still i huvudet där,  så kom jag igång lite idag med propellern som lärare!
I eftermiddag vet jag inget speciellt jag ska hitta på, plugga lite so,matte och spanska tror jag vi har tills imorgon?
Men vi hörs väl lite senare under dagen!
 
/Moa
 
 

Sleep

Ska ta och sova snart! Är trött som vanligt, det är något fel på mig typ haha.. Och gipsskenan skaver ned så det vore skönt att sova så jag slipper ha ont. Imorgon är det lång och sämsta skoldagen på veckan! Hatar torsdagar då vi har sju lektioner och två av dom är matte. Kan det bli värre?! Men bara att bita ihop och tänka på att helgen snart är här. Vi hörs imorgon!

/Moa

Fina Ellen


Myyys

Lill-lördag idag så blir apelsin (är beroende just nu) bubbelvatten och oth! Tre favoriter på en och samma gång!❤
/Moa


Plugg

Godkväll på er! Satt med fysiken innan en stund, skönt att ha den klar. Åt lite kvällsmat för en kvart sen och nu är jag precis klar med matten, Albert hjälpte mig så nu lossnade det lite hehe, känns som jag börjar gilla matte lite mer nu.

Nu tänkte jag inte göra något speciellt allt, ska iallafall ner och duscha håret och läsa igenom so läxan, dagarna rullar på och det gillar jag. Tycker faktiskt det går bra med alla läxor och träningar som jag har, läxorna kommer i första hand men jag hinner med att träna ändå.
/Clara

Tvååå übersöta bilder hehehhe eller inte


Vardagslyx

One tree Hill mys

/Moa


Garkare

Hämtade ut min gark tröja/jacka i måndags när jag var där uppe.
Sjukt snygg i år och riktigt skön och det bästa av allt är att jag kan ha den över gipset just nu med haha.
Så nu går jag runt med den hela tiden hemma, längtar tills ridningen börjar och våren, ååååh!!
/Moa

oj vilka små bilder der blev :$   

 

                                                                           

 


onsdag

Hejsan hoppsan. Förlåt för ingen mer bloggning igår, men bloggappen är helt kass på min mobil.
Så det var därför, för skrev ett inlägg men sen funkade ju inte det så ja..
Skoldagen gick sådär snabbt idag. Förmiddagen är alltid dryg på onsdagar, eftermiddagen hade vi bara bild & svenska så det gick väl okej fast svenskan är dryg som vanligt..
Nu ska jag ta något att äta och sen kommer eftermiddagen/kvällen bestå av oth. Riktigt skönt då jag har gjort de flesta läxorna tror jag.. Eller inte tills på fredag men aja ,det är ju en dag imorgon också.
Vi hörs mer under dagen!!
 
/Moa
 

-

Pluggat lite! Känner mig ganska pigg nu oså, gått igenom veckans ord och repeterat två kapitel i tyskan. Skulle göra lite i matten och fysiken med, men matten fattade jag inte riktigt så den får vänta. Istället ligger jag och kollar i H&M katalogen, finns en del saker som jag kanske ska beställa, återstår att se!

/Clara

Tränings inspiration


Hemma

Ligger nerbäddad i soffan nu! Gick hem från skolan vid tio idag, mådde inte alls bra! Det är lite bättre men inte helt toppen ännu. Vill verkligen inte vara hemma, åh! Hoppas verkligen jag kan gå till skolan imorgon! Inget bra är det på tv heller, längdskidor är det bästa haha,..

Hörs!
/Clara


Slut

Hej på er!
Idag har jag inte haft någon tid till att blogga, var med Julia efter skolan och vid 5 var det fotboll! Så sjukt rolig/bra träning, kändes himla bra iallafall och detr ju så skönt att springa i den kyliga luften hehe, nu är jag helt slut. Har hunnit duscha och äta, nu tänkte jag bara slappa hela kvällen, kolla igenom lite plugg och lite sådant. Nu måste jag spela quizkampen, hahaha har flera som väntar på mig och jag är beroende!

Btw, har ni hört zara Larssons nya platta!? Sjukt bra låtar, har fyra favoriter som spelas om och om igen!
/Clara


Värnamo

Hej! Kom precis hem från Värnamo! Gick helt okej och han sa att det var ganska bra men att jag kommer ha gipset i fem veckor totalt så alltså fyra veckor till, bara att stå ut blä.
Gick lite i affärerna med hittade massa fint men kan ju inte ha vissa saker nu pågrund av gipset.. Men jag köpte en mascara, ett par jeans och en hudkräm bara. Saker jag behövde så det var ju bra. Men nu måste jag nog plugga lite och sen ska jag in i duschen med. Hörs senare!
/Moa


Kort skoldag

Kom hem från skolan för en stund sedan. Ska åka till ortopeden vid halv ett, men har ändå så rast från kvart i elva till kvart över tolv så gick hem nu. Ska fixa mat tills mamma kommer hem så vi kan åka sedan.
Så idag har jag bara haft två lektioner, hemkunskap & kemi. Hemkunskapen var rolig vi gjorde buffé. Jag Hilda & Carro gjorde biscotti som typ blev det godaste haha! Sen på kemin så pratade han typ bara och vi gjorde några uppgifter. Så skoldagen för mig blev inte alls lång idag. Mitt humör är lite bättre idag tur det, men är skit trött verkligen. Förlåt för mitt emo inlägg igår, haha usch.. Nehe, nu ska jag nog kolla på top model som jag missade igår..
 
Ha det bra!
/Moa
 

Trött på allt

Hej, kom hem för en stund sedan. Var väl kul uppe på Gark, lite roligt att se på alla andra för en gångs skull.
Men blev grymt sugen på  att rida nu, ta allt på allvar.. Aja, har inte mycket att säga mitt humör har varit upp och ner hela dagen och nu är det katastrof orkar inte med någonting hatar livet helt och hållet och skulle göra vad som helst för att slippa mitt gips och smärtan i handen som kommer tillbaka ibland. Har haft det i en vecka idag.
Imorgon ska jag iallafall till värnamo och kolla upp det igen, hoppas att det bara blir tre veckor!!
Så missar de två sista lektionerna imorgon, och sen efter kanske vi går lite i affärerna.
Men ska sluta tjata nu ska antingen bara lägga mig och sova för att jag bara vill försvinna eller kolla på top model, tror det blir sova?
 
/Moa
 
 

Weheartit

/Clara


just some pictures

 
/Clara
 
Blev sådanahär standard bilder på maten, har mer bilder men vet inte vilka jag ska/få lägga ut osv, men maten var så sjukligt god! Särskilt efterätten (älskar efterätter heeh). Puss
 

Grymt

Grym träning idag! Kändes bara så bra och det var sjukt härligt. Har fått i mig mat nu och ska hoppa in i duschen. Ikväll väntas det lite plugg och top model Sverige startar idag, som jag längtat. Låter som en bra kväll enligt mig. Nåväl, ska hoppa in i duschen nu så hör jag av mig lateroo
/Clara


Monday

Hemkommen från skolan, har pluggat en stund och nu ska jag äta lite. Träning ikväll står på schemat, + lite plugg.
Hör av mig senare
/Clara


Sommmmar


Måndag avklarad.

