Grattis Hilda ❤

Jag, Ida, Ellen & Carro överraskade Hilda nu ikväll då hon fyller år med våran egengjorda "fina tårta".
/Moa


Gladgladglad

Hej! Kom hem från stallet för en stund sedan. Åkte ut och mockade och fixade allt och borstade henne länge både innan och efter. Var ute och gick en runda med henne också då hon är halt, stackarn!! Men nu, har jag duschat. Väntar på mat, ikväll blir det bara att ta det lugnt framför pll tror jag. Är ju ledig imorgon, super. Skulle varit såhär varje vecka ju. Men nu ska jag ta plats framför datan, vi hörs! /Moa


my day

Hej!
Har inte gjort alltför mycket idag, skolan var helt lugn och gick snabbt. Jag kunde dock inte äta något i skolan typ pga mina tänder, det är sååå ömt så jag gjorde en smoothie nör jag kom hem eftersom det inte gör ont att dricka, men är skithungrig nu haha.
Valborgsmässoafton idag, slappdag och bara ta det lugnt, har läst ut sista boken i "tillsammans" serien också, gud så bra, rekommenderas verkligen.
 
Morgondagen ser lugn ut, jag ska iallafall springa runt åtterås med mamma, härligt. Bättre bilder på dagens kommer här också! Pussokram/Clara.

Dagens

Peak performance tröja från MQ, beiga jeans från ginatricot och väska från Lundbergs väskor.
/Clara


Ont

Vaknade idag med ömma tänder men har tagit en Ipren iallafall. Bara en kort dag i skolan och imorgon lediga, känns härligt. Bara att hålla ut de sista 43 dagarna tills jag åker, åh vad jag längtar!!!
/Clara


Match

Hej på er!
Dagen började med två lektioner, fick reda på fysikprovet också och jag är nöjd.
Sen åkte jag och pappa till Värnamo för jag skulle få min räls, det gick bra och nu är den på plats, tog en Ipren innan också så den har inte värkt något. Direkt när jag kom hem var det frissan som gällde, slingade lite ljusare och klippte topparna.

Och matchen då? Förlust med 3-6? Inte vet jag något sådant, dock spelade vi sjukt bra vissa tillfällen och höll i matchen nästan hela andra halvlek. Nu ska jag plugga lite glosor, pussokram! /Clara


Aldrig mer orientering

Ni ser rubriken? Hade orientering idag i typ tre timmar. Det enda som var bra var att vi bara hade två lektioner. Spanska som vi inte gjorde något på och matte som jag hade oförberett prov på, haha oh.. Vid tio slutade vi och vi stack hem och åt, då orienteringen började vid tolv-halv ett. Ni ser maten på bilderna där under, haha helt sjuka är vi. Sen hade vi då orientering. ALDRIG MER. Först körde jag , Hilda och Ida. Gick super , sen säger Johannes att vi måste köra själva för att uppnå E. Då fick jag såklart den svåraste banan. Men direkt efter första kontrollen hittade jag knutten och ekis, så vi gjorde det. Eller ja, vi var ute i en och en halv timme på en bana dom var 1,7 km.. Haha tur att vi hade så sjukt kul iallafall! Plurrade och var genomblöt när jag kom hem..

Nog om allt detta, det är ju iallafall ridning ikväll. Super, vet inte vad vi skulle göra riktigt men det märker vi. Aja , vi hörs! /Moa


sammanfattar dagen lite smått

Hej!
Min dag har bestått utav städning, umgåtts med Ida, läst litegrann, sprungit en runda, plockat in tvätt, kollat på tv, bokat hotell i Göteborg med mamsen och nu ska jag kolla lite på glosorna.
Imorgon blir det en ganska soft dag för mig, går endast två lektioner i skolan för att sedan åka till Värnamo och få min räls, kommer inte tillbaka till skolan den dagen. På eftermiddagen ska jag iallafall till frissan för lite klippning och slingning och på kvällen har vi första seriematchen mot Reftele, jag är såååå taggad! Nej, nu måste jag sätta punkt här. Puss och kram! /Clara
 
åhh, ge mig sommar nu!♥
 
 
 
 

8km, check!

Kom precis hem, sprungit en runda på 8km, fy vad skönt och härligt! Nu ska jag kolla på Elfsborg som möter Öster, 1-1 och nu är det halvlek. Jag hör av mig lite senare!/Clara


15!!

DÅ VAR MAN 15!!

Hej på er! Gårdagen var super hos Julia. Dom sjöng även för mig klockan tolv mitt ute på gatan med när jag skulle hem, fina vänner. Dagen började med frukost på sängen och lite paket öppning. Sen när jag låg i sängen och nästan hade somnat så plingade några galningar på dörren här, och där stod Hilda, Ida och Ellen och sjöng. Så gulliga är dom, fick en gurka med godis. Tack finisar ❤

Pappa kom hit vid typ halv tre, fick pengar och umgicks lite med han. Efter det fick min bror ett ryck så vi gick ut och sprang en runda, haha. Skönt var det iallafall. Nu ska vi snart börja grilla och sen blir det lite gott osånt.

Vi hörs någon gång! /Moa


Haul - Halmstad


Cinnamon challenge


Saturday

Uppdateringen från min sida...hmm, inte sådär asbra precis, men jag bloggar när jag har tid och när jag har något att berätta.

Idag har jag, mamma och pappa iallafall varit en sväng i Halmstad, jag hittade ett par fotbollsskor, två par jeans och en väska, får se hur jag visar upp det, kanske en haul.
Nu har jag och mamma precis sprungit en runda och jag ska hoppa in i duschen, lite senare ska jag till Julia också kommer även Moa dit, blir nog bra! Ha en fin kväll!/Clara


Lyckad dag

Hej! Igår var jag som sagt på Göteborg horse show, med mamma. Fick det som en förtidig födelsedagspresent. Det var en riktigt lyckad dag, hade riktigt bra platser, sen kanske inte dagen var den bästa men jag nöjer mig verkligen med det. Det var två internationella hoppningar, mounted games, tömkörnigs uppvisning och clinic med Kevin staut! Så det var riktigt bra.
Jag hittade även lite på mässan, ett par handskar, en hv-polo piké för ett super pris, och strumpor. Ska spara resten av pengarna till ett par ridstövlar som snart ska inhandlad. Så jag var super nöjd med dagen verkligen!

Idag har jag varit ute och gått med mamma o seb. Såklart började det regna mitt i allt, haha. Nu ligger jag och kollar på dressyren från ghs. Ska kolla på Patrik sen ska jag städa mitt rum och ställa mig i duschen.
Ikväll, kommer gäster hit, ska äta och sen beger jag mig mot Julia för att umgås med henne och Clara en stund.
Men vi hörs! /Moa


Taggad till tusen

Hej! Efter skolan idag så följde jag med mamma och handlade. Sen åkte vi ut till mormor, så gick vi ut och gick med Viggo. Kom hem, duschat och nu har jag kollat på tonårsbossen och självklart lite världcupshoppning, så man värmer upp sig till imorgon. Är så sjukt taggad!
Ska verkligen bli super kul, har dagsbiljetter så missar bloggkampen. Lite synd för det hade ju varit det roligaste typ, haha ne men.. Mässan är ju inte heller fel att gå på, mums!

Ne nu ska jag sova snart, så jag orkar upp imorgon! Ska vara i Göteborg vid nio- halv tio tiden! Ha det superbra imorgon, jag hör nog av mig senare på kvällen om jag orkar. /Moa


en bra dag

Hej på er!
Min dag har varit bra, skolan gick verkligen sjukt fort. På matten hade vi någon grej att vi skulle ut i trafiken och mäta hur snabbt bilarna körde, det var sjuuukt kul och shieeet vad vi skrattade, haha.
Julia H hängde med mig hem efter skolan, vi lagade mat, snackade om allt möjligt och spelade lite just dance, mycket trevligt!
 
Träningen var bra, vi spelade typ hela träningen för vi var inte så många men yea, nu ska jag nog lägga mig och läsa, är suuuperglad för mina böcker kom idag. Ska inte snacka på mer nu, imorgon är det redan fredag och sommarlovet närmar sig, så taggad på det! Jag hör av mig mer imorgon! /Clara

49 days left

Hej!
Idag har det varit en pluggfri dag och det är sååå härligt. Jag och mamma har varit ute och sprungit i regnet, men det var himla skönt ändå. Egentligen har jag inte så mycket att säga men tänkte att jag skulle kika in här ändå.
Mina planer för morgondagen är att Julia H följer med mig hem från skolan och sen sticker vi till träningen.

Bara 49 dagar kvar, fy vad tiden går fort men det tycker jag bara är toppen, massa kul framöver. Shopping, Turkiet, umgås med massa fina vänner osv. Sköt om er så hörs vi förmodligen imorgon!/Clara


En dag kvar

Hej! Skolan var väl ganska dryg idag, men sen direkt efter skolan stack jag, Carro, Hilda och Ida ner och handlade massa gott till Ellen som fyller år idag och överraskade henne med det! Vilket hon inte hade en aning om, så hade en mycket trevlig eftermiddag med tjejerna och även ett stort GRATTIS till finaste Ellen! Nu har jag kollat på något program man skulle kolla på som "biologiläxa".