Jaa då var måndagen avklarad. Gick snabbt och vi slapp svenskan, sjukt skönt så vi slutade typ tjugo över två.
Nu har jag ätit lite och kollat på ett avsnitt av oth. Tror inte jag har några läxor som jag inte gjort faktiskt?
Ikväll ska jag upp till Gark och kolla när gruppen rider, ska sitta där och bli lite avundsjuk hehe.
Men ska bli trevligt och frysa lite.
Fram tills dess vet jag inte vad jag ska göra men vi hörs väl lite senare.
 
Puss! /Moa
 

.

Kan väl bara säga att det inte blir bilder ikväll pga att jag somnar när som helst. Sov lite innan också, är verkligen dödstrött, bilder kommer nog imorgon.

Förresten jag har inget alls för mig så om någon har quizkampen och har lika tråkigt som jag kan ni ju lika gärna lägga till mig! : clariiiisen heter jag där
/Clara

Söt osv


Duschen

Hej på er. Har fått lite läxa gjort idag,skönt. Städade i ordning på rummet med och kollat på oth, sa att jag skulle kolla på ett avsnitt men det blev typ fyra istället. Så sjukt bra, kan inte sluta kolla.
Var nyss ute en liten runda med mamma, kände att jag behövde komma ut.
Ska ställa mig i duschen nu måste skynda mig för ska kolla på Pa kvart över sju!
 
Hörs!
/Moa
 

Sur

Hej! Matchen vann vi med 5-1 tror jag, skitbra men är ändå på dåligt humör och orkar inte göra något alls, kan bero på min insats på matchen idag, gick helt okej men jag vet att jag kan så mycket mer! Åhhh, har aldrig flyt känns det som, får bara börja tagga till till nästa match.

Har lust att sova, är skitrött. Men ska ner och äta något gottis och ikväll slänger jag in lite bilder.
/Clara

Jag och inez


Godmorgon

Godmorgon! IJag vaknade  vid elva idag och nu har jag hunnit äta frukost.
Idag har jag inga direkta planer. Ska ta det lugnt och försöka plugga, har en hel hög som väntar på mig.
Tänkte även försöka komma ut lite för har knappast varit ute på hela helgen. Men nu ska jag kolla på ett One tree hill avsnitt och sen försöka minska läxhögen.
Vi hörs under dagen!!
 
/Moa
 
 

På väg hem

Har precis satt oss i bilen nu för en tre timmars lång bilresa hemåt! Åker hem i tid pga att det är match klockan två, tagga! Berättar mer om helgen ikväll.
/Clara

Ett collage jag satt ihop, bilder från gårdagen.


Sova

Hej! Var som sagt hos Julia ikväll med Ellen också! Vi hade det mysigt, åt dipp och snackade om allt möjligt typ, skönt!
Kom hem för en stund sedan och ligger i sängen nu under täcket. Var ju iskallt ute, ååh jag som vill ha vår!!
Imorgon eller ja idag, ska jag ta det lugnt ska även försöka plugga lite. Men ja vi hörs mer imorgon!

/Moa
Namnam


Julia

Hej på er! Dålig bloggning? Ja.
Men i eftermiddag har jag bara kollat på oth typ. Nu ikväll har jag och bror lagat tacos osådär! Ska dra till Julia om en stund med Ellen propellern, blir nog skoj. Men vi hörs senare, puss!
/Moa


Upp och hoppa

Hallå! Vaknade vid typ nio idag, men ligger fortfarande i sängen, som alltid. Inte alls bra. Måste försöka komma upp nu, men är rastlös finns ju inget jag kan göra typ så sängen är min vän just nu, haha. Tror jag och Julia ska hitta på något ikväll, men vi hörs senare!
/Moa


Inspiration


Trött

Hej på er! Ikväll har jag bara tagit det lugnt, Skype, oth och datan osådär. Skit skönt. Är redan trött, som alltid på fredagar. Imorgon har jag lite planer för dagen men får se hur det blir!
Har inte så mycket att säga, känner att bloggningen bara blir sämre och sämre, men har inget intressant att skriva om. Tips? Clara är ju i Västervik i helgen med så antar att hennes uppdatering inte blir så bra då, men jag får försöka hålla det. Men vi ses imon!!
/Moa


I Västervik

/Clara


Home

Hemma nu. Var hos Julia en liten stund men vi orkade inte hitta på något, hehe så kom hem för en stund sedan. Ikväll ska jag ta det lugnt bara kolla på oth som dom flesta kunde gissa. Men ska försöka komma in o duschen nu, alltid lika knepigt med en äcklig påse runt armen. Vi hörs senare!
/Moa

Fint ben japp


Fredag!!

Äntligen fredag! Kom hem för en liten stund sen. Skolan gick ganska snabbt och nu sitter jag och äter lite. Snart ska jag sticka till Julia en liten runda med. Vi hörs senare!
/Moa


Kväll

Försökte ladda upp lite bilder innan från mobilen men självklart laggar det så får prova sen igen.
Ikväll har jag inte gjort mycket , pluggat lite,..hm .. Men jaja tre läxor tills imon typ men det går säkert bra.
Nu ska jag ta det lugnt sen sova med min tunga arm. Säger godnatt nu så hörs vi imon!
/Moa


Dagen.

Berättar om skoldagen för att jag inte har något annat för mig typ.

Mentortid: gick igenom massa saker typ, helt okej lektion typ

Idrott: redskap, var faktiskt kul idag hehe.

Svenska: satsdelar och lästid

Lunch: tacosoppa, lång rast

Matte: hade vikarie, och typ jobbade med positiva och negativa tal eller nåt

Syslöjd: ritade mina shorts och klippte ut

Så det var min skoldag, helt okej ändå. Dock så blev vi lite sura eftersom alla killar fick sluta ett och vi 20 i tre eftersom dem inte hade slöjd mähä..

När jag kom hem från skolan åt jag lite och sen typ bara tog jag det lugnt, inget pluggande. Nu ska jag dock gå igenom veckans ord (so) tills imorgon, sen sova, suuuperdunderawesome! Nåväl, hör av mig imorgon
KRAM!! /Clara

Kom nyss på att jag saknar mitt blonda hår, rip! Nej men, går att fixa. Tror jag gör ljusa slingor till våren/sommaren!


Packar!

Hej! Packar min väska till Västervik där jag ska spendera helgen, åker ju imorgon eftermiddag. Kommer slänga in ett längre inlägg latero, nu ska jag ner och tvätta håret! Hör av mig snart igen
/Clara


Plugg!!

Hejsan hoppsan!
Skolan gick väl bra idag lite dryg men det var skönt att slippa eval så då blev dagen plötsligt mycket bättre.
Nu i eftermiddag sen jag kom hem har jag ätit lite och börjat på min plugghög. Otroligt att man missar en hel på två dagar, kanske inte så mycket men fick väl en hel idag också. Det är bara att komma in i rutinerna nu igen.
Imorgon är det fredag - skönt. Skoldag tills två sen kanske jag och Julia ska hitta på något.
Ska försöka plugga lite nu och sedan ta det lite lugnt.
Vi hörs senare!
 
/Moa
 
Saknar allt ,hur ska jag kunna klara mig??
 
 

Skola


I skolan

Har svenska nu!
Puss /Clara


Dagen!