Imorgon, är det torsdag. Sista dagen för mig denna veckan. Sen på fredag åker jag och mamma till Göteborg och då är det ju inget mindre än Göteborg Horse Show, taaagga! Så sjukligt kul.
Ne nu ska jag inte snacka mer, vi hörs! /Moa


Tisdag - avklarad

 
Hej! Jag är ledsen att jag inte bloggade något igår, hade ingen tid för att sätta igång datorn och när jag väl skulle blogga från mobilen så gick ju såklart inte det. Men skolan tog man sig igenom. Sen åkte jag ju upp till Gark. Var ju hoppning då,bana. Trodde jag skulle ha Bounty, men han skulle vila så jag fick rida Joy. Det var ju självklart kul det med, då jag har gjort så otroligt mycket med den ponnyn. Det gick jättebra, saknar den ponnyn. Henne skulle man ha i storhäst format, fy vad bra det hade varit. Kändes ju dock inte bättre att dom säger att hon troligtsvis är såld med, kan inte fatta det. Det har liksom alltid varit jag och Joy, men hon kommer nog trivas så mycket bättre utan ridskolan. Skönt.
 
Idag, skolan gick helt okej idag med och det skönaste av allt, jag och Ellen fick vårat engelskatal överstökat. Så sjukt skönt, det gick väl helt okej ändå för att inte ha läst på så mycket!
Nu, ska jag sitta här en stund och redigera lite filmer sen igår. Vid fyra cyklar jag ut mot Luca, ska ta hand om henne och rida lite. Vet inte riktigt hur det blir, kanske lite fortsättning på det vi gjorde sist kanske?
Men vi hörs, antingen ikväll eller imorgon! Ha det superbra! /Moa
 

plugg måndag

Godeftermiddag!
Nu är äntligen ett prov avbockat, det jag var mest orolig för, men det gick ändå ganska hyfsat kändes det som. Har suttit och skrivit det jag ska kunna till provet som är imorgon, biologin. Ska plugga lite mer på det sen för jag och mamma ska ut och springa snart. Egentligen har jag inte så mycket mer att säga, det är en massa plugg nu så det kanske inte är så roligt. Har lite glosor i tyskan tills imorgon också och engelska till onsdag. Det får gå som det går, först kommer proven. Jag återkommer kanske lite senare ikväll, ha det bra! /Clara

tired

Hej!
Jag uppdaterar lite snabbt nu. Min dag har varit bra, spelade match i Tranemo i eftermiddags/kväll, vi förlorade tyvärr men spelade så sjukt himla bra, det var skitkul att spela iallafall. Nu ska jag ta och göra mig iordning inför kvällen och sedan läsa igenom fysiken en gång till. Godnatt! /Clara
 

1 vecka kvar

Hej! Min dag började med att gå en runda med mamma. Har solat någon timme med, blev lite röd runt ögonen men det är inte lika farligt just nu. Sen har jag inte gjort så mycket. Grillade ikväll och fy i helsingland va gott det va. Känns typ som sommar nu, och det är inte alls långt kvar tills sommarlovet, tummen upp!
 
Imorgon är det måndag och det innebär ny vecka. Denna veckan som kommer blir ju ganska rolig, fredag är det göteborgs horse show, och på söndag fyller ju faktiskt jag år. Känns lite konstigt, var ju inte längesedan man sa att det var två månader tills man fyllde år. Men imorgon är det skola till klockan tre, sen hem med ellen och kolla igenom vårat engelska tal. På kvällen blir det ridning, hoppning tror jag det står på schemat igen, med finaste Bounty. Ska försöka få mamma att filma med, alltid kul att ha.
Men nu ska jag ta det lugnt och ladda upp lite inför kommande veckan. Ha en fortsatt bra dag! /Moa
 

min dag

Hej på er! Jag hoppas ni mår bra för med mig är det toppen. Min dag har varit kanon, jag har inte gjort allt för mycket men ändå liksom. Jag var ute i solen nästan hela eftermiddagen, fått lite färg i ansiktet och på armarna, vi fikade i solen, åt min favoritglass, plugggade lite fysik, lyssnade på härlig musik, sprungit en runda och ätit gott till middag. Klockan är redan halv 9, jag funderar på att lägga mig i sängen och kolla på någon film eller kanske se ett avsnitt av PLL, får se lite.
 
Tänkte iallafall ta och visa lite bilder från min dag, hoppas ni gillar det!
Take care / Clara
 
..och nej, det är inte min öl om någon reagerade på den bilden.

Lördag

Hej på er! Vilket underbart väder det har varit idag, äntligen!
Började dagen  med att åka ut till stallet. Fixade i ordning allt och red sen ett pass i paddocken. Körde på lite markarbete och la ut en bom i a & c volten. Övade mycket övergångar från halt& skritt till galopp vilket hon var super duktig på och försökte oss på lite galoppombyten över själva bommen, och fick till ett jätte bra till slut så då slutade jag, skrittade ut lite på ängarna och sen fick hon bli ompysslad och käka lite morötter för att sedan gå ut till sina kompisar i hagen. Senare åkte jag ut till mormor, alla håller på med hennes ved typ. Gjorde typ ingenting men, åkte lite fyrhjuling med Jakob ner till sjön osådär, kul.
 
Nu ikväll, var jag på verkligen sjukt dåligt humör eller ja, jag kände mej bara väldigt nere.. Så tog ut cyklen och tog med mig kameran med musik i öronen och cyklade en runda. Får passa på när vädret är så fint, blev lite kort och det var ju det som sagt väldigt skönt iallafall. Nu ska jag ta det lugnt antar jag, kolla på tv eller något.
Men vi hörs nog mer imorgon! /Moa
 

Äntligen fredag

Hej! Skolan idag, har varit sjukt soft. Alla lärare har typ varit på bra humör. Så det har inte varit en jobbig dag.
När jag kom hem, tränade jag lite, spelade gitarr och sen så duschade jag. Nu så bara softar jag i sängen. Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Kolla på pll och äta min b&j.

Imorgon, ska jag rida luca. Tänkte rida igenom henne i paddocken då jag antar att hon inte rids på hela helgen då Nellie är i shalom. Sen ska jag ut till mormor, då alla andra är där.

Nehe, hör kanske av mig lite senare. Tänkte lägga in bilderna på fölis och även redigera lite, vi får se! /Moa


Fredag imorgon

Hej på er!
Idag i skolan var det kaos på eftermiddagen, fick världens magkatarr. Gick till skolsköterskan och fick en novalukol av henne, dock hjälpte det inte, det blev värre så pappa körde hem mig. Men nu mår jag bra iallafall.

Jag har precis beställt tre böcker, två i tillsammans serien, jag har redan den första så beställde de två andra. Sen beställde jag sms från soppero också, älskar den boken. Ska beställa de kommande tre också när de kommer ut i pocket för nu är det typ bara sånna hårda, haha. Jag älskar verkligen att läsa när man fått någon serie man fastnar för, så härligt.

Nog om det. Ska kanske kolla igenom läxorna till imorgon och sen börja tänka på att sova kanske, lite trött och sådär. Min helg kommer förmodligen bestå av plugg då jag jag har fysikprov på måndag och biologiprov på tisdag, på söndag är det iallafall match så det är något att se fram emot. Ha det så bra. /Clara


Onsdag

Hej! Är rätt så trött efter denna onsdagen så tänkte sova strax. Torsdag imorgon, och imorgon ska jag bara vara hemma efter skolan så skippar zumban. Blev inte att jag var hemma idag heller, fick gå till Ellen så var där i en timme och skrev sönder.
Sen vid sex, gick jag Julia & seb ut på en powerwalk, super skönt.

Har inte alls mycket att säga, så vi hörs! /Moa


~


Trött

Hej! Var ju ute och kollade på fölet innan, så super söt var han verkligen! Skulle leda in Kalema i boxen och när vi kom in sprang han rakt in i mig och bara stod där och gnäggade. Så sjukt gullig, inte alls lika kaxig som amfibie!

Nu ska jag sova, är sjukt trött. Imorgon ska jag till skolan som vanlig till klockan tre. Sen ska jag hem. Vill bara hem efter skolan o vara hemma någon dag! Sedan ska jag ut och gå och träna lite osådär. Vi hörs imorgon! /Moa


en bra dag

..åh så gott det är!!
Väldigt gott och sjukt enkelt, det ända man gör är att koka pasta och skära den rökta laxen samt fixa lite grönsaker till det, mums!
 
Nog om det. Hej på er!
Hoppas ni mår bra idag, med mig är det toppen. När jag kom hem från skolan fixade jag det på bilderna ovan. Nu ikväll har jag och mamma varit ute och sprungit, fy vad det känns i benen efter att ha hållit igång så mycket på senaste, men skönt! Jag tänkte inte göra något speciellt nu ikväll, kolla på Biggest loser vid klockan nio annars ingenting. Ha det bra så hörs vi! /Clara

Tisdag

Hej! Bloggade inte mer igår, hann inte helt enkelt. Det gick bra på gark och jag och lee hade så bra teamwork, finis.

Nu ska jag strax dra mig mot Ellen och försöka jobba lite på engelskan så vi slipper vara i sista minuten. Sedan ska jag och mamma åka och kolla på Kalemas föl, som kom natten till måndags. Såå kul!
Men vi hörs senare! /Moa

Lunchen idag, jag och Ellen lyckades bra iallafall!


Ooops, blev lite halvt sugen på våffor nu..
 
Iallafall.. Hej på er!
Min dag har varit bra förutom att jag fick sjukt ont i magen och kände mig illamående + att jag svettades i skolan så jag gick hem, skulle egentligen gå hem en timma senare men blev tidigare. Jag tog en Ipren och sen släppte allt, så skönt. Vi åkte upp till Värnamo för att ta nya pass och ett tandläkarbesök ang tandställning. Om två veckor sitter jag här med räls, kommer nog bli sjukt bra när allt är klart, alltså när jag är 17-18 typ haha.
 