Godkväll!
Idag har jag inte haft någon tid alls till bloggen, började med världens tråkigaste skoldag! Följde med Julia hem efter skolan, vi åt och bakade muffins, pluggade även en hel del, skönt att ha det gjort.

Ikväll var det träning, helt okej för var helt slapp och inte taggad alls men det gick bra. Ligger här i sängen och ska försöka sova nu typ! Hörs imorgon!
/Clara


Hopp

Hopp in i duschen nu! Har fått i mig lite mat och hela kvällen är läxfri, super! Skriver ett längre inlägg senare, och ja jag har massa träning och läxor så då förstår ni nog uppisen!
/Clara


Duschat

Hej på er! Ikväll har jag inte gjort mycket , duschade innan så sjukt skönt, hade inte gjort det sedan i söndags så kände att det verkligen var dags. Har också ätit och nu sitter jag här i sängen. Blir att gå till skolan imorgon, sju lektioner står på schemat men det fixar vi nog. Har inte så mycket mer att säga. Vet inte riktigt vart Clara håller hus, då hon inte bloggar! Men jag tror hon har ganska mycket träning och sånt . Medans man själv sitter här och inte får göra något på fyra veckor. Haha ne nu ska jag sluta tjata känner att ingen bryr sig, hehe.
Ses! /Moa


onsdag

Hejsan! Sov lite bättre inatt även fast det inte alls är skönt att sova längre med en tung svettig gipsad arm på magen. Det ända bra är väl att jag inte känner smärtan.
Men idag har jag kunnat ta på mig lite kläder och även fixat mat. Kollat på två avsnitt av oth vilket jag ska fortsätta med. Får se om jag går till skolan imorgon eller hur det blir, har typ sju lektoner imon och min kropp blir typ trött över att bara vara uppe en liten stund. Är inte alls sugen på att missa massa även fast jag kommer till skolan med mer kraft. Ska inte babbla på utan ni får en väldigt fin bild, haha herregud.
 
/Moa
 
Dom försökte typ skydda sängen mot mina ridkläder, hahaha..

Dagen

Hej på er!

Ligger i soffan och kollar på Farmen, inte så värst kul men yeayea. Tränade somsagt fotboll på grus idag, sjukt härligt att komma ut och spela. Nu ikväll ska jag nog inte göra något speciellt.
Hörs!
/Clara


Tisdag

 
Hej på er. Var ju hemma från skolan idag, då jag inte kunnat sova på hela natten,varit yr och handen värker som bare den. Ska nog inte gå imorgon heller, då jag måste sova lite mer och lära mig klä på mig och allt sånt med bara en hand. Usch vad tråkigt detta är blir så lätt uttråkad och det är inte lätt att göra massa saker med en hand.
Blir nog något oth avsnitt nu ikväll och ska även se om jag får på mig min jacka.
Ska inte tjata på en massa, ha det bra så hörs vi!!
/Moa

bruten handled

Som sagt åkte till ridskolan igår även fast mamma sa att det kanske är bättre om ryggen får vila.
Red ju Lee som vanligt det gick faktiskt ganska bra dock riktigt pigg och vid utgången av ridhuset är det ju så himla läskigt tydligen. Galopperade och hon brallade till typ två tre gånger med skening. Valde att rida på volten längst upp istället och det gick riktigt fint tills någon annan häst hoppar till och då får hon fnatt och skenar rätt mot väggen. Hängde lite halft nere, och jag försöker oftast vilja sitta kvar men denna gången gick det inte då hon höll på och springa in i väggen.Så ja, där låg på marken,brukar ställa mig upp så snabbt som möjligt men kände att nu har det hänt något med min hand. Fingrarna var bortdomnade och en stor riktig bula vid handen.Och en som red i gruppen sa att hennes dotter med gjort så en gång och att vi skulle ringa ambulansen.
Fick åka ambulans för första gången i mitt liv (har alltid velat göra det,haha). Fick en slang (kanyl??) in i handen med en massa smärtlindrande typ och fick ta en alvedon son en gammal tant, haha han var riktigt rolig som satt där. Var väl där vid kvart i nio typ, fick åka till röntgen osådär, väntade på svaret tills typ halv tolv så då började det göra riktigt ont och det var en stor knöl runt hela handen. Det var brutet men slapp iallafall operera och sövas ner. Så dom sövde typ ner själva handen och drog det till rätta, var typ skönt när det knäckte till,haha. Så ja här sitter jag med en gipsad hand för första gången i mitt liv. Det jag själv var mest förbannad över var att jag vill rida så mycket som möjligt nu,haha typiskt mig.
Men men detta har man väl väntat på lite i sju år när man ridit.
Så går inte till skolan idag kunde inte sova inatt och handen verkar som in bomben.. Får se om jag går imon,hoppas det.
/Moa
 
 
 

Vilken kväll

Ambulans massa grejs insprutande i handen o skit ,akuten i flera timmar och en bruten handled. Som tur väl fick jag komma hemma utan operation! Jaja kan inte direkt skriva så mycket. Hörs imon... /Moa


My day

Hej!

Dagen började med skola till tio i tre. Efter skolan tog jag bara det lugnt och taggade upp till innebandyn, kuliiiigt! Kom hem vid sju ungefär, har hunnit äta och duscha och nu ligger jag i min gosiga säng med täcke och allt, fryser som bare den! Håller iallafall på att gå igenom glosorna tills imorgon!

Hör kanske av mig lite senare!
/Clara


Drar och tränar!

Fy vad jag uppdaterar dåligt men jag har inte hunnit nu i eftermiddag! Nu ska jag iallafall iväg och träna innebandy! Hörs sen!
/Clara


Gark

Ska strax gå och äta lite mat, sen klä på mig. Lär säkert vara riktigt kallt idag! Magen/ryggen är iallafall lite bättre , just nu när jag ligger ner iallafall, haha. Men det går säkert bra, blir på bättre humör när jag kommer dit.
I eftermiddag har jag som sagt bara tagit det lugnt, skönt nu innan läxorna kommer igång eller ja det har dom kanske..
Men nu ska jag inte tjata på en massa, ska åka om en timme typ.
Vi hörs senare!
/Moa
Lille Herak, saknar sommaren & värmen ♥
 

Svar på kommentar!

I vilken app gör du hjärtanen? :) fin blogg!
 
För det första, tack så mycket! Appen där jag gör hjärtanen heter PhotoJus Bokeh FX, räcker att du bara söker på PhotoJus !! :-)
 
/Moa
 

Måndag

Hej på er. Kom nyss hem från skolan. Dagen var bra i början tills typ matten fick skit ont i ryggen och magen så har mått sådär , idrotten var värst, var med fast bara stod o tittade på typ. Tog en Ipren sen efter som typ gjort det lite bättre nu! Ska kolla på ett avsnitt av oth och äta lite nu, alltså vila lite innan ridningen. Vi hörs sen!
/Moa


Måndag imorgon

Japp måndag imorgon vilket betyder skola i fem dagar nu! Får se hur detta går när man blir slö efter två, men det är ju bara att börja vänja sig. På kvällen är det ju ridning så något att se fram emot iallafall. Men ska sova snart så säger godnatt nu!
/Moa


Veckoplanering

Hej! Tänkte skriva veckoplaneringen för denna veckan som kommer.
 