Nu ikväll har jag bara suttit framför tvn samt skrivit lite tyska, ska nog dra mig mot sängen snart faktiskt. Imorgon väntas en helt vanlig tisdag, skola till 13.50, hem och plugga lite kanske och sen en springrunda. Blir nog bra. Vi hörs mer imorgon! /Clara

Skönt

Hej hopp! Är på bra humör nu, måndagen är gjord i skolan och då går veckan fortare plus att jag har gjort matteprovet och min svenska muntliga redovisning. Såå galet skönt!

Nu ska jag "plugga" lite kemi, hade tydligen något test imon? Sen åker jag mot gark, skönt och komma härifrån men lite tråkigt med ingen ridning idag. Men det blir rolig teori ändå. Nehe, om jag kanske skulle dra mig från mobilen. Vi hörs! /Moa


Ny vecka

Söndag idag! Har städat mitt rum, gått ut och gått en runda med Seb, försökt plugga lite och åkt lite bil (haha). Ne men en skön söndag, lite tråkig kanske.

Måndag imorgon, skola till tre. Ett prov och muntlig redovisning, vilken bra start på veckan, eller inte! Har en hel del läxor o inlämningar/ redovisningar denna veckan. Men på kvällen blir det gark, vi ska ha teori men vi ska typ longera så det blir ju kul.

Vi hörs imorgon! /Moa


Fy vad jag längtar!!

Bara 59 dagar kvar nu! Fy va shag längtar. /Clara
Bilderna är ifrån vings hemsida.


En glad Clara

Hej på er!
Idag har varit en bra dag. Jag har fixat om på mitt rum, möblerat om oså. Väldigt nöjd. I eftermiddags var jag och mamma ute och gick en långgrunda, härligt.

Jag har även hunnit med att göra lite fysikuppgifter som jag missade när jag var sjuk så det kändes skönt. Nu sitter jag och kollar på fotboll.
Imorgon blir det skola till efter lunch, sen ska jag till Värnamo och ta nytt pass samt åka till tandläkarn där.
Hoppas ni haft en fin dag i värmen! /Clara


Tråk

Hej! Bloggade inte på hela dagen igår, och hade egentligen ingen lust att blogga nu heller.
Men igår, så tog jag hand om Luca, fixade allt och red lite i paddocken. Inga speciella krav eller något.
 
Idag så har vi varit hos mormor en stund. Kom hem kollade på en film och sen har jag umgåtts lite med min broder.
Nu ikväll händer väl inget speciellt. Ska nog börja kolla på pll nu när oth är slut, sorgligt.
Imorgon måste jag plugga matte, blää orkar inte, fattar inget heller för den delen. Annars är det väl vanlig söndag liksom.
Vi hörs, någong gång när jag har lust! /Moa

jäkla bloggapp

Hej på er!
Får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men bloggappen funkar inte och datorn har inte varit igång.
Idag spelade vi match mot Kindaholm, världens tråkigaste väg dit usch. Vi vann iallafall med 4-1 så det kändes bra. Min kväll kommer vara helt slö, ligger i min säng och käkar godis, ska ner och hämta vatten och kanske kolla på pll. Imorgon måste jag plugga lite + springa en runda, blir nog bra! /Clara
 

Ingenting

Hej! Har inte så mycket att säga, torsdag idag. Alltså fredag imorgon! Skönt, tror min kropp och mitt huvud kan behöva det. Imorgon ska jag ta hand om Luca åt Nellie, kul!! Får se om jag rider något. Beroende på väder.

Men, nä. Onödigt inlägg, men lite uppdatering iallafall. Vilket vi inte är så bra på. Vi hörs! /Moa


Summer


Plugga? Ne..

Hej! Tog mig igenom skolan idag, blev dock helt slut på de två sista lektionerna. Så fort någon lärare skrek så bara dunkade det i hela huvudet, eller så fort det var något lite högre ljud.
Kom hem åt, åkte med mamma ner och handlade. Fick med mig ett par svarta jeans hem, behövde det. Sen så skrev jag ut mina stödpunkter tills imorgon då vi ska prata om vårat ämne på svenskan.. Efter det så började jag baka, snoddas eller mockarutor eller va det heter. Blev sådär, men min bror kunde tydligen äta dom.. Haha

Nu ska jag lägga mig i sängen så svart och svalt som möjligt då mitt huvud är helt cp. Orkar inte med detta. Är typ som jag är sjuk fast det inte bryter ut med feber? Typiskt men bra på ett sätt. Är pigg på dan och trött och dålig på kvällen. Aja, torsdag imorgon.. Måste börja ta tag i plugget snart, eller?
/Moa


härligt

Hej på er!
Skolan idag ska vi inte tala om, var typ hungrig hela dagen och skittrött haha. När jag kom hem åt jag och pluggade, har två läxor till fredag + ett prov, men det känns bra. Jag och mamma har även hunnit med att springa idag, 5km. Kändes jättebra och det var så härligt. Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan äta, blir nog lite till plugg eller kanske, för måste se finalen av Sveriges mästerkock haha. Och jag som ville se ett avsnitt av pll också, åhh haha, får göra det en danna dag. Ha det bra! /Clara
 

Halvt sjuk

Hej! Blev inte att jag bloggade mer igår..
Var ju ute och gick med Julia, visste redan innan att jag inte mådde helt hundra. Men kände att jag följer med ändå. Kom hem och mådde typ skit dåligt, huvudet bankade , frös osådär. Tog en tablett men det hjälpte inte, gick och la mig och nu är jag lite bättre. Men har fortfarande ont i det jäkla huvudet. Ska gå till skolan och se hur länge jag orkar iallafall.. Men ah, har inget att blogga om heller. Typ detta var helt idiotiskt att lägga upp, men då vet ni hur läget är iallafall . /Moa


Happyhappy

Hej på er!
Jag har nyss fått i mig god mat och ligger nu i min säng för att bara softa hela kvällen. Matchen gick väl sådär, förlust med 7-2, 8-2, 9-2 eller vad vet jag haha, vi spelade faktiskt bra ändå, och jag spelade mitt för första gången men det gick faktiskt himla bra ändå, så jag är nöjd!!

Imorgon väntas en mindre rolig dag, men så är det. Blir nog kanske en springrunda på kvällen med. På lördag taggar vi ännu en match mot kindaholm, woohp!
/Clara


Packa

Måste packa och byta om nu! Sen ska vi hämta upp Amandus och hennes pappa också åker vi till reftele. Vi behövde inte åka till burse först så vi möter dem där istället! Så taggad!!!!
/Clara


Frissan

Hejsan svejsan mitt i allt!
Skolan var soft idag, och lektionerna gick ganska snabbt osådär. Slutade tio i två, och vid två skulle jag vara nere hos frissan och klippa mig. Blev väl bra, klippte bara topparna. Men det känns ju väldigt kort just nu, men så gör det ju typ alltid i början så ja..

Nu ska jag ta mig ett äpple och byta om. Sedan ska jag och Julia gå en runda. Alltid lika skönt, så vi hörs! /Moa

Sötan


Oj

Godmorgon!
Förlåt att jag inte uppdaterade igår, kände ingen lust liksom. Helt okidoki skoldag idag, slutar ju tidigt så det är bra. Ikväll taggar vi första matchen mot reftele, woohp. Är taggad som bara den. Nu måste jag fixa det sista, hörs i eftermiddag! /Clara


Kväll

Hej! Har kommit hem för en stund sedan efter två ridpass..
Bounty gick super bra idag. Vi hoppade och det var roliga övningar som till slut blev en bana. Han är ju en superponny på det verkligen. Gaalet va taggad han va sen när vi höjde, den ponnyn är ju helt enkelt underbar, fina bounty.

Imorgon är det tisdag, ska klippa mig sen ska jag nog gå ut och gå en runda med Julia . Kort skoldag så det är ju skönt. Nu är jag sjukligt trött så ska sova om en stund. Vi hörs!/Moa


Måndag

Hejsan! Skolan gick väl helt okej idag, till och med badet var kul idag!!
Nu har jag vilat en stund, sov inte så bra inatt. Ska läsa igenom lite plugg sedan äta och byta om.
Redan vid fem drar vi oss mot gark då som sagt. Sen efter är det hoppning, med bounty tror jag. Kul!!
Ni får ha det så bra så länge så hörs vi senare! /Moa


Skola igen

Då var det dax för skola imorgon igen då! Lovet har gått snabbt, men he haft ett bra lov och vädret har ju varit på topp.
Var ju ute i stallet och red med Nellie innan, det gick bra. Söta Luca!

Imorgon är det då måndag, blir en lång dag. Skola till tre+bad okej tror jag kommer avlida. Hatar bad , så det gör ju inte dagen bättre. Sen hem och plugga typ en stund och äta något sen vid fem åker vi redan mot gark, ska göra en sak innan lektionen med, hehe så får se hur det går. Sen hem sent duscha och sova typ, haha någon kommer vara död.

Ne nu snackar jag en massa igen, aja jag tar mig nog igenom morgondagen. Eftermiddagen/kvällen blir rolig så japp, vi hörs imorgon. Någon gång mitt i allt!/Moa


sunday

Hej på er!
Hoppas ni har haft ett bra lov. Jag har haft ett toppen lov,det har hänt något varje dag, brukar annars bara ligga hemma och sova eller något men nej, superbra lov.
Idag var jag och mamma en sväng i Ullared, jag köpte mest behövliga saker, blandannat en springjacka och en ny mascara.
 