Måndag: Skola, plugga och träna innebandy.
 
Tisdag: Skola, plugga, och träna fotboll ute.
 
Onsdag: Skola, plugga och träna innebandy.
 
Torsdag: Skola och plugga I guess.
 
Fredag: Skola och sedan åka till kusinerna i Västervik.
 
Lördag: 50 årsfest i Västervik.
 
Söndag: Åka hem tidigt från Västervik och spela match mot Veddige (tror jag det va), skippar fotbollsträningen med eftersom vi har match, på kvällen blir det nog lite plugg!
 
Veckan består mest av allt av plugg och träningar, måste verkligen prioritera tiden nu, (tror det heter så haha), iallafall måste det för att nu är det mycket träningar eftersom vi kör två fotbollsträningar i veckan nu också men det ska nog funka!
 
/Clara

Tränat

Hej på er! Kom precis hem från fotbollen, sjukt kul att spela igen! Ska strax äta men nu sitter jag vid sims (beroende!!) hehe.

Tänkte göra en veckoplanering lite senare! Hörs då.
/Clara


Dagen så långt

Hejhopp. På förmiddagen så skulle jag börja städa mitt rum, och då kom Jakob och hjälpte mig med några typ lådor eller något som skulle va i min hylla, den ena blev bra, och sen den andra var som två lådor i en sån runta av hyllan, den ena lådan blev bra men den andra blev helt kass, först gick det inte få in den sen så gjorde vi typ sönder hela lådan, haha och han som ska vara snickare.. hm?
Jaja, nu får det vara så ska stämma Ikea, ne men sen plockade jag i ordning på rummet, dammade & dammsög.
Vid kvart i tre typ gick jag och mamma ut en liten runda och gick, det var riktigt skönt och jag har inte direkt varit ute så mycket på helgen.
Nu ska jag chilla lite, sen ikväll blir det tv osådär. Inga läxor ännu, men dom kommer nog denna veckan..
Vi hörs!
 
/Moa
 
 

Läxor

Läxor hit och dit! Ikväll är det träning.
/Clara


Söndag

Godmorgon på er! Ska upp och äta frukost snart tror jag. Idag blir det väl också att bara ta det lugnt, ska städa mitt rum och göra klart matten, om man nu skulle det?!
Ska även försöka komma ut lite, tror jag bara går en runda idag är fortfarande helt slö och trött i kroppen.
Ha en bra söndag , så hörs vi !
/Moa


Ops

Oj vad jag har uppdaterat dåligt idag! Men jag gissar att alla har sådana dagar någon gång och idag var det min tur, hehe! Jag har inte gjort något speciellt nu ikväll, bara tagit det lugnt vilket är skönt. Imorgon ska jag ta tag i mitt plugg som jag har tills denna veckan som kommer, tyska och so står på schemat. Och som det ser ut nu ska jag träna fotboll för andra gången, har missat allt för många gånger pga alla innebandymatcher så ska bli kul att träna fotboll igen. Nåväl, nu ska jag inte skriva mer för idag. Vi hörs imorgon.
/Clara


Lördagskväll

One tree Hill och päron, mysig lördagskväll!
/Moa


Dålig uppdatering

Dålig uppdatering här idag, men har typ ingenting att blogga om. Jaja har iallafall inte gjort någonting idag, tråkat framför datan osådär!
Ikväll ska jag bara titta på film o äta gott tror jag.. Vi hörs!
/Moa


Förlust

Hej på er! Nyss hemkommen från Varberg vilket känns skönt! Matchen gick dock inte så bra, fick stryk med ganska mycket men Varberg är verkligen det grymmaste laget vi mött hehe!
Efter matchen åt vi på donken, fy vad vi skrattas #instapotatis haha!

Hörs sen!
/Clara


Godmorgon

Godmorgon på er! Vaknade vid tio idag, men låg kvar i sägen tills tolv. Har nyss käkat frukost och nu ligger jag i sängen igen. Vet inte vad jag ska göra idag bara slappa typ är fortfarande helt trött och hängig vet inte vad det är med mig. Nellie och Niklas är här nu också så det blir väl inte en tyst minut här inte..
Har inget mer att säga.
Vi hörs!
/Moa


Fredag

Dagen i skolan gick faktiskt väldigt snabbt, vilket var skönt. Gick hem duschade, hårinpackning och sånt och la mej och kollade på film. Var sjukt trött, men gick till Julia en liten stund. Kom hem och åt, skulle till henne igen men ingen orkade, haha helt slut efter två skoldagar! Så jag la mej i sängen igen och fortsatte dega här framför datan.
Imorgon vet jag inte vad som händer, vet iallafall att jag ska sova ut äntligen. Annars har jag ingen aning, men skönt det med.
Funderar på att gå och lägga mig snart, har ändå så inget att göra och mina ögon slocknar snart så det vore ganska skönt att sova.
Men har inte mycket mer att säga blir bara tråkigt då så vi hörs väl imorgon.
 
Puss! / Moa
 
The best quotes on Tumblr.

Dag 30: berätta om ett minne från en resa

Alltså jag har inget speciellt såhär stort minne som är såhär skitkul vad jag kommer på, men självklart har jag minnen men inga som är så jättespeciella, hehe!
/Clara


-

Köpte lite nödvändiga saker! Träningströjan och träningsbyxorna köpte jag i sportaffären och resten inne på ge-kås, efter det blev det kinamat!

Hörs sen
/Clara


Dag 30. Berätta om ett minne från en resa

 
Okej , asså vi reser typ ingenting.
Har bara varit i typ , danmark, finland & grekland? Kanske något mer men inte vad jag vet..
Men vi åker ju alltid ner till Österlen på sommaren och ja det räcker väl ganska bra för mig.
Vet inte om jag har något speciellt minne, haha.
När vi var i Grekland så bodde vi på en ö? Samos hette det iallafall , ligger typ nära turkiet tror jag..
Ja, men där träffade jag iallafall några andra svenskar och jag och en tjej blev typ bra vänner , tror hon bor i Varberg nu? Har typ ingen kontakt mer än vänner på Facebook. Men något minne, jag och mamma var typ uppe på ett berg, man gick typ en skit jobbig lång trappa upp dit,haha högt var det iallafall.
Vet inte riktigt, roligt minne då, men ah alla bilar hette typ MOA där på sina skyltar?
Haha ne fy vilket rörigt inlägg, kommer inte ihåg så mycket tror det var 2005/2006 ?
/Moa
Det var iallafall där, dör...
 
 

In daaa car

På väg mot Ullared, behöver lite småsaker! Hörs sen.
/Clara


Helg

Nyduschad , god smoothie framför oth. Kan det bli bättre?

/Moa


Jan. 11, 2013

Kom nyss hem från skolan. Hade idrott sista timmen så ska gå och ställa mig i duschen nu!
Vi hörs lite senare!
/Moa


Dagen

Dagen började med skola, helt okej dag men kul att träffa alla iallafall! Drog hem och spelade lite sims typ hehe.

Nu ikväll har jag tränat (träningsvärk) skönt, ätit och kollat på tv! Imorgon är det fredag vilket betyder helg, härligt!
Vi hörs imorgon.
/Clara


Torsdag

Hej på er, ikväll har jag verkligen inte gjort någonting vettigt.
Suttit vid datan, skypat, kollat på oth , ätit, lyssnat på musik & snackat med Ellen. Behövs verkligen ibland.
Mitt humör har varit lite upp och ner ikväll, men nu taggar vi morgondagen, fredag äntligen haha, en dag i skolan och är redan trött . Känns som denna terminen kommer bli bra då?!
Ingen aning om vad jag ska göra i helgen, sova medans alla andra går på konfa mohaha.
Nej men, har inte så mycket att säga men ville bara meddela att jag lever , tror detta blir sista inlägget för mig idag
så hörs vi imorgon någon gång!!
 
/Moa
brist på bilder också, men saknar sommaren,ridningen och allt <3

Träningspass

Kör ett träningspass på crosstrainern nu, har gjort lite situps och några andra övningar oså också! Hör av mig lite senare.
/Clara


Skoldagen avklarad

Ja, då var första skoldagen avklarad också!
Gick väl helt okej, dock lite segt med 7 lektioner första dagen, men det gick och det var roligt att träffa alla.
I eftermiddag så blir det nog bara att ta det lugnt, tänkte först springa men tror inte jag orkar det, hehe.
Har inte så mycket att skriva, mer än att vi hörs senare!
 
Puss / Moa
 
 

Dag 29: största rädslan

Döden helt klart! Mår dåligt varje gång jag tänker på det! Usch fy o blä
/Clara


Dag 29. Största rädslan.

Oj...
Vet faktiskt inte, men typ att någon i sin familj/släkt går bort eller så..
Eller att man kanske blir skadad livet ut, döden är också läskigt..
O sen är jag sjukt rädd för spindlar, hehe men ja inte någon direkt största rädslan men jaja, rörigt inlägg.
 
/Moa

DAG 28: NÅGOT SOM GÖR MITT LIV VÄRT ATT LEVA

Min fina familj, underbara vänner och ridningen gör mitt liv värt att leva!
Utan det/dem hade jag inte kunnat leva ❤

/Moa


Dag 28: något som gör mitt liv värt att leva

Allt runtomkring mig! Min underbara familj, mina fina friendos och min släkt, sport osv! Utan se hade jag inte varit något! Big love to ya!

Nu ska jag sova, skola imorgon! Inte alls taggad på det men skönt att börja på en torsdag iallafall!
/Clara

Inget med inlägget att göra


Försöker igen ..

Hej på er! Försökte blogga hos Clara men gick typ inte, och inte när jag kom hem heller.
Kom hem för en stund sedan och har hunnit duscha. Ska äta något sen chilla lite. Skola imorgon också så får väl lägga mig i tid så man orkar upp imon med. Har inget mer att säga , vi hörs imorgon!
/Moa

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4011939/images/2013/pic_50edd238ddf2b365b412b633.jpg" class="image">

vår fina kladdkaka med haha


8-7

Vi vann mot killarna med 8-7!! Kände mig dock kass idag men kämpade på som bare den och det är ju laget tillsammans som vinner! Bästa laget #westbo#forever
/Clara


Hejhå

Hej!
Julia och Moa gick nyss hem, vi har bakat kladdkaka och pratat en massa strunt haha! Ska iallafall sätta mig och spela lite sims nu och sedan är det match mot P99! Taggad! Hör av mig sen.
/Clara


Onsdag

Godmorgon. Har käkat frukost & kollat på ett avsnitt av One Tree Hill, skönt start på morgonen.
Jobbigt att gå upp idag med så får se hur det blir imorgon, haha.
Ska vara med Clara & Julia idag igen, efter maten tror jag väl det blir. Tror jag hoppar över springningen idag för har fortfarande träningsverk i benen sen ridningen, så gör nog det på torsdag istället.
På kvällen ska jag ju som sagt kolla på innebandy, annars ska jag väl ta det lugnt innan skolan börjar.
Har inte så mycket mera att säga än att vi hörs under dagen.
 
Ses! / Moa
 
 

Blä

Hej, tänker nog gå och lägga mig snart är typ trött fast inte så trött att jag kommer kunna sova, haha problem.
Imorgon sista dagen på lovet, ska ändå så ställa klockan så jag orkar upp på torsdag. Ska väl bli roligt och träffa alla i klassen och så men känner mig fortfarande skoltrött, fem veckor till sportlov tur och väl. Ne nu ska jag chilla en stund så hörs vi imon!
Kram / Moa


Dag 27: Någon jag älskar.

Aomen, jag älskar min familj, släkt och mina vänner! Det var väl det typ, inget mer att skriva här.
/Clara
Tumblr_mg8g1jkoye1r8g5ezo1_500_large
 

8 januari

Fyller ut ett inlägg med ett gäng bilder från idag, ska försöka fota vad jag gör på dagarna lite oftare (om jag gör något roligt vill säga). Nåväl, ska inte skriva massa text nu och istället göra dag 27.
/Clara
 

Dag 27. Någon jag älskar.

 
Ja, mina vänner,familj osv .. Lägger inte ut någon bild på min familj så ni får en bild i repris på mej o Clara, för hon är liksom en av dom.
/Moa
 

Cupcakes

Hej på er! Usel uppdatering idag. Kom iallafall hem från Julia nyss, var där med Moa, vi pratade typ en massa, skrattade mycket och bakade cupcakes, dem blev helt okej hehe! Lägger in bilder sen, ska kolla på Sveriges mästerkock, hörs sen!
/Clara


Dålig uppdatering.

Hej på er. Uppdateringen har inte alls varit bra idag. Men jag var ju i slöinge, sen när jag kom hem gick jag bort till Julia där hon och Clara var. Flummade ett bra tag, sen bestämde vi oss för att baka cupcakes,haha så sjukt fula blev dom.
Imorgon ska vi tre nog va igen, sen ska jag försöka springa och på kvällen kanske jag ska kolla på innebandymatch.
Har inte så mycket mer att säga än att vi hörs!
 
/Moa

Morning

Har precis ätit frukost och ska snart ner och träna! /Clara


Godmorgon

Ställde klockan jag med idag, dock tog det tid innan jag kom upp. Ska käka frukost nu och kolla på oth, sedan kommer mormor någon gång!
Puss hej! /Moa


Duktig

Känner mig så duktig, ställer klockan på 9 imorgon för att äta en god frukost för att sedan ta ett träningspass på crosstrainern, känner att jag inte behöver sova bort hela dagen imorgon hehe! Godnatt nu måste jag sova!
Massa godnattkramar hihi! /Clara


I knew you were trouble

Hemma nu och har duschat,skönt!
Ridningen, gick bra faktiskt, bättre än jag förväntat mig.. Tror detta kan bli bra, berors på vad som händer med gruppen. Nu är vi bara tre, vilket faktiskt är lite skönt.. Lee var typ hur pigg som helst och stark men det tycker jag är ganska roligt bara,haha fast det är inte så konstigt när det var första gången nu för dom. Men åh, ett & ett halvt år tills jag börjar gymnasiumet hade varit så sjukt kul att låna en ponny ett tag och få komma ut och tävla lite, utbilda osv.. Men men..
Imorgon ska jag med mormor ner till Slöinge med Viggo. Så imorgon slipper jag sitta hemma hela dagen iallafall.
Kanske är med någon på eftermiddagen/kvällen, får se.
Men nu ska jag inte tjata på en massa,men det blir nog sista inlägget för mig idag.
Vi hörs imorgon!
 