Nu ikväll visades HBK - Elfsborg på tvn, 1-1 blev resultatet där. Tänkte ta och dammsuga mitt rum lite snabbt nu och sedan kolla på Mästarnas mästare. Imorgon är det dags för skola igen och nu kommer alla proven, redan på fredag har jag ett prov i tyska och nästa måndag ett fysikprov. Bara att hålla ut det sista nu för det är inte långt kvar till sommarlovet! Ta hand om er./Clara
 
Två bilder från förra helgen på mig och min lilla kusin Inez.
 

onsdagens köp

Tänkte ta och visa det jag köpte i Halmstad när jag var där i onsdags.
Linne H&M, ballerinaskor Din sko, keps TeamSportia, armband Glitter, strumpor Lindex och fotlänk TGR.
/Clara
 

Söndag

Hej! Orkade inte ta tag i bloggningen igår. Men gjorde inte så mycket mer än att fixa i ordning sakerna till mitt rum och kolla på film.

Nu har mormor varit här med mat , såå gott. Vid tre ska jag följa med Nellie ut till stallet osådär. Fram tills dess ska jag ta det lugnt, kolla igenom läxorna.
Vi hörs! /Moa


Trött

Kom nyss hem från Jönköping. Fick med mig lite hem från Ikea iallafall, mest födelsedags presenter oså men blir bra!
Nu ska jag vila en stund, sedan ska jag nog åka ner och köpa något gott. Ikväll ska jag bara lägga mig och kolla på någon film eller så i min ensamhet. Mys.
Vi hörs senare! /Moa


Lördag

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen. Har hunnit att röra på mig idag, blev en springrunda på 5km ungefär. Nu ska jag ner och äta lunch, puss!/Clara


Bästa laget!

Förlåt för dålig uppdatering!
Var på Aros fortet idag med laget, va himla skoj. Dock så kom mitt lag sist och får baka kladdkaka till resten haha. Fick stressa sjukt mycket till tåget, så vi sprang igenom hela Halmstad kändes det som, haha yolo. Pusshej /Clara


Fredag

Hej och hå! Idag har jag fått mycket gjort, städat mitt rum, garderoben och min toa. På eftermiddagen sprang jag en runda med, skönt och sprang i skogen idag. Såå mycket skönare, dock var det isigt och slaskigt på flera ställen. Sen duschade jag och kollade på sista avsnittet av oth. Asså jag känner mig helt tom nu, kommer inte klara mig utan det? Sen åt vi och sedan kollade jag och mamma på den sista delen av twilight. Älskade filmerna innan, men denna var inte ens bra, tråkigt men nu är dom tyvärr också slut.

Imorgon ska vi till Jönköping iaf, dock ska jag inte köpa något. Men vi hörs mer imorgon! /Moa


Duktig

Hej! Vaknade vid nio idag så gick upp och gjorde mig en smoothie! Sedan började jag städa mitt rum ordentligt. Tog även min garderob när jag ändå så vart igång. När det var klart så tog jag även min toalett, så känner mig ganska duktig nu. Har även skickat iväg min svenska uppsats, så sjukt skönt. Bara en presentation kvar att göra.
Nu ska jag äta och sedan ska jag lägga mig i solen en stund och fixa klart på mitt rum. I eftermiddag så tänkte jag springa med, när det ändå så är sånt fint väder.

Vi hörs senare! /Moa


Redan helg

Hejsan! Ikväll har jag inte gjort mycket kollat på oth, så har bara ett ynka avsnitt kvar. Vet inte hur jag ska klara mig sen? Får väl kolla om eller något, haha. Var även ute och gick en runda med mamma innan också, skönt!

Imorgon så är det redan fredag. Tråkigt ju, lovet är ju snart slut och det har inte direkt hjälpt något. För jag är fortfarande skoltrött , men det var ju skönt med lov, så det får man absolut inte klaga på.
Iallafall tänkte få lite saker gjorda imorgon, såsom att städa rummet, springa och skriva på min svenska uppsats (det måste verkligen göras) . Om solen är framme så tänkte jag även gå ut och sätta mig en stund, så härligt!

Nu får jag sluta tjata, iiigen. Hörs imorgon! /Moa


Tröttis

Hej på er!
Träningen idag gick superbra! Match på tisdag mot reftele också.

Innan idag var jag med ida, vi satt ute i solen. Så himla härligt.

Nu ska jag ner och duscha och bara ta det lugnt hela kvällen. Imorgon drar innebandylaget till Halmstad och kör fångarna på fortet! Woop, ska bli superkul!! /Clara


Happyhappy

Sticker på fotbollsträning nu! Hörs mer efteråt!/Clara

Söt som få


Kungligt

Hej! Kom hem från gekås för en stund sedan. Hittade lite saker iallafall.
Som sagt så var ju kungen där, haha. Det var väl en hel del folk. Men inte överdrivet mycket så det var ju bra. Dock så tänkte jag inte kolla när han kom men de hade typ spärrat av massa ställen så jag tänkte att varför inte se han när man ändå så har chansen. Haha dock var det inte något stort och han bara gick igenom lite snabbt.