/Moa
 

Dag 26: någon jag vill byta liv med för en dag och varför

Åh jag vet faktiskt inte!! Men typ en sångerska som har fantastisk röst eller en skådespelerska som spelar mot stora stjärnor, fränt det hade varit hehe!
Eller ett fotbollsproffs (Messi), en kille, barack Obama, haha!
/Clara

Bilden har inget med detta att göra ifall ni ville veta hehe


Pixbo -Rönnby

Hej!
Var somsagt och och tränade innan, kändes sjukt bra! Har match på onsdag mot P99 och på lördag mot Varberg, får se om jag ska vara med. Sitter och kollar på Pixbo - Rönnby nu, Rönnby leder med 3-0 så japp, hejar inte på någon speciell! Hörs sen
/Clara


Stallet

Hejsan, gick ganska snabbt nere hos Petra innan. Var väl hemma runt tre. Blev helt okej nöjd denna gången för tog inte den starka färgen som håller så länge, men det blir nog bra.
Nu ska jag äta och vid 6 ska jag åka till Gislaved, Gark och rida. Både spännande och tråkigt, spännande och se hur den nya ridläraren är, tråkigt då jag kommer sakna Monika och dom i gruppen som alltid gjorde en på glatt humör.
Men jaja ,vi hörs när jag kommer hem.
 
/Moa
 

7 januari 2013

Hej på er!
Vaknade typ vid tolv idag, inte bra! Får ställa klockan imorgon, hehe. Lagade iallafall lite mat till mig och sen kom Julia, hon gick precis hem nu.

Tänkte bara ta det lugnt till träningen börjar, återkommer lite senare puss!
/Clara


Dag 26. Någon jag vill byta liv med för en dag & varför.

Jag skulle gärna vilja byta liv med typ Rolf-Göran Bengtsson/Malin Baryard/Edwina Alexander/Jens Fredricsson, och se hur det är att tävla på så sjukt hög nivå.
Att ha en livsstil att tävla, rida ,träna osv.. Liksom resa runt osånt..En dröm typ, eller om det nu är det. Det är liksom det jag skulle vilja testa och se hur det verkligen är.
 
Annars skulle jag nog vilja byta liv med en vanlig kille bara, testa hur det är vara kille, vad dom tänker, hur dom ser på saker och ting typ..
Eller bara någon person som är så olik mig som möjligt typ,haha.
 
/Moa

Måndag

Godmorgon på er. Vaknade vid elva idag, lite bättre än dom andra dagarna iallfall .. Haha.
Men jag har iallafall kommit upp ur sängen nu. Idag ska jag ju som sagt ner till frissan vid halv tre.
Innan det vet jag inte vad jag ska göra, men blir nog att ta det lugnt bara.
 
Har inte så mycket att säga, utan vi hörs under dagen!
/Moa
 

6 januari 2013

Godkväll på er! Gör ingenting alls just, tråkigt om man frågar mig hehe. Idag har jag haft en slappsöndag som alltid, har iallafall hunnit med att storstäda mitt rum vilket känns skönt, kollat på två matcher i La liga också. Nu tänkte jag kanske sätta på en film eller kolla på ett oth avsnitt, lutar mest åt film då jag har sett alla avsnitt och säsonger som finns på swefilmer, vill se 8&9!!!

Imorgon ska jag iallafall ta en skön sovmorgon och träffa Julia en stund på eftermiddagen, och på kvällen innebandyträning.

Godnatt, hoppas ni haft en bra dag!
/Clara


Morgondagen!

Hej på er!
Ikväll har jag som sagt bara tittat på film typ och suttit framför datan.
Imorgon så är det måndag och jag ska ner till frissan och färga mina ögonbryn och ögonfransar blä orkar inte blir alltid så fult dom första dagarna men men .
På kvällen är det äntligen ridning, får ser hur det blir detta året med ny ridlärare och hur gruppen är..
Ska försöka vända på dygnet nu, så ska försöka sova lite tidigare ikväll och inte sova så länge, haha får se hur det blir med det. Men vi hörs imon!!
/Moa


Dag 25: En låt som alltid får mig att må bra.

"Me and my drum" får alltid mig att må bra och blir typ skitglad av den låten, vet inte varför men den känns så positiv på något sätt och jag älskar att lyssna på den med J.E.M.
/Clara
 

Dag 25. En låt som alltid får mig att må bra.

Många låtar får mig att må bra faktiskt, så lite svårta att välja.
Men denna låten, lite uttjatad enligt dom flesta, men alltså sen han sjöng den på konserten i somras, det väcker minnen och då mår jag bra när jag tänker tillbaka på det , på alla andra låtar va typ alla helt galna och sjöng oså men när denna kom stod typ alla helt lugna o lyssnade, haha låter helt konstigt men jaja en bra känsla och sen kan man ju inte mer än annat älska Ulrik ? ;-)
/Moa
 

Mys

Nu blir det one tree hill och mys lite forever alone men det är skönt ibland det med!
/Moa


Sprungit

Hallå Hallå!
Nyss sprungit en runda ,gick hyfsat bra i början , dock lite jobbigt med motvind på hem vägen.
Men det gick väl ganska bra, dock trött nu. Inte så smart att ligga i sängen fram till kvart i tre och sen gå ut och springa direkt, får skylla mig själv, haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det väl oth eller något, vet inte riktigt hur kvällen ser ut.
Men vi hörs senare! /Moa
 

Godmorgon söndag

Godmorgon på er. Vaknade vid tolv, men blir att ligga kvar här en stund som alltid,haha. Ska nog fixa lite frukost och sätta på datan och kolla på oth.
Idag vet jag inte vad som händer, men ska vara hemma och ta det lugnt. Ska även försöka springa en runda ikväll med.
Ha en bra dag, så hörs vi!
/Moa


Halmstad shopping

Tänkte visa det jag köpte i fredags i Halmstad.
/Clara
Tröjan kommer från Ginatricot och kostade 199:-.
Pudret kommer från Åhléns och kostade 69:-, rea!
 

Godmorgon!

Godmorgon på er! Ligger i soffan och kollar på skidor för jag har ändå inget annat för mig, är verkligen skitrött. Tror jag ska sätta på datorn och kolla på oth, skippar att träna idag också, vilodag. Vi hörs senare.
/Clara


Dag 24: Min tro om vad som händer efter döden.

Säger som Moa, vill inte tänka på det nu, lev livet liksom! Men om jag måste svara så tror jag inte att något händer, men de hade varit coolt om man återförs hehe!
/Clara


~

Hej, ingen bra uppdatering här ja! Men vi har varit hos Julia ikväll, först lagade jag och hon mat, sen satt typ vi tre och pratade i en timme eller något om allt möjligt. Behövs verkligen ibland!
Sen har vi ju som vanligt flummat hela kvällen , tagit kort, ätit frukt, spelat in film, kollat på tv. Ja allt händer när man är med dom, haha åh vad jag skrattat.
Nu ska jag typ sätta mig vid datan , antingen va social eller kolla på oth haha. Imorgon vet jag inte vad som händer , sova ut och sen försöka springs på kvällen . Vi hörs mer imon, puss! /Moa


Kvällen

Hemma från en rolig kväll hos Julia!