Nu ska jag vila lite, är skit trött plus att jag fryser. Ska nog gå en runda sen kanske, aja vi hörs! /Moa


Fick ingen bra bild, då den blev helt suddig men aja ni får nöja er. På den ena bilden ser ni också tröjan jag köpte igår!


Härlig onsdag

Hej på er!
Jag ligger just nu i min säng och bara tar det lugnt, behövs!!
Min dag har varit bra, varit i Halmstad från klockan 12 till halv 7 ungefär. Mina fötter och ben är inte glada efter att ha gått i converse hela dagen kan jag ju säga.

Jag hittade litegrann iallafall, ett linne, ett par ballerinaskor, en fotlänk, ett armband, en new Yankees keps och sockar typ. Slösade även på maten och fikan med.
Skulle testa aloevera dryck också, alla har ju typ skrivit överallt att det är så himla gott och fy nej. Det var det äckligaste jag druckit, haha skojar inte. Ingen av oss tre tyckte det var gott haha.

Ska sluta snacka om ingenting nu. Imorgon ska jag vara med ida och sedan träna!/Clara


Bra dag

Hej! Det har varit en super dag o Halmstad. Vi stannade även kvar den sena tiden. Köpte dock bara en tröja från Gina, haha. Men ska liksom till Ullared imorgon och till Jönköping på lördag. Så känner att jag kan spara lite pengar också. Vi har ätit gott och bara haft det mysigt i solen och shopping.

Har kollat på två avsnitt av oth nu, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Somsagt imorgon så ska jag och mamma åka till Ullared. Smarta dom vi var så åker vi dit samma dag som kungen?? Ska dit.. Haha aja. Vi ska dit på eftermiddagen någon gång. Men iallafall, vi hörs! /Moa


Godmorgon

Hej! Ska fixa i ordning mig lite nu. Om cirka en timme drar jag till Clara och Julia så cyklar vi ner till stationen och tar tåget till Halmstad för shopping! Ska bli kul, och vädret verkar vara på topp idag med. Vi hörs under dagen, annars så hörs vi ikväll! /Moa


Godnatt

Godnatt på er! Hoppas ni haft en fin dag./Clara


Tårtävling

Haha vi vann ju lätt! Sjukt kul hade vi med och köket höll sig i skick... Nästan.
Nu ska jag Clara och Julia gå ut och gå en runda. Hörs! /Moa


Tisdag

Hej på er!
Får ursäkta för den dåliga bloggningen. Skrev värsta långa inlägget innan med men såklart raderades det. Kan sammanfatta lite snabbt.

Igår var jag i gällstad, hittade fyra plagg på lager157 och en kofta i en butik utanför. Min kväll,natt och morgon tillbringades med finfina vänner. Var verkligen jätteskoj och mysigt. Nu i eftermiddag ska jag ut och gå med Moa och Julia i det härliga vädret, blir nog prima!

Fick även en kommentar om jag kunde visa vad jag köpte, jag kan göra det men gör det efter imorgon. Ska nämligen till Halmstad imorgon och shoppa med Moa och Julia så kanske hittar lite där också. Nu måste jag sätta punkt här. /Clara


Godmorgon

Godmorgon! Vaknar tidigt som vanligt. Men det gör inte så mycket. Nu ska jag göra mig en god frukost tror jag, kanske kolla ett avsnitt av oth samtidigt, får se hur det blir.

Vid tolv ska jag dra mig bort mot Ellen. Då ska vi typ käka o sen ska vi baka, haha asså det lär bli kaos i vårat kök. Jag Ellen och Carro tror jag ska baka tårta mot Hilda och Ida (dom som tror dom är proffs) haha men lätt att vår tårta kommer bli bäst för vi har inte ens kommit på något recept.. Aja det blir super.

Sen i eftermiddag/kväll ska jag försöka komma ut och gå en runda ska även försöka få med mig någon så jag slipper gå själv. Aja nog pratat. Vi hörs!/Moa



Måndag

 
Hej! Red ju somsagt idag på förmiddagen. Fick rida Joy, saknar den tanten. Det gick bra vi hade bomövningar och det var sjukt kul. Dock har ju Joy sina stoidéer som vanligt, hah så söt.
Iallfall, kom hem och la mig i solen någon timme. Det var ju sjukt skönt och vädret är ju det fortfarande. Sen efter ett tag så började jag frysa och bli helt trött så ställde mig i duschen och nu ligger jag i sängen och ska nog sätta på någon film alldeles strax.
 
Imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer. Ska kanske hitta på något med Ellen eller tjejerna.
Får helt enkelt se vad dagen bjuder på. Ne vi hörs kanske senare, annars imorgon! /Moa
 

RSS 2.0