/Clara


Kalas!

Nu åker vi och firar Niklas ! Och ikväll ska jag Clara & Julia träffas, skoj!
Ses! /Moa


Dag 24. Min tro om vad som händer efter döden.

Okej, min tro om vad som händer efter döden...
Alltså jag har typ ingen aning, ogillar att prata om döden eller tänka på vad som kommer hända efter.
Jag vet ju inte ens vad jag tror på egentligen.. Men förhoppningsvis händer det något bra. Eller blir allt svart?
Svår dag, har ingen aning och jag orkar inte tänka/oroa mig om något sånt här nu . Lev livet!!
 
/Moa
 
 
 

-

Godmorgon! Ligger fortfarande kvar i sängen för är dötrött haha, men nu ska jag ner och köra ett 45 minuters pass med härlig musik, tror jag ska kolla finalen i hockey idag också. Ikväll tror jag att jag ska umgås med Julia och Moa, trevligt! Hörs sen puss!
/Clara


They say bad things happens for a reason

Hejsan, ikväll har jag inte gjort någonting . Fixade i  ordningen mitt rum , ätit , kollat två avsnitt av One tree hill , suttit vid datan , lyssnat på musik , börjar bli tråkigt lust att hitta på något mer kompisar eller något.
Imorgon ska jag sova ut , vid tre tror jag det var ska vi åka och fira lilla Niklas tänkte jag säga , men liten är han inte längre. Kvällen vet jag inte riktigt hur den ser ut ,hoppas på att jag , Clara och Julia ska hitta på något.
 
Snart börjar ju skolan också , ser inte alls fram emot det . Förra terminen var ju hemsk med alla läxor och prov, hur ska den andra delen av åttan vara då liksom? Jaja, bara att bita ihop! Vårterminen känns på något sätt  att den går fortare. Händer ganska många nya olika saker denna våren, hoppas att det ska funka också.
Men ne nu ska jag inte tjata mer om skolan, vi har ju tur att få börja så sent som vi ändå gör.
Nu ska jag hitta på något ... Eller inte lär sitta här och torka ut ett tag.
Hörs! / Moa
 
okej lite saknar jag det , iallfall klassen! :-)
 
 
 

Dag 23. Något jag inte klarar mig utan.

Jag klarar mig inte utan sport, alltså fotboll och innebandy, bästa som finns! Min familj/släkt, mina vänner, min mobil, musik, ja det är väl lite sådana saker men om man ska vara "rolig" så finns det ju andra saker också hehe.
 
Hallon (Jag älskar hallon, bästa bäret, mycket bättre än jordgubbar), mat haha, min säng (världens skönaste), shopping, osvosv!
/Clara
 

HAHAHAHAHH

Alltså är beronde av Sisela Benn och Björn Gustafsson, eller Filippa Bark och Benjamin hehe, så grymt bra komikers, åh älskar dem! Har del 4-5-6 och 8 här, men ni borde se alla, haha!
 
 
 
 
/Clra

Dag 23. Något jag inte klarar mig utan.

 
Tänkte att jag gör dag 23 idag, så jag och Clara är på samma dag, haha vet inte hänt något så vi är på olika dagar.
Men iallfall , något jag inte klarar mig utan är mitt hjärta (självklart va?) ne men min älskade mobil Herman , mina vänner  utan dom hade jag inte varit där jag är nu , min familj , stallet & hästarna ,Viggo ,musik♥ , oth haha ne skämtar men nu när man börjat kolla så är man verkligen beroende. Men det är väl det jag inte klarar mig utan.
/Moa
 
 

Dagen

Godkväll!
Steg upp 08.45 idag åt och fixade mig och bara tog det lugnt en stund! Jag och Ida tog tåget 10.54 till Halmstad på en liten shoppingtur, fördärvade inte alls för mycket pengar så det var bra men hittade en tröja och ett mineralpudret iallafall! På lunchen åt vi på en kinarestaurang, sjukt gott och mycket bättre än donken hehe! När jag kon hem körde jag 45minuter på crosstrainern, skönt!

Har tagit en dusch och ätit, lugn kväll står på schemat och imorgon får vi se vad dagen har att bjuda på! Puss
/ Clara


Sorry

Hej på er. Förlåt för den usla uppdateringen  , men när jag åkte till Jönköping skulle jag mobilblogga men appen funkade inte då , och sen skulle jag försöka igen när jag var på väg ut från a6 , men nix det gick inte då heller.
Så ja, det får blir som det blir. Var först på en outlet typ , hittade en långarmad piké & två frank dandy trosor.
Inte så mycket , men det var 70 % på allt så jadå. Sedan på Ikea , hittade jag saker till min hylla eller vad det är.
Kollade även på säng , så vet nu vilken jag ska beställa. Inne på a6 hittade jag inte heller någonting , känner mig så tråkig men det är onödigt och köpa något man inte jätte gärna vill ha så sparar pengarna.
När jag kom hem möblerade jag om mitt rum , tror jag ska ha det så som det ser ut just nu , väntar bara på min säng , hehe.
Jag kommer också hoppa dag 22 , har inte heller något att skriva på den.
Men iallfall , vi hörs!
 
/Moa

just girly things


Godnatt

Säger godnatt nu för ska dra och sova ganska snart. Har kollat några avsnitt av oth och tänkte göra "dag 22", men helt ärligt så kom jag inte på något som "jag en gång hatat men nu älskar" haha. Iallafall ska upp i tid imorgon och ni kan inte räkna med bra uppdatering imorgon från min sida, hade inte tänkt att blogga i affärerna om man säger så hehe. Puss och godnatt /Clara


Lever

 
Åkte till mormor vid halv ett . Kom hem runt fem , satte mig vid datan , kollade på oth och så har kvällen sett ut.
Imorgon ska jag & mamma åka till Jönköping , A6 & Ikea blir det. Ska kolla på säng och lite saker till mitt rum ,ska möblera om lite osådär.
Sen kanske man alltid hittar något roligt inne på a6 ?
Har faktiskt inte så  mycket mer att säga , men vi hörs väl lite imorgon iallfall!
 
Puss . /Moa
 
 

Standard kväll

Godkväll!
Tränade somsagt i 45min innan och det var sjukt skönt. Åt sen och resten av kvällen hittills har jag kollat på oth, standard hehe!

Imorgon tar jag och Ida tåget till Halmstad för shopping, weho! Men vi hörs lite senare, puss! /Clara


Dag 21. Min favoritplats.

Min favoritplats är nog.. Österlen.
Vi åker ner till Skåne/Österlen en vecka varje sommar , har vi gjort nu i några år. Hyr en stuga som liggar bara några meter från havet så utsikten är ju fantastisk.
Jag, min mamma & min bror , mormor & Viggo. Sen brukar kusinerna & moster från Göteborg vara med.
Älskar att vara där nere , trivs att ligga på stranden en hel dag , cykla in till Skillinge , ta en springtur på stranden.
Låter kanske tråkigt , men skönt att slippa denna hålan och umgås med familjen oså .
Men klart , stallet är ju en av min favoritplats med, släpper allt där , tänker inte på en massa skit.
Men ja , Österlen ♥
/Moa
 
 
 

Träna

Ett träningspass på crosstrainern nu, 45min!
Pusshej
/Clara


Tredje januari

Godmorgon/godmiddag hehe.
Mamma väckte mig typ vid 11 men låg i sängen till 12 typ för jag var så sjukt trött haha, har iallafall ätit nu och sen får vi se vad dagen har att bjuda på, inget planerat. Hör av mig lite senare puss!
/Clara

Gammal bild


Today

Hej, ställde faktiskt klockan på halv elva idag vilket var jobbigt . Men ska nog ut till mormor en runda, känns som jag behöver komma ut lite på lovet också.
Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll , blir väl antagligen samma som igår haha. Så ja, ingen bra uppdatering från mig idag.
Vi hörs ! /Moa


Jag kan inte sova

Jag kan inte sova! Har typ ångest för det nej men överreagerar kanske lite men brukar alltid kunna sova hyfsat snabbt ändå, men icke sa Nicke. Somnade nästan innnan men såklart blev jag kissenödig, åh dog nästan så arg jag blev! Vill verkligen sova hahah! Asså så fail inlägg men kände att jag behövde dela med mig av detta. Nu måste jag försöka sova igen så hörs vi! Puss
/Clara


Dag 20. Alla mina hår färger.

 
När jag var liten var jag jätte blondhårig , nästan vit. Med åren har det väl blivit lite mörkare och jag har fått lite mer guldigt hår med enstaka koppafärgade hårstrån.
Har knappast aldrig gjort något med mitt hår vilket jag är glad över , har lagt i ljusa slingor två gånger detta året.
Så , rolig dag hah men ja .. Blond och nu lite blandat typ ,blondguldigt.
 
/Moa

Oth night

Bästa serien och godsaker!/Clara


Dag 21. Min favoritplats.

Jag vet allvarligt talat inte! Haha.
 
Men får väl typ säga stranden eller något (?). Alltså jag vet faktiskt inte men det är ju härligt att vara på stranden, haha./Clara

hejhopp

Hej!
Var med Julia och Moa en liten stund i eftermiddags för sen var det dags för första innebandyträningen för detta året, bra träning för att vara första gången!! Blir nog en match mot p99 ganska snart också, grymt hehe!
 
Nu tänkte jag inte slösa bort min kväll på bloggen haha, istället tänkte jag ha oth-kväll, bästa någonsin! Men slänger in något inlägg lite senare ändå, ha en fin kväll!
KRAM!!/Clara

Dagen

 
Blev inte direkt att sitta hemma hela dagen. Gick & träffade Julia & Clara en stund.
Gick hem kollade på oth, sen kom mamma hem och vi gick ut och sprang en runda. Gick faktiskt helt okej även fast det var ett tag sedan. Ska försöka komma igång med det iallafall 2-3 gånger i veckan igen , så skönt musik i öronen ,frisk luft och rensa tankarna.
Nu kommer kvällen bestå av oth ,haha jag är typ redan helt fast . Så sjukt bra!
Har inte så mycket mer att säga, så vi hörs!
/Moa
♥♥♥

2:a januari

Hej på er!
Vaknade 11 idag men låg och drog mig typ i en timma, hehe. Har klätt på mig oså nu, skön outfit!

Första innebandyträningen ikväll också, vill verkligen gå men får se eftersom jag har ont i halsen och är förkyld, :(..
Hör av mig senare, puss!/Clara


Godmorgon

Vaknade halv tolv, låg kvar lite i sängen. Men nu ska jag kolla på oth, ungefär så dagen ser ut. Skönt ibland , känner dock att jag måste komma ut men ska försöka springa en runda ikväll. Alltid lila skönt!
Puss!
/Moa

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4011939/images/2013/pic_50e418789606ee729f89ff08.jpg" class="image">


Januari

Första dagen på detta året idag då!
Känns skönt att börja ett nytt år & jag ser fram emot 2013..
Igår kom Julia till mig osådär ,vi snackade ,åt , tog kort o flummade som vanligt.
Sen drog vi hem till henne vid halv elva ,sen vid tolv gick vi ut med en massa och smällde raketer.
Ja ,sen var vi uppe till typ halv fyra , ingen var så värst trött men jag tror jag somnade runt fyra halv fem ,sen gick vi typ upp tolv.
Hela eftermiddagen spenderade jag hos Julia också ,så kom Clara med & vi gjorde pannkakor och pratade/flummade som vanligt.
Gick väl hem vid sju ,åt & nu har jag fastnat vid Oth , som alla tjatat att jag ska kolla på haha så nu är jag också fast.
Men har inget mer och säga , o uppdateringen kan ju inte alltid va på topp!
Hörs!!
/Moa
 
 
 

Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.

Haha , jaa.
Det bästa tvspelet är väl typ cod / fifa & det bästa dataspelet är väl sims, haha!
 
/Moa

Dag 19&20

Hahahha, skrattar åt denna dagen för den var sjukt tråkig haha.
 
Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.
Det bästa tv-spelet jag spelat är iallafal Fifa och data-spelet är lätt Sims 3, hehe!
 
Dag 20. Alla mina hår färger.
Okej, när jag var liten alltså typ jätteliten var jag blond, sen har jag blivit mörkare (typ råttfärgat brunt, haha). I 3:an slingade jag mig ljust för första gången men sen färgade jag typ det röd/brunt haha. Sen har jag hållt på lite så, har mest haft ljust hår dock, hela 6:an och tills i torsdags slingade jag det, dock med ful utväxt därför valde jag att färga brunt nu, trevlig histora!
 
Mest blont var det ja!
/Clara
 
 

Gårdagen

Här får ni några bilder på mig och Julia sen igår ,blir inte så många då jag inte vet om hon vill vara med på vissa bilder oså!
 

new years eve

Några bilder från gårdagen, tänkte ta massa bilder men så blev det dock inte, här är några iallafall + gårdagens outfit. Klänningen kommer från Trendhouse./Clara

Pannkakor

Hellu!
Vi är hos Julia just nu och lagar pannkakor, dock så blev det lite mycket smet men skitsamma. Men vi ska snart äta så ja, pusshej!
/Moa&Clara

Bloggar från Julias IPad, ser helt blek ut hahahah


Hos Julia

Hoppas ni haft en bra nyår, och en bra kväll! Nu sitter jag hos Julia men ingen är trött så haha ingen orkar sova. Vi hörs väl någon gång imon tänkte jag säga! /Moa


2013 dåva!

Hell yeah! Nejmen, känns bra ändå liksom. Hoppas verkligen detta året blir sjukt underbart, en massa roligheter med alla fina människor!!

Iallafall gästerna har åkt hem och jag är sjukt trött, ligger här i sängen med värdens magkatarr men orkar inte gå ner och hämta novalukol så får lida, haha nädå ska ändå försöka sova nu! Leva livet kallas det, nej men åh vad jag ser fram emot 2013!!!!
/Clara

Blev nyss på sjukt bra humör nu, bra nu på natten och allt!


RSS 2.